Известие

Collapse
No announcement yet.

Джип поцинкован

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Джип поцинкован

Искам да запитам за модели джипове които са с поцинкована ламарина здрави мотори коман реал дизел дълга база ! Знам че не е точния форум това но все пак има доста разбирачи от всякакви возила тук та така ! Да скася малко моделите за да некажете нещо от сорта хамар значи на някоя по сносна цена , нещо японско , за до към 40 000 лв за предпочитане с off road пакет !

Мерси за инфото предварително !
    Last edited by RaIDeR; d.m.y г., 23:09. Основание: Toyota Land Cruiser 3.0 D-4D или Mitsubishi Pajero Sport 3.2 DID
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Nisan Patrol ,Тойота Ландкрузер,Мици Паджеро за офф роуд се взима къса база с комън рейл грубо от 2002год нагоре.Има и такива подготвени за Офф роуд ама тея 40 хилки няма да ти стигнатМоже и Вранглер Рубикон
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Аз съм се насочил към етоя http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...776&f1=details

Ама нещо ми се струва ниска цената тоест по принцип към Toyota Land cruiser D4D 3000

ама дали му е поцинкована ламарината нз ?
      Last edited by RaIDeR; d.m.y г., 20:38.

Comment

обади ли се да питаш дали е достоверна обявата.че като му гледам изпълнението и годината малко се съмнявам
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
          за предпочитане с офроад пакет !

Мерси за инфото предварително !
          Кво е офроАд пакет?

И да те светна - джипа има рама (99.9% от случаите, а другото за нищо не става) - важно е тя да е здрава.
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Тая е нереална обява ! Ми да трябва всико да му е перфе рамата също ! Ми дайте модели де засега съм се спрял на тойота ленд крузер за нея какво ще кажете година 2002 с д4д дв. и Мицубиши Пажеро ДИД пак 2002 дълго базе ако някой има такива да каже наблюдения ! И коя предпочитате вие ? А off road пакет демек с лебедка ролбари и изнесен горе филтър .
            Last edited by RaIDeR; d.m.y г., 20:39.

Comment

Ако ти трябва за офф-роуд, защо търсиш дълга база?!
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Ако ти трябва за офф-роуд, защо търсиш дълга база?!
                и аз това се чудих

колега, дума подцинкована в българския език не съществува, а търтея може би визираше офроУд - така е пише на български, не с А
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение

офроУд - така е пише на български, не с А
                  А, бе, такава дума в българския език няма, па вие от къде знаете, как се пише правилно незнам
                  Lexus IS200

Comment

Ама големи стееее пууу ! Вместо да помогнат нещо мнение да изкажят те се чудят как да се заяждат и да се правят на безгршни гении ако няма да пишете по темата по добре си запазете тъпите коментари !

И е същественно важно от ква ламарина е и да има такова понятие поцинкована ламарина и не ми го редактирайте на подцинкована бухали таквиз !

Ти сам си писал поДцинкована! И лекинко с обидите!

---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:44 ----------

Тя тая дума изобщо не е българска !
                    Last edited by търтей; d.m.y г., 21:52.

Comment

Инче по темата - джип за гората дълга база и комън рейл НЕ става. Аксиома. Ако ще да е златен.

Comment

за 40 000лв. ако се поразтърсиш и имаш търпение ще вземеш страхотен Мерцедес G350 дизел. почти всеки втори е с монтирани ролбари отпред, отзад и странички степенки. ламарините са здрави, двигателя няма нужда от хвалене, все пак е Мерцедес
                        съмнявам се че ще намериш точно с лебедка, ама една лебедка е 2000 лв. можеш да си я купиш допълнително. това е моето мнение. G-класата е много мощтна и прави голям кеф на всякакъв вид черни пътиша. казвам ти от опит
                        има и нещо друго УАЗ, много грозно е ама...калта за УАЗ-а е като вода за водолаза. Успех с търсенето колега
                        In God we trust, all others pay cash.
                        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                          за 40 000лв. ако се поразтърсиш и имаш търпение ще вземеш страхотен Мерцедес G350 дизел. почти всеки втори е с монтирани ролбари отпред, отзад и странички степенки. ламарините са здрави, двигателя няма нужда от хвалене, все пак е Мерцедес

Точно па тоя двигател е най-голямото недоразумение, правено някога от Мерцедес.

Като не знаете, не давайте съвети. Вярно, че са безплатни, ама ако някой си купи 350 дизел, ще му излязат златни.

---------- Post added at 20:40 ---------- Previous post was at 20:39 ----------

И е същественно важно от ква ламарина е и да има такова понятие поцинкована ламарина и не ми го редактирайте на подцинкована бухали таквиз
                          Аз нещо не схващам тоя напън по поцинкованата ламарина - ти кофа ли си купуваш или автомобил?
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Хехе ми возило ми трябва а напъна е защото имам една 33 имола която е с поцинкована и толкова години не е мръднала отникаде даже има едно ударено на нея смачкано зез боя и хваща само повърхностна ръжда , а другите 33 които са с обикновенна руска ламарина се рападат отвсякъде гният най много покрай гърловината та затова се напъвам друже ! Инъче дълга база ми трябва щото ще го използвам за работа да си пренасям стока ,ще се кара по магистрали , по дупчестите пътища на търново като всекидневно возило , и из леки офроудчета демек по черни пътища ! Няма да газя в 1 м сняг или кал с него ! Та общо взето важно ми е да нямам допълнителни ангажименти към машината демек кърпене и ремонти по ходовата чвст а и по двигателя ся ще кажете мн искаш ми искам като за 40 бона

И все пак какво смятате за мицубиши пажеро 3.2 ДИД и тойота ленд крузер 3.0 Д-4Д ?

Comment

Хехе ми возило ми трябва а напъна е защото имам една 33 имола която е с поцинкована и толкова години не е мръднала отникаде даже има едно ударено на нея смачкано зез боя и хваща само повърхностна ръжда , а другите 33 които са с обикновенна руска ламарина се рападат отвсякъде гният най много покрай гърловината та затова се напъвам друже ! Инъче дълга база ми трябва щото ще го използвам за работа да си пренасям стока ,ще се кара по магистрали , по дупчестите пътища на търново като всекидневно возило , и из леки офроудчета демек по черни пътища ! Няма да газя в 1 м сняг или кал с него ! Та общо взето важно ми е да нямам допълнителни ангажименти към машината демек кърпене и ремонти по ходовата чвст а и по двигателя ся ще кажете мн искаш ми искам като за 40 бона

И все пак какво смятате за мицубиши пажеро 3.2 ДИД и тойота ленд крузер 3.0 Д-4Д ?

Ясно.
                              Начи този офроуд пакет освен да плаши гаргите, за друго няма да ти трябва
                              Купи си Гранд Чероки и си ти

Comment

Working...
                              X