Известие

Collapse
No announcement yet.

Съдиятааа, съдиятааа, съдията -> п#@$раст

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съдиятааа, съдиятааа, съдията -> п#@$раст

Ех Васка, как ми се искаше сега да пиша в тема подобна на "Левски Оле...Оле..." и т.н. ма на, тъй нареченото евросъдийство отново и за пореден път ни поряза....и що -> щот сме малка загубена държавица на гъза на географията, не сме великите Шалке, на които тая вчер с мнооооого напъни беше подарена победата....
    Ебати подигравката, а уж духа на спорта би трябвало да е независим...друг път и в някой друг свят.
    Не ми се слушат глупости от типа на "На нас Българите, все съдията ни виновен" -->и ако на някопй му е на езика да го изрече, да си запази овчата логика за себе си!
    Тука не важи и логиката "бий за да те уважават", след като дванадесетия играч, оня с черната фланелка играе срещу теб ->нямаш никакъв шанс.

Съжалявам ако поста ми е емоционален, на ми писна от курвенските номера на тъй наречените "европейци"
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Айде малко по-оптимистично?
    Някой преди мача представял ли си е че ще поведем? Имахме нашия си шанс, но го изпуснахме, еми това е, все пак Шалке са фаворити за тровея и неслучайно са в челото в Германия.

Бардон беше изгонен незаслужено, но това е футбола, всеки прави грешки.

Резултата е реален, вижте само ударите във вратата, 2:6, съвсем аналогичен резултат...

Горе главата и да се представим на ниво в Германия, ако ще падаме, да паднем с чест!

Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Нищо не е реално, а Шалке са МИЖАВ отбор или поне така играха тази вечер, ако тва е класата на европейските отбори, то тогава поне 3-4 Български имат сериозни шансове..а и между другото не може да изпуснеш шанс, който никога не си имал!
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Аз съм доволен от играта на Левски и считам че дадоха достатъчно от себе си за да зарадват феновете.
        Дано другия мач да играят на ниво вече без притеснения и все пак да има серьозни трансфери и талантливи футболисти да попаднат в големи отбори.

Сега какво да кажа за съдията - ами повлия се от реакциите на треньора на Шалке и просто беше решил да поправи това че втория път като заслужаваше картон - го прости. Абе съдията се изложи . Ама да твърдим че ние крив - все пак 1:3
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Сега се връщам от стадиона .. видяхме едно безбожно съдийство и един "голям" Левски !
          Аз лично за себе си съм горд от играта на нашите момчета!! За мен те са моралният победител в този мач!
          Нямам намерение да изказвам цветни приказки за съдията (аз си му ги казах на стадиона) - просто е ясно, че отбор като нашия няма как да бъде допуснат на такова високо ниво в турнира ..
          Здраве да е! Браво на играчите и на Мъри! Продължаваме да мечтаем!
          Само Левски !
          Alfa Romeo 155 1.8TS '93
          Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

още доста трябва да работят над пасхиката си наще нестава само със желание обърнете внимание и на наще си грешки
            дори и с човек по-малко те не си вкарват чистити положения / 2 даже/ на такъв етап хората до едно едвам достигат но го вкарват а ние не в българия демонстрират супер самочувствие ама като мача е напрегнат какво става
            ама кат се обърне колата пътища много, но и достигането до тук беше спер за парите и играчите и трениора който има Левски
            Браво
            и дано се поздравим срещу червените
            155 2.0 traktor

Comment

Е а стига сте се поздравявали

Comment

Кви поздравления бе човек, да го духат швабите и ингилизкия им съдия
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Имам наум че срещу ЦСКА никога нищо не се е знаело, а като гледах Шалке ми се струваше че Удинезе бяха по-добри, но нали знаеш късмет

П.П. а този съдия и на външен вид го докарва

Comment

остави ги германците нашите не се вкараха положенята е за това ме е яд
                    155 2.0 traktor

Comment

Първоначално публикувано от Boxer
                      остави ги германците нашите не се вкараха положенята е за това ме е яд
                      Шо не са вкарали,бе?!-Най-лошото на нашите отбори е,че като се намочат,едновременно с това се посират и това стеве за аламинут!Къде дрема защитата при двата гола на Шалке?Можеше и четвърти да има,ама има Петков късмет.А съдията ЕГА получи на следващия мач уртикарии и ЕГА умре от преплитане на червата,като пет пъти го изпуснат от носилката и си счупи и кривата глава на следващия му мач(ЕГА му е последен!)
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Само ми е любопитно вие ФК "Левски"-Шалке 04 ли гледахте, или някой друг мач?!?! Бардон си беше за изгонване още 5-6 мин преди това, след като за 1 минута направи две нарушения, крещящи за жълт картон. Съдията го пожали при второто, но за третото си го изгони както си пише по книгите. Нарушение нямаше, но......грузинеца изигра положението и заблуди рефера, да не говорим, че дори и без нарушение - просто заради влизането - може да се даде картон. Това, че Бардон вече е свикнал в бг първенството на двата ни "гранда" (хаха - ка звучи само) да им се спестяват такива неприятни емоции си е съвсем друга губерния. Рефера си сфири мача ок и след като вече е минало време и не сте толкова емоционални, би трябвало да погледнете реално на нещата и да си го признаете. А това, че Шалке били мижав отбор - не е точно - така, но са посредствен отбор! Жалкото е, че нашите отбори са способни само на 1-2 добри мача срещу що годе добри отбори. Инае дори посредствени отбори ни бият ходом (справка - снощния мач). Няма по-жалка картина от тава да видиш как шайка отегчени немски наемници, ни бият като тъпан на сватба. Ми че те тия можеха да вкарат още поне три гола ако се бяха понапънали.....май скоро няма да ни се оправи футбола, а лошото е, че при този клубен футбол, скоро и националния отбор ще е на това ниво!
                        Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                        Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                        Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Добре де треньора на Левски защо не извади от игара французина още след като го "пожалиха" и след жълтия картон??? Аре аре немците играят 90 мин. всеки го знае. Жалко за момчетата е поне изкараха някой лев и си уредиха добри трансфери
                          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Колега мисля все пак че клубния ни футбол(като се има впредвид в каква среда се играе) тази година се представи много добре-аз лично съм доволен от представянето на Левски - не съм очаквал да преодолеем Шалке - просто исках да се представим добре и мисля че беше добре. Точно тази година отборите ни играли в турнирите се представиха като цяло най-добре от цялата ни футболна история-като цяло отборите 4-те - има развитие поне на тези 4-ри клуба. (единия може и да западне без спонсора ама все пак)
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ами и аз смятам, че Мъри Стоилов трябваше да се сети, че Бардон се е навил яко и може да направи някоя простотия, но.... Между другото в Шалке нямаше много немци, но добрите отбори си определят темпото на игра и знаят как да си пестят силите - те и за това си карат на цикъл събота-сряда-събота. А тия митове кой колко играл и как играл.....това е толкова много в миналото, че едва ли има смисъл да се споменва. То и англичаните играят 90мин (Ливърпул - Милан - финал ШЛ; Ман.Ю. - Байерн М - финал ШЛ - тука май немците проспаха последните 2 мин, или те са били след 90-тата ), ама аз мисля, че е много по-правилно да се говори за това как "големите" отбори играят колкото трябва, за да постигнат, това което целят. Ако им трябват 90мин, играят 90 мин, ако им трябват 10 мин, играят 10мин (айде 15 да са ).
                              Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                              Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                              Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Working...
                              X