Какво да ви кажа момчета.Удари ме Голф, без в него да има човек.Е са се прибирам.Кажете ми какъв карък трябва да съм в мен да се вреже кола, без в нея да има някой ?! Направо не знам какво да ви кажа.Тоя я паркирал на втора, по неговите думи, в бързината разбираш ли.Естествено на него му нямаше нищо, един фар и на паркирала до мен кола задрана боя, а на мен калник, броня предна, капак за изправяне и кори.Това са видимите.Момичето дето беше с мене и тя в ебати шока си изкара акълите.Беее..........не ми се говори.Дайте съвет за някой читав майстор в София, че ми е писнало от "професионалисти".Направо и някой телефон, ако може.Да я правя по-бързо, че ме боли сърцето, не мога да я гледам.Айде и весело посрещане на новата довечера.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Айде и аз в клуба на каръците :(
Collapse
X
-
ЕЕЕ...айде са...можеше да има някой шофер-тунер 2в1 в голфа, представи си тогава какво щеше да е....Last edited by Satanism; d.m.y г., 02:09.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Колега съжалявам за случилото се. Аз живея в блока пред който се случи това, незнам как реших да паркирам колата 20м по-надолу, а обичайно я слагам на мястото на паркиралото венто, което пострада. Можеш ли да обясниш по-подробно как се случи инцидента, голфа е бил спрян успоредно на тротоара, предполагам? Какви са правно-нормативните последствия (какво констатира КАТ)? Да знаеш че може да почакаш до средата на януари, докато застрахователите ти вкарат колата в сервизапо колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
К'ви застрахователи бе пич.........застрахователи.Вентото е с една черта на бронята оня е с едно стъкло на фара аз съм с....................кажи ми к'во е това.Видях колата как пресича осовата право срещу мен.Тя е била паркирана на ОТСРЕЩНИЯ тротоар.Не съм и вярвал, че в нея няма никой.Ами а момичето ако беше тръгнало да слиза точно в тоя момент.Той от удара ме мести 2 метра назад.А той и брат му си карат в саксото и гледат отстрани как колата върви към мен.Чак разправя после "Добре че се спря в теб, че вече се чудехме как ще я спираме надолу".Представи си колко време са имали щом са си правили такива планове.Бе к'во да ти обяснявам.Брат ми си му каза на оня , че е тъпак и той чак взе че се засегна нещо, ама според мен не трябва да си много умен, за да оставиш колата си паркирана на нанадолно, без да е на скорост и без ръчна, колкото и да бързаш.Интересно как по едно време нещо се чу, че била паркирана от седмица там.Бе да се оправя.Има некъ'ф акт там , а на мен ми еба майката и ми създаде един куп главоболия е така от нищото.
Вие некога вервали ли сте, че ще ви удари кола, без в нея да има някого.АЗ не бех.
Санто, за какво да питам VIRUSALFA ? За ремонта на колата ли или и той е имал няк'ва случка ? Щото гледам, че е от Благоевград, а мен ми трябва за София майстор.Last edited by sen7; d.m.y г., 19:28.мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениеВие некога вервали ли сте, че ще ви удари кола, без в нея да има някого.АЗ не бех."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment