Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам въпрос

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам въпрос

Здравейте !

Искам да разбера според вас дали някой се е зблъскал със следното нещо. Днес имах малко работа и чаках майка ми да доиде по докоменти вече се води че съм паркирал в крастовището... Тааа чаках малко и една жена навлезе бая бързо в завоя та ми откърти огледалото тя и тя оплашено слезе от колата дойде с приятела си който се държеше с мене сякаш немога да се сравнявам с него та той ме ядоса повече цитирам: Абе тикви пари нЯА им дааш да не са паркирали тук колата ядосах се запомних номера на колата и се обадих в полицията дойдоха те... писаха ми акт писаха и на нея акт взеха ми талона точките но не ми казаха колко пари ще ми е акта някой има ли напредтава колко пари е ? И ако си мислите за това защо съм се обадил на полицията обадих се защото всеки гледа да си затвори очите секи гледа него си неможе един да дава пари за ремонти а друг да ти удря колата ... И то не каква кола ме удари а Фолцваген "Поло" камиони минават правят същите завои не ми чукнаха огледалото а тя... Както и да е интересува ме цената на Акта ако някой знае и дали въобще ще ми дадът пари от Застраховката и ако ли не колко струва ЕЛ огледалото на 156

Мерси предварително !

Първоначално публикувано от skyplex Покажи съобщение
    Здравейте !

Искам да разбера според вас дали някой се е зблъскал със следното нещо. Днес имах малко работа и чаках майка ми да доиде по докоменти вече се води че съм паркирал в крастовището... Тааа чаках малко и една жена навлезе бая бързо в завоя та ми откърти огледалото тя и тя оплашено слезе от колата дойде с приятела си който се държеше с мене сякаш немога да се сравнявам с него та той ме ядоса повече цитирам: Абе тикви пари нЯА им дааш да не са паркирали тук колата ядосах се запомних номера на колата и се обадих в полицията дойдоха те... писаха ми акт писаха и на нея акт взеха ми талона точките но не ми казаха колко пари ще ми е акта някой има ли напредтава колко пари е ? И ако си мислите за това защо съм се обадил на полицията обадих се защото всеки гледа да си затвори очите секи гледа него си неможе един да дава пари за ремонти а друг да ти удря колата ... И то не каква кола ме удари а Фолцваген "Поло" камиони минават правят същите завои не ми чукнаха огледалото а тя... Както и да е интересува ме цената на Акта ако някой знае и дали въобще ще ми дадът пари от Застраховката и ако ли не колко струва ЕЛ огледалото на 156

Мерси предварително !
    тинаправорулирашнестигачесивнарушениеаисеоплаквашч еакттиписалиаисинанесълснарушениетощетинадругавтом обилилинезнамзакаквоставашедумачетомайникойнямадар азбере!

Успя ли да вникнеш в смисъла на написаното или да повторя?!?

Comment

абе тея с фолкЦвагените са си бали мамата
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Члена по който ще те накажат го пише в акта - ние няма от къде да го знаем.
        От застраховката би трябвало да ти платят, но зависи кой ти е застрахователя.
        Цената на огледалото можеш да я видиш в раздела на модела.
        Научи се да пишеш по-грамотно
        sigpic

Comment

Ако акта е за неправилно паркиране мисля че беше от 20 до 50 лв.
          Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Оххх, ей аман от неграмотници.
            А и темата не е за тоя раздел, и заглавието й е в разрез с правилата.

Да не говорим, че никой не може да каже точки и пари, без да са знае кво пише в акта.

Росене, а ти аре вземи се стегни малко, щото вече се оливаш яко.

Тургам катинар на темата.
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
            X