Известие

Collapse
No announcement yet.

Mercedes s500 94-95

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А бе не го разкандардисвайте човека.. Вие ли ще му плащате горивото или ремонтите? Като е решил нека си вземе и на мен ми говореха, че боксера е скапан мотор, ама не би.. Да чукам на дърво върви идеално.
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      А бе не го разкандардисвайте човека.. Вие ли ще му плащате горивото или ремонтите? Като е решил нека си вземе и на мен ми говореха, че боксера е скапан мотор, ама не би.. Да чукам на дърво върви идеално.
      Ахахахах тва пък с Боксера е най-големия смях!тва е най-якия мотор създаден някога!

А за тая S класа и на мен ми е детска мечта!Невероятен кораб! Земай смело колега, ignore на всичко казано до тук и скачай смело!
      145, 1.6 I.E. Boxer
      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
      Subaru Legacy 2.5

Comment

Алфа Ромео правят най хубавия боксер истинска машина

Взимай Мергела колега и се кефи на живота
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Smeshnika Покажи съобщение
          То хубаво S-класа ,но какви пари ще ти гълта...
          Ако тръгне нещо по ходовата част или по мотора ше се изръсиш поне x2 по толкова,колкото си дал за нея !
          За S-класата не знам как стоят нещата с ходовата част, ама на Е-класата от подписа ми: 2бр. долни шарнири, комплект тампони за долни носачи, тампони на стаб. щанга, 2бр. горни носачи и труд за смяна на всичко това ми излезе по-малко от 500лв.
          Не ми се вижда много скъпо
          Last edited by nblagoev; d.m.y г., 01:10.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
          Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
          Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
          Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Working...
          X