Колеги снощи един фен реши че белисимата мин е много дълга и реши че трябва да ме смали с 5смн отзад.На ул./бл.Хан Аспарух в надежда въпросният човек го испреварих на шкода на сервиза и си карам испреварвам си аз от вътрешната страна,и човека решава че аз ще карам и се лепи зад мен.След което гледам колите от лявата лента спират и колите от насрешното съшто спират,защото на пешеходната застава майка с количка и е слезнала на пешеходната да пресича. Аз намалям колата и виждам че маиката тръгва да пресича с спирам тотално,обаче човекат зат мен (паника или неспособност )скача на спирачките и право в мен.След това следва кво правиш бе такали се спира нз кво а човека има 15м спирачен път.Накрая резолтата за мен понеже бронята е свалена да се боядисва,искривена задна престилка смачкан заден капак паднала е боята на левият калник ляв и десен панел под стоп и задна испоскателна траба+боя на сичко и легена за гумата.Човекът обадихмесе на кат(след 15 мин обеждаване тои да ми закара колата в негов сервиз да ми поеме ремонта,но аз мо казах че моита кола се прави само от един майстор откакто е в мен колата и др неможе да я пипа) писахме протокол без да идва кат защото се разбрахме кои е виновен. отидох с неговият протокол описан сичко както трябва в армеец (защото неговата ГО е там) за оглед и сичко ок и ми казаха на края на др. седмица да се обадя да си зема парите.Някои имали представа дали ще ме мотат много дали ще искат по банков път да ми дадът парите или нещо малко информациа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
малко информация
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Много кофти колега. Аз вчера минах покрай теб, ма не бях с мойта кола и нямаше как да спра да помогна. Дано да си оправиш бързо колата и пак да си я карап с удоволствие.Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
-
на мой колега 156-цата беше ударена отзад от автобус и му дадоха почти 1800лв - толкова му легна и ремонта + 80лв може би от негова страна като доплащане се върза... но интерамерикан беше компанията на автобуса и беше по иск за ГО - нямаше каско, но му правиха 2 огледа и описаха всичко потрошено по колата.
Дано и при теб да е така, за да си струва да имаш ГО изобщо! Успех желая и по-малко нерви по ремонта!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеПри почти същите поражения по А4 ми дадоха точно 133,40лв от Евроинс май бяха.... Пълна, да не казвам какво....
Това било за ремонт, онова било за ремонт....Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFADROG Покажи съобщениеще разбера като изтрезнея сега 10 дена
после 4 дена реанимация и на 15-тия ще се обадя.
145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
-
Аз имам каско към Армеец и за преден десен калник и предна дясна врата и двете за пребоядисване + десен мигач на калника за смяна ,ми изпалтиха - 153лв.
По 70 лв за елемент - боя + труд
и 13 лв за мигача.
Такаче не са много ларж
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFADROG Покажи съобщениеКолеги снощи един фен реши че белисимата мин е много дълга и реши че трябва да ме смали с 5смн отзад.На ул./бл.Хан Аспарух в надежда въпросният човек го испреварих на шкода на сервиза и си карам испреварвам си аз от вътрешната страна,и човека решава че аз ще карам и се лепи зад мен.След което гледам колите от лявата лента спират и колите от насрешното съшто спират,защото на пешеходната застава майка с количка и е слезнала на пешеходната да пресича. Аз намалям колата и виждам че маиката тръгва да пресича с спирам тотално,обаче човекат зат мен (паника или неспособност )скача на спирачките и право в мен.След това следва кво правиш бе такали се спира нз кво а човека има 15м спирачен път.Накрая резолтата за мен понеже бронята е свалена да се боядисва,искривена задна престилка смачкан заден капак паднала е боята на левият калник ляв и десен панел под стоп и задна испоскателна траба+боя на сичко и легена за гумата.Човекът обадихмесе на кат(след 15 мин обеждаване тои да ми закара колата в негов сервиз да ми поеме ремонта,но аз мо казах че моита кола се прави само от един майстор откакто е в мен колата и др неможе да я пипа) писахме протокол без да идва кат защото се разбрахме кои е виновен. отидох с неговият протокол описан сичко както трябва в армеец (защото неговата ГО е там) за оглед и сичко ок и ми казаха на края на др. седмица да се обадя да си зема парите.Някои имали представа дали ще ме мотат много дали ще искат по банков път да ми дадът парите или нещо малко информациа.
Толкова неграмотно писане не съм виждала! И с претенции на всичкото отгоре! Трагедия! Очевидно на друго не, но и на училище ли не сте ходили?
Comment
-
мога и по неграмотно като съм..........Тебе мама и тате като са те прибирали в 8 от вънка(пред блока) мен са ме прибирали след 72 часа от др. места.Такаче как съм писал си е моя работа след кото си го прочела.НИЩО ЛИЧНО
КОИТО Е КАРАЛ АЛФА Е УМРЯЛ ЩАСЛИВ
Comment
-
Приятел на живо си добро момче, ама явно имаш някакви проблеми като влезеш във форума...Вземи си седни на Д-то и започни да пишеш грамотно и да спазваш правилата!Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment