If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А бе не го разкандардисвайте човека.. Вие ли ще му плащате горивото или ремонтите? Като е решил нека си вземе и на мен ми говореха, че боксера е скапан мотор, ама не би.. Да чукам на дърво върви идеално.
А бе не го разкандардисвайте човека.. Вие ли ще му плащате горивото или ремонтите? Като е решил нека си вземе и на мен ми говореха, че боксера е скапан мотор, ама не би.. Да чукам на дърво върви идеално.
Ахахахах тва пък с Боксера е най-големия смях!тва е най-якия мотор създаден някога!
А за тая S класа и на мен ми е детска мечта!Невероятен кораб! Земай смело колега, ignore на всичко казано до тук и скачай смело!
То хубаво S-класа ,но какви пари ще ти гълта...
Ако тръгне нещо по ходовата част или по мотора ше се изръсиш поне x2 по толкова,колкото си дал за нея !
За S-класата не знам как стоят нещата с ходовата част, ама на Е-класата от подписа ми: 2бр. долни шарнири, комплект тампони за долни носачи, тампони на стаб. щанга, 2бр. горни носачи и труд за смяна на всичко това ми излезе по-малко от 500лв.
Не ми се вижда много скъпо
Comment