Известие

Collapse
No announcement yet.

Музикалните награди-дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Музикалните награди-дискусия

Абе гледам (слушам, докато си ровичкам из форума) муз награди, ... кво да ви кажа, то пълна боза са тия х'америкаци, ми то един не може да пее на живо. УЖАС..., такова нещо не съм гледал досега..., толкова далече от това което се "джитка" по музикалните телевизий...

ТЕЛЕВИЗИЙ И МЕДИЙ СА ВИДНИ РИМСКИ СЕНАТОРИ
    Last edited by търтей; d.m.y г., 22:07.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Хаха.За съжаление и аз точно това си мислех.Колко малко са хората, които могат да пеят на живо в днешно време.Преди така ли е било ?
    мене ме нема, в целата схема........

Comment

Преди не е било така.Сега има музикални ТВ и прочее и индустрии, които бълват еднодневки.Така например мили ванили, едни негра, които взега награда грами даже и въобще не са пяли.Други пеят, записва се гласа, а милите само въртят стойки по сцената.
      Звезда трудно се създава, както преди, така и сега.
      Падат звезди от небето, ала от небето не падат таланти се пееше в една стара песен.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Аз не знам дали някой, който разбира и обича музиката гледа MTV и разните музикални награди от 15 години насам....
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Падат звезди от небето, ала от небето не падат таланти се пееше в една стара песен.
          Миналата седмица талантливата звезда Mariah Carey така се беше нафиркала, че малко остана да падне от сцената при получавяне на една от музикалните награди.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
            Аз не знам дали някой, който разбира и обича музиката гледа MTV и разните музикални награди от 15 години насам....
            Това е! Истинската и качествена музика е като хубавата книга, безвременна!
            Тези песнички са си ежедневки(пък и еднодневки) и като такива те нямат и не трябва да имат претенциите за кой-знае какво изкуство. Те са просто един продукт( с различно качество според таланта на изпълнителя все пак), който задоволява нуждите на огромния процент хора, за които музиката е просто фон и едната песен се размива в другата, без това да им прави особено впечатление.
            А останалите, за които песента е преживяване, всяка нота е дума, всеки акорд е стих с послание...те знаят къде да търсят своята музика...
            Last edited by bager; d.m.y г., 14:07.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Преди не е било така.Сега има музикални ТВ и прочее и индустрии, които бълват еднодневки.Така например мили ванили, едни негра, които взега награда грами даже и въобще не са пяли.Други пеят, записва се гласа, а милите само въртят стойки по сцената.
              ......
              Дам, ама после пуснаха едни The Real Milli Vanilli дето били уж истинските (или тези пеели истински, нещо такова...)
              Като се замислиш има и много рок групи с нееднодневна музика, които не могат да пеят/свирят добре на живо - все се сещам за няколко 'МТВ ънплъгд' концерта. А се сещам и за един обратен пример (и в буквалния смисъл, хехе) - Джордж Майкъл с Куин на концерта след като Фреди почина, уникален беше!
              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
              x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Миналата седмица талантливата звезда Mariah Carey така се беше нафиркала, че малко остана да падне от сцената при получавяне на една от музикалните награди.
                http://www.viddler.com/explore/failblog/videos/395/
                Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                  Подкрепям
                  156 SW '02

Comment

Koлега Блекснупи, гледам си на 20г, как от 15 не гледаш МТВ, явно преди това си разбрал за какво става дума? Не се дразня, просто ми стана интересно.
                    Иначе по всички муз тв се върти един и същ бълвоч, който напоследък пускам заради малкия(много добре спи на тия еднообразни песнички) и докато си цъкам на компа. Може би 1-2% от песничките стават, ама ся като чух наживо за какво става въпрос, то бива ама чак толкоз, ам'ч те нашите фолк диви по могат да пеят(колкото и фалшиво да е то)
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Слушал съм ги не когато са излезли, а по-късно и съм си съставил мнение

Обичам да слушам много музика от различни периоди
                      156 SW '02

Comment

---
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:51.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
                        X