Известие

Collapse
No announcement yet.

Честит Рожден Ден на Mordohy

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Братя,така съм се нафиркал,че ще си сваля гарда!
    Обичам ви,защото в най-тежките ми моменти сте били единствената ми връзка с БГ.
    Обичам ви,защото сте шантави и навити копелета,както и мацките ни са истински дами,които вярвам,че няма да ни изложат никъде,каквото и да става.
    Има много Форуми и там се казват много правилни неща,ама тука ми е готино!
    Дори и с тия ,дето се дърлиме за всичко!Те поне не са овце и могат да имат уважението ми винаги.Кой казва , че е винаги прав!?
    Неизменни са само мненията на полицаите и кръглите идиоти!
    Марк Твен!
    Форума ни освен технически е и много по-напред от редица форуми с претенции!

Абе пак се отплеснах!
    Исках да кажа,че ви обичам!
    Наздраве!
    Едит:това ми е 2001 пост!
    И това ако не е спам!???
    Здраве Желаем!на патерици......Да се е..а у тъпако,пропуснал съм момента.Стана на 25,нали?
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
      Здраве Желаем!на патерици......Да се е..а у тъпако,пропуснал съм момента.Стана на 25,нали?
      Нещо такова,с малка разлика от още 22!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Хубава възраст 23-24 годинки! Е, тиренцето всъщност е плюс, ама кой ти гледа в суматохата! Или по друг начин казано: 43 и 4. А бе се си е добре. Поздрави със закъснение и от мен!

Comment

Честит празник - много здраве, купони и свободно време за всичко което ти е приятно да правиш..
          наздраве на големи патерици
          Возя се с 159 1.9 JTDm 150
          Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

Честит рожден ден!
            Много здраве, щастие, късмет и всичко най-хубаво!
            sigpic
            Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
            BMW 316 Compact '95

Comment

Малко много късно но от сърце с много уважение Честит рожден ден да си жив и здрав и още много години да даваш съвети и да учиш младеща кое как да пипа
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Working...
              X