Известие

Collapse
No announcement yet.

По пътеката на нещастниците този месец...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• По пътеката на нещастниците този месец...

Колеги...какво да ви кажа...мъката ми е голяма...на мен за пореден път ми осират колата и то в момент в който е паркирана пред дома ми
    В момента колата не е в движение,защото се движа с други 2 коли и бях решила да и обърна внимание към края на януари месец ... е да ама не ... снощи някой се е надънил У предната ми лява врата с която тя е за ремонт цялата !
    Все още не мога да разбера дали е от кола понеже щетата е малко под прозореца ... и това ме кара да си мисля,че е нанесена умишлено!
    Вече ми писна от всичко което се случва тук ... мине се не мине месец два и някой се изсира (извинявам се за израза) върху колата ми !
    То не беше наритан калник,то не беше наритана врата ... после пък имахме лепило в ключалката и за капак точно на 31 дек отново издънена врата...ми то тая кола от кит по нея ще затежи 2 тона вече

Освен колата на 28 дек почина и дядо ... нали разбирате,че злото никога не идва само!

И за да е напълно осрана ситуацията ... изгорях и аз със 2 500 евро

Айде сега елате ми кажете в кВа китна страна живееме и защо ПО ДЯВОЛИТЕ всеки има гражданска отговорност след като при нанесена щета всеки бяга?!?

Ако го бях видяла този мамицата му щях да е.а до 9 коляно включително!!!
    За какъв Х.Й му е тая гражданска да ви питам аз по дяволите?!?
    На мен ремонта на вратата ще ми легне има няма 200-250 лева и на калника толкова ... лепилото в ключалката отстранихме срещу скромните 150 кинта!!!

Е ся видите ли ... после що бягали младите хора ... мамка му взе да ми писва вече ... ама много!
    И набарам ли някой виновник ще го скопя без упойка!
    Много съм ядосана,чак ми се плаче вече .... мине се не мине време и хоп някой боклук ти осере колата!
    Аз съм шофьор на 2 и половина години и при маневри или паркиране кола не съм удряла никога и съм жена при тва!
    А аз съм сигурна,че колата ми е ударена от мъж...и дори имам няколко версии!

Просто много ми се насъбра Колеги,извинете ме .... ама исках да си излея помията та дано да ми мине малко ... мразя беззаконието,дрогираните си съседи и всички тъпи бакшиши
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Така като се наредят много проблеми на опашка е доста лошо. Винаги в такива ситуаци съм си казвал майната му ,квото е такова е ,лош късмет и толкова. Аз също адски много мразя несправедливоста ,но в повечето случаи сме безсилни пред нея. Опитай да не си разваляш празника до колкото е възможно и посрещни новата година с усмивка ! Нова година ,нов късмет който от сърце ти пожелавам. Весел празник
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

На мен миналата година ми се струпа доста октомври месец: Първо се разделихме с приятелката ми с която бяхме 5 години, след това на 18 октомври 2008 на път да купя кола ми свиха по мн глупав начин 5000лв и 8000$. Три дена по-късно благодарение на камери връзки парите ми бяха върнати до стотинка , но се бях поболял. Това беше знак да не си купувам онази кола, след това случайно видях алфата и се влюбих
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Каквото и да си говорим тая гадна година 2009 е много ш*бана и каръшка за всички,остават още 8 часа едвам ще ги дочакам
        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
        BMW e39 facelift

Comment

Колеги , Благодаря ви за подкрепата !

Много ми е кофти ... просто не е нормално всичко това което се случва в нашата глупава страна ... започва сериозно да ми писва ... то не бяха неземно високи данъци за скапаните ни пътища ... после винетки - минетки за още по-скапаните "магистрали" и извънградски улички ... после защо се плащат тия Граждански ... да ги е . а и гражданите ... те не знаят ли за какво се плаща това?!?
          Born to make me happy

Comment

Колежке вземи си една камера и насочи към колата, явно е някой познат който ти има зъб, или някой завислив комшия, лоши и злобни хора много.И после със записа в полицията и застрахователната фирма(ако имаш каско де), но преди това един здрав бой, та после да обясниш защо.
            А иначе ако говорим в по-големи мащаби, верно много пари се дават на вятъра, винетки,данъци и т.н., ама ние сме си виновни де, като търпим така ще е.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
              Колежке вземи си една камера и насочи към колата, явно е някой познат който ти има зъб, или някой завислив комшия, лоши и злобни хора много.И после със записа в полицията и застрахователната фирма(ако имаш каско де), но преди това един здрав бой, та после да обясниш защо.
              А иначе ако говорим в по-големи мащаби, верно много пари се дават на вятъра, винетки,данъци и т.н., ама ние сме си виновни де, като търпим така ще е.
              Колега....аз тия дни ще прибера колата в гараж извън града и живот и здраве преди да я върна ще монтирам камера...само ако може някой да ми даде информация каква камера да търся и какво записващо устройство...че имам и скъпи кучета в двора на които разни идиоти от завист им се канят!
              Born to make me happy

Comment

Оххх колежке лоша работа!
                Колата ти е най малкия проблем...Виждам си загубила близък човек и също и доста пари...
                Гледай напред и нагоре така или иначе ще дойдат добри времена!!!
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                  Колега...дойде ми в повече...мъката по загубеният човек е голяма макар да се очакваше...все пак бе стар и болен...но човек винаги се надява,че ще бъдат още няколко години с нас ...

За парите аз съм си виновна...направих лоша инвестиция която трябваше да има добра възвращаемост!

Но за колата си мисля,че е съвсем умишлено и ще се информирам за камера ... писна ми вече !
                  Born to make me happy

Comment

Ако ще ти стане по-леко, преди седмица си купих 159 3.2 JTS, Q4. Само една вечер успях да й се порадвам. На сутринта някой беше оставил доста грозни резки по предната броня и малко по калника. И от тогава- платен паркинг, нищо че има Каско.
                    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                      Колега....аз тия дни ще прибера колата в гараж извън града и живот и здраве преди да я върна ще монтирам камера...само ако може някой да ми даде информация каква камера да търся и какво записващо устройство...че имам и скъпи кучета в двора на които разни идиоти от завист им се канят!
                      С удоволствие ще помогна най-малкото със съвет ако не с друго. Не виждам от къде си а и не съм толкова отдавна "колега" за да имам наблюдение върху потребителите...

Потърси ме на скайп: nmilev64 когато имаш време..и ако се засечем. Може и на ЛС.

П.П. Всеки който има проблеми с автоаларма, офис аларма или видеонаблюдение може да ме потърси за помощ или съвет.
                      Last edited by Nimi; d.m.y г., 18:33.
                      Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
                        Ако ще ти стане по-леко, преди седмица си купих 159 3.2 JTS, Q4. Само една вечер успях да й се порадвам. На сутринта някой беше оставил доста грозни резки по предната броня и малко по калника. И от тогава- платен паркинг, нищо че има Каско.
                        Колега...първо честита ти 159-ка!
                        Това е колата-мечта за мен,но комби и задължително 2,4 дизелов мотор!
                        Може би един ден ...

Завистта на хората е голяма и вместо да се потрудят малко за да си позволят и те хубав автомобил им е най-лесно да ти укипазят колицата! Не ми се мисли как си се почуствал ... много съжалявам
                        Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                          ..само ако може някой да ми даде информация каква камера да търся и какво записващо устройство...че имам и скъпи кучета в двора на които разни идиоти от завист им се канят!
                          Eдно приятелче си взе това и е доволен.....аз съм доволен от сайта, има ужасно ниски цени, и шипинга е фрии....
                          http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28693
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ми добре дошла в клуба на каръците (няколко теми по-надолу).А дано новата е по-добра.
                            мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Eдно приятелче си взе това и е доволен.....аз съм доволен от сайта, има ужасно ниски цени, и шипинга е фрии....
                              http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28693
                              Ники , мерси за линка!
                              Това определено е нещото което ще ми свърши работа и при първа възможност ще намеря човек да монтира едно такова чудо за да съм спокойна за колата и кучетата ми

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:24 ----------

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                              Ми добре дошла в клуба на каръците (няколко теми по-надолу).А дано новата е по-добра.
                              Е то при теб пък е толкова нелепо,че думи нямам ... аз сигурно бих налетяла на бой на този кретен дето си е оставил колата паркирана по склон без ръчна
                              Born to make me happy

Comment

Working...
                              X