Известие

Collapse
No announcement yet.

Nokia 1100 Made in Germany

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Аз нещо не мога да си обясня как става тоя номер с телефона да прихванат споменатия код, ама щом казвате..
    Бъг във фирмуера имали някакъв... и работели с клонирани СИМ карти.
    Друг е въпроса, че картите се представят с номер пред клетките, как операторите не ги кастрят клонингите не знам.
    Съвсем отделно е като как ще ти вземат сертификата за онлайн опериране, паролата и т.н.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Според мен всичкото е един голям балон, дори и да може да става нещо на хората ще им трябва няколко телефона, а не хиляди телефони и на всичкото отгоре след като всичко е толкова популярно е сигурно, че и полицията е опънала врат и души и лесно може да проследи една продажба.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

И аз не мога да си го обясня много, бахти и шума за това...
        Според мен идеята е това - клонира се дадена сим карта, след това се чака, дадения клиент да получи временен ПИН код за интернет банкирането си ( което предварително трябва да сме му хакнали , за да получим username and password ) , веднага влизаме ( преди него ) и нареждаме превода от негово име.
        Както само виждате има много НО -та.
        И като за капак, тук трябва предварителна/вътрешна информация , кой какви авоари разполага , кой е неговия тел номер... след това както казах намиране на пароли и потр. имена на банкирането му и чак тогава , ако той реши да банкира - да получим код и бла бла бла
        Това е моя извод според прочетена информация в нета.
        Лично аз не знам как би било осъществимо това , но явно при доказано голяма полза и информация ... е

Comment

Колеги, хардуеъра на 1100 е САМО RH-18
          Другото са....абе други работи.
          БТВ: кода с който може да проверите е *#0000#
          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
          x145 1.6 boxer

Comment

Трябва да е 15,16,17 - това са търсените нокии...

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
              И аз не мога да си го обясня много, бахти и шума за това...
              Според мен идеята е това - клонира се дадена сим карта, след това се чака, дадения клиент да получи временен ПИН код за интернет банкирането си ( което предварително трябва да сме му хакнали , за да получим username and password ) , веднага влизаме ( преди него ) и нареждаме превода от негово име.
              Както само виждате има много НО -та.
              И като за капак, тук трябва предварителна/вътрешна информация , кой какви авоари разполага , кой е неговия тел номер... след това както казах намиране на пароли и потр. имена на банкирането му и чак тогава , ако той реши да банкира - да получим код и бла бла бла
              Това е моя извод според прочетена информация в нета.
              Лично аз не знам как би било осъществимо това , но явно при доказано голяма полза и информация ... е
              Колега... това дето го описваш не виждам как ще сработи. Кода за който говориш се генерира за конкретната заявка, ако опиташ да отвориш нова такава дори да имаш код генериран за друга ти казва, че старата е още активна - и това в онлайн банкинга на наша банка.
              Едва ли ония там са по-тъпи.
              Трябва да вземеш не само клонинг на СИМ, а сертификат, юзър и парола за да мине номера.
              Е те могат с троянец да се вземат, но хайде да не изнасям лекции по основи на кракерството тук
              Лично мен цялата история с тия нокии нещо ми смърди.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Това казвам и аз много НО има.
                А като цяло, не съм много наясно по случая. Чета някакви статии по случая и си правя някакви изводи, макар и може би грешни

Comment

едно съседче ги изкупуваше тия телефончета и го прибра бопа преди седмица като го пуснат ше го питам какъв и ме случая

Comment

Лошо

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                      Лошо
                      Чак пък лошо

---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:40 ----------

Първоначално публикувано от YAVOR4O Покажи съобщение
                      едно съседче ги изкупуваше тия телефончета и го прибра бопа преди седмица като го пуснат ше го питам какъв и ме случая
                      По колко ги взимаше?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Дали е хубаво да те приберат БОБ ?

Comment

Първоначално публикувано от YAVOR4O Покажи съобщение
                          дявол... е***... и т.н.
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

аз съм с 700лв напред от такъф телефон ако беше лично мои сигурно щях да съм с 4 цифрена сума, но бях посредник ! и все още се търсят тея телефони произведени от швабите !
                            Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Аз да ви кажа имам чувството че само ги търсят и толкова, не съм чул и прочел някой да е направил нещо с тях,ама не става дума за тва а за манията да го продадеш на откачена цена.. Имам чувството че тез хора купуват щот така са чули ама грам не им е ясно как се прави...
                              AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                              Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                              AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
                                Аз да ви кажа имам чувството че само ги търсят и толкова, не съм чул и прочел някой да е направил нещо с тях,ама не става дума за тва а за манията да го продадеш на откачена цена.. Имам чувството че тез хора купуват щот така са чули ама грам не им е ясно как се прави...
                                И аз имам някакво такова чуство, не може всички да знаят вече за тоя модел телефони и никой да не предприеме някакви мерки...
                                Ще видим какво ще стане...аз дори си мисля че всичко това е пълен блъф, но кой знае...
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X