If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Снощи си лочим, гледаме дартс и ровим в интернет с две приятелчета и поапдаме на това - TAG Heuer MERIDIIST Lamborghini. Търсих и не намерих цена, дилъри има, но в България няма. Ако някои знае да сподели, интересува ме модела без диамантите
Мой авер го има оригинала. Трябва да ви кажа, че е много добре телефончето. Супер изчистен дизайн, тежък телефон... бе красота. Ама стува няколко Алфи.
А за 50 лвва, е хайде за 100 мога да си купя телефон , пък другите пари може за някой дом за деца да отидат.
Глупости на търкалета, ако няма диаманти къФ тилиФон е бре ?
Т'ва не е ли малко ненужно скъпичко, а? Даже извратено. 8 до 10 хиляди за зелена и червена слушалка... Родните оператори имат оферти за телефончета със същата функционалност за по 20 лева.
Колеги, и двамате сте прави, ама като се замисли човек и москвича и бугатито може да те закарат от т.А до т.В... ама се продават и двете; естествено не всички карат москвич или бугати - просто колата (както и телефона) показват (или поне така им се иска на собствениците) определен социален статус, така че 'за всеки влак си има пътници'! Казано с други думи все нещо трябва да си мерим...
БТВ: за да не останете с грешно впечатление - аз продавам телефони, но нося два телефона, които струват 30 лв общо и работят безупречно.
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Абе не е съвсем мерене на пишки, просто прищявка може би. Да речем появяваш се някаде с тоя телефон и какво - нищо, никой не те знае скъп ли е, смотан ли е. Все пак е прекалено скъп, 1500 - 2000 да беше пък то...
Абе не е съвсем мерене на пишки, просто прищявка може би. Да речем появяваш се някаде с тоя телефон и какво - нищо, никой не те знае скъп ли е, смотан ли е. Все пак е прекалено скъп, 1500 - 2000 да беше пък то...
Абсолютно правилно, пък и не може да има реплики от 300лв. и некои да ти вземе насериозно с тоя телефон. Винаги ли ще обясняваш че е истински.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Нема кво да се обяснява, за човек който е виждал и знае, не му е нужно да пита. Телефона е добър, а цената е отврат. Аз лично съм с телефон за 1500-2000 лв и никога нищо не съм обеснявал, той просто си е 18 к позлатен и то си личи (функции кой знае колко няма, но дизайн, нокиа бейби)
По-добре реплика ако толкова ти харесва да му се нарадваш.
Comment