Известие

Collapse
No announcement yet.

Аутобилд за 166

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На мен статията ми хареса и не виждам негативизъм в нея.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
      А тая дачия логан как ли са е намърдала там? Абе интересна класация.
      E какво да и се счупи на Дачия Логан? То няма нищо, оставаше и да не е надеждна.

А самата статия е ОК, но не може да се отрече, че има леко нотка на "германизъм". Ама все пак това са хората, за които основен проблем при Фиат Браво е, че няма дръжка за отваряне на багажника?!?! Ужаст. Немци, кво да ги правиш.
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

На мен фолксвето ми е трън в очите, особено дуото голф & тигуан, все го хвалят, все на първи място, сакън да не им паднат продажбите и да вземат, че да фалират, но иначе другите неща ги бива.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Pinko защо си мислиш че като ми сложиш БАН ще млъкна ? Две извадки за 166 и гоуф
          "така че при покупка на употребявана 166 добре е да имате известни финансоваи резерви за евентуални първоначални ремонти "-Тово не се ли отнася за всички коли втора ръка или трябва да се намекне че ще се хвърлят много пари след тази кола 166 ? ето аз имам 156 вече година и половина една стотинка не съм дал !
          "Е да покупката на голф е въпрос на вкус,и редовните му победи винаги ще му помогнат"
          Ето тук е истината като се пишат добри неща за тази каруца ще се вдигат и продажбите и същото става и с Алфа но с обратния ефект ~!~!~!

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
            ето аз имам 156 вече година и половина една стотинка не съм дал !
            Абе пич, за амнайсти път те питам - колко км си минал откак имаш колата?
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
              Pinko защо си мислиш че като ми сложиш БАН ще млъкна ? Две извадки за 166 и гоуф
              "така че при покупка на употребявана 166 добре е да имате известни финансоваи резерви за евентуални първоначални ремонти "-Тово не се ли отнася за всички коли втора ръка или трябва да се намекне че ще се хвърлят много пари след тази кола 166 ? ето аз имам 156 вече година и половина една стотинка не съм дал !
              "Е да покупката на голф е въпрос на вкус,и редовните му победи винаги ще му помогнат"
              Ето тук е истината като се пишат добри неща за тази каруца ще се вдигат и продажбите и същото става и с Алфа но с обратния ефект ~!~!~!
              Че е така, така е ... За 2-е години - 2-е биалетки за 60 лв и колата си е отлична..
              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Ей, голям рев, че в някакво си списание писали глупости за италианските коли и хвалели немските ?!? Както навсякъде в живота нищо не е само бяло или само черно, истината е по средата. Италианките си имат слабо място - окачването, и то не толкова неговата здравина, колкото ремонтопригодността му - например смяна на цял носач вместо само шарнир или каре. На немските пък им падна драстично качеството в доскоро силната за тях област на електрическата система на автомобила и качеството на сглобката на каросерията, но все още са по-добри откъм здравина на окачването. Давам пример с моята кола - след 2 години по родните пътища и 26 000 км. изминати за това време вече съм за смяна на предни долни носачи и на тампони на стабилизиращите щанги, Аудито на един приятел (А6 2,7 TDI Avant' 06) пък за вече 70 000 км по родните пътища и то за година и половина не е хлопнало по окачването, но пък нон стоп дава някакви грешки по компютъра... Предишното му пък беше А4 1,9 TDI и сцепи глава, щото беше помпа-дюза. На кой каквото му харесва дето се вика
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Аз пък предпочитам продажбите на алфа особено в България да са малко - не държа всяка втора кола на светофара да е като моята.

И понеже темата е на път да стане кенеф - заключвам докато се охладят страстите малко
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                  X