Известие

Collapse
No announcement yet.

За суперколите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Това Ауди за което говориш не е 780 к.с. ами е 580 к.с. и каква е разликата между мощността на гумите и мощността на двигателя.
    Брат това беше "тюнинговано" не беше сток и беше 1064 или нещо такова коня на двигателя, от там по трансмисията се губят 30% и до колелата достигат около 850-900 кончета.

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
      Брат това беше "тюнинговано" не беше сток и беше 1064 или нещо такова коня на двигателя, от там по трансмисията се губят 30% и до колелата достигат около 850-900 кончета.
      Въййй то като мойта кола бря !

Аз не съм се качвал на супер кола,но много искам !
      Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
      Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
      Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Comment

Тва първото бате кво е ? Малко необразован съм в света на суперавтомобилите
        Тунингован Mercedes CL от Lorinser

156 SW '02

Comment

Интересното е , че дотук най-младите потребители на форума са се возили на най-злите машини. Каво работите бре хора??? Откъде тия пари???

---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:54 ----------

ххаххахах аз па се возих на трабант с 130 по к.величков в делничен ден следобяд с 3-ма човека вътре
          Тва с трабантов двигател и мноо октачен шофер
          Тва е може би повод за гордост!!!! Любопитно ми е какъв е спирачния път от 130 км/ч до 0
          Шофьора на Трабито имаше ли въобще книжка?
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Боби , все едно незнаеш , че работих в Софавто ... А Астъна в Англия го карах за 100 лири
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Интересното е , че дотук най-младите потребители на форума са се возили на най-злите машини. Каво работите бре хора??? Откъде тия пари???

Тва е може би повод за гордост!!!! Любопитно ми е какъв е спирачния път от 130 км/ч до 0
              Тоя номер - 130 с трабант - и аз съм го правил, но на извънградски път с перфектна видимост.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Интересното е , че дотук най-младите потребители на форума са се возили на най-злите машини. Каво работите бре хора??? Откъде тия пари???[COLOR="Silver"]
                Колега те са се возили, не са ги купували. . При мен най скъпото и мощно нещо на което съм се качвал и карал е трактор и то не мой http://wiwa.tractor.bg/%D0%BF%D1%80%...ron%20X710-720 технологичен близнак е на http://www.lamborghini-tractors.com/...=2&idproduct=4 и малко заобиколно съм се докоснал до ламборджини

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Днес се возих на най-бързата кола по Българските пътища...Даже някой решил да ме заснеме.http://vbox7.com/play:4b2b1927
                  http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

Ам той Трабанта на километраж е до 120 бре момци (баща ми едно време имаше такова чудо на техниката, дори това ми беше първата кола която карах), как със 130 си го карал, нещо ремапнат ще да е бил

Хехе иначе тая тема е доста интересна, аз пък веднъж се возих на една колица(не може да се нарече чак супер), но после шофера взе че изчезна безследно. Оттогава не се качвам на "таквиз" коли, ще си карам баба ягата(от подпоса ми) и ще си свиркам безгрижно с кеф и широка усмивка до ушите.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Най-добрата кола на която съм се возил и карал ще да е моята!
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Най-бързото и скъпо, което съм карал не спада много в графата на супер колите, но пак е нещо....та машината е VW Touareg 5.0 V10. Не знам колко коня е, но с 5-ма вътре и пълен с багаж не се замисляше на рязко потегляне или ускорение при каквито и да било условия въпреки толовището си.
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

[QUOTE=Bobi_33;617372]Интересното е , че дотук най-младите потребители на форума са се возили [COLOR="Silver"]
                          младите преобладават тук
                          те са с най бързите колиабе всичко най...най....
                          пък вчера на Арената видях една Алфа 155 цялата налепена със лепенки досущт като някой Гоуф от Перник.
                          И най отзад се мъдреше клубен стикер
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Струва ми се че малко преувеличаваш. Какъв е този тунинг където вдига мощността почти два пъти, при условие че вече имаш две турбини фабрично.

Comment

чудех се къде да пусна този клип, ако не е правилното място, извинявам се.

http://www.vbox7.com/play:24e2780f (Алфа Ромео - Дизайн)

sigpic
                              Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                              http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Има разбира се(30годишен е) , за спирачния път не знам

---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:51 ----------

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                                Ам той Трабанта на километраж е до 120 бре момци (баща ми едно време имаше такова чудо на техниката, дори това ми беше първата кола която карах), как със 130 си го карал, нещо ремапнат ще да е бил

Хехе иначе тая тема е доста интересна, аз пък веднъж се возих на една колица(не може да се нарече чак супер), но после шофера взе че изчезна безследно. Оттогава не се качвам на "таквиз" коли, ще си карам баба ягата(от подпоса ми) и ще си свиркам безгрижно с кеф и широка усмивка до ушите.
                                Някаде трябва да имам снимка, не съм го карал аз!

B&B Racing | bb-racingteam.com
                                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
                                X