If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги голям т...к,не бях отварял капака 4-5 дена само закачах лаптопа да видя каква грешка ми изписва,днес го отворих и онемях гледам върху буксите зад мотора слама и листа,като ги махнах кабелите на буксите изгризани,авно някоя мишка
oem, наистина ли си чудиш как се е покатерила там ?
ReDDevil, а ти наистина ли мислиш, че кората ще я спре ?
Стига бе хора , ще ме уморите ))))
А сега сериозно. Гледам колитеот чужденецията идват с едни "ароматизатори" като за тоалетно казанче против гризачи. Отървавай се от мишока, че може ГОЛЕМИ главоболия да ти докара. !!!
oem, наистина ли си чудиш как се е покатерила там ?
ReDDevil, а ти наистина ли мислиш, че кората ще я спре ?
Стига бе хора , ще ме уморите ))))
А сега сериозно. Гледам колитеот чужденецията идват с едни "ароматизатори" като за тоалетно казанче против гризачи. Отървавай се от мишока, че може ГОЛЕМИ главоболия да ти докара. !!!
Да и аз съм ги виждал,ама не знам продават ли се тук,трябва да пообиколя малко.Е поне интересна дискусия стана
За мое "щастие" засега съм застрахован от подобен проблем, защото някаква улична котка се възползва от топлия мотор и спи върху него Само ако можех да я науча да си мие краката
Колеги голям т...к,не бях отварял капака 4-5 дена само закачах лаптопа да видя каква грешка ми изписва,днес го отворих и онемях гледам върху буксите зад мотора слама и листа,като ги махнах кабелите на буксите изгризани,авно някоя мишка
А пък на мен колега, мишките си събираха храна около акумулатора, но купих отрова поръсих около мястото и оставих колата 2-3 дни без да я карам и за щастие вече ги няма мишоците.
Да и аз съм ги виждал,ама не знам продават ли се тук,трябва да пообиколя малко.Е поне интересна дискусия стана
Колега и аз преди 1-2месеца имах проблем с едни плъхове дет се бяха заселили в гаража ми и много си бяха харесали мокетчетата които са върху подкалниците.
Изгризали изолацията, изсулили мокетчето, и си го разнасят из двигателния отсек да си правят гнезденце на удобно за тях местенце..............
Вдигам капака и оня сладур седи в/у скоростната кутия и ме гледа ма то там чистичко........ исполях повечето възможни места с масло, но това едва ли е помогнало де.......
Гнездото в гаража им намерих, унищожих го ма те упорити бе, пак се връщат.......
Накрая реших да си ги "понахраня" /нъл все пк са ми домашни любимци/, докът ги истровя голям зор, но след една седмица, ООООООО ЧУДООООООО, започнах да събирам трупове..........
Иначе ще ти дам още едно предложение. Продават едни лепки за мишки, като тия за хлебарки, но по-големи. Имат си и примамка на тях.
Мине ли мишката отгоре залепва и там си остава.
Тва работи гаранция.
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Бах тая мишка, че може и на разходка да излиза с колата.
Верно големи проблеми може да ти докара, затваряй една гладна котка в гаража и да ти е мир главата.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
И мен това лято ме сполетя тази участ със плъхове, както си седеше в двора, плъх си взимаше от хранилката на кучето и носеше в двигателния отсек, след известно време се чу някакво трополене вътре и като вдигнах капака плъха ми правеше дзак.
Наложи се да се гоним, купих отрова за плъхове, сложих 4-5 бонбона на мястото на акумулатора и по кората на двигателя, след 2 дена гледам бонбоните ги няма, сложих още 4-5 и така докато накрая бонбоните си стояха на местата си. Явно се отрови и замина някъде. Беше ми нагризал няколко кабела, на разни датчици, запоих ги но се оказа че и още един кабел бе прегризал и светеше на таблото индикацията на инжекцията. Купих нов и го смениха. Така плъха се подигра с мен, че ми струваше близо 200 лв. Между другото имам кора под двигателя, тя не ги спира нашествениците ако решат да се катерят по двигателя, преди години като имах 146-цата бях засякал пак така един плъх да си лежи отгоре на боксера, беше зима да се топли завалията, та явно го стреснах и не се появи повече, но лятото пострадах. Кората не помага.
Comment