Нека всеки си изкаже мнението относно горивата и обслужването по различните вериги бензиностанции. От коя е доволен и от коя е заредил такова гориво, че е останал разочарован? Къде се намират съответните кофти бензиностанции за да може евентуално други колеги да не попадат на тях.
Известие
Collapse
No announcement yet.
От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?
Collapse
X
-
Зареждам само от Шел, най вече този в Люлин на Кооперативния пазар. Ако се налага зареждам и от други Шелове и нямам впечатление, че има някаква разлика от различните места.Доволен съм.Last edited by fred; d.m.y г., 09:17.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Зареждам от Лук Ойл , имам карта с добра отстъпка от тях и това е главната причина, горивата като цяло не са им лоши. На Еко/горивото е хубаво ,но мното го обича колата и много бързо ми свършва/ на ОМВ /главно когато има примоции и подараци/ горивата им стават.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Аз зареждам нафта от Еко основно на две бензиностанции:
- тази на бул."България" преди бул."Витоша" като слизаш към НДК
- тази на ул."Пражка пролет"
Разлика в нафтата им не съм усетил.
Хубавото при тях е, че картите за отстъпка важат независимо как плащаш, включително и с кредитна карта.There's always more money to make and more shit to bitch about.
156 SW 2.4 JTD
Comment
-
Година зареждам само от Лукойл! Но чудо смених бензиностанцията с Еко последните три резервоара, колата върви по-добре, и се държи така, повече не искам и да чувал Лукойл. А и има карти с отстъпки на Еко с 10ст
ОМВ стават, Шел, имам чувството че мн гориво побира тоз резервоар с него, изгаря бързо!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеГодина зареждам само от Лукойл! Но чудо смених бензиностанцията с Еко последните три резервоара, колата върви по-добре, и се държи така, повече не искам и да чувал Лукойл. А и има карти с отстъпки на Еко с 10ст
ОМВ стават, Шел, имам чувството че мн гориво побира тоз резервоар с него, изгаря бързо!ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеКолега , прати едно ЛС с инфо за тия карти с отстъпка от Еко,че ми е любопитно.
или 10 стотинки отстъпка на гориво или се събират литрите гориво и на всеки 10 литра 1 литър ти е бонус
примерно до сега съм заредил 65 литра гориво...и вече имам 6.5 литра гориво което мога да заредя без пари
точки се събират до края на февруари...
НО това го има само на 2 еко-та в русе в останлите я няма тази промоция
явно собственика на тези две определя тази промоция
Иначе по темата: 2 години с газ от ЕКО перфектно
сега и нафта и бенз сипвам там никви оплаквания
иначе сипвам нафтица и на петрол, че ми е по път и никви ядове до сега
Comment
-
Къде ми падне, там зареждам....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеКолега , прати едно ЛС с инфо за тия карти с отстъпка от Еко,че ми е любопитно.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
преди години влизах от Гърция и на границата на Кулата заредих на Шел пълен резервоар /55 литра - Сеат Толедо/, трябваше да ме изкара до Бургас и да ми остане за още 60-70 км, на магистралата към Чирпан гледам стрелката вече приближава към резервата, спрях и гледам целия ауспух черен сажди, едвам стигнах до Карнобат и там напълних още 20-ина литра бензин
до Поморие ауспуха се изчисти, така бях пострадал от Шел-а на границата, кой знае какви боклуци беше
та така няколко години избягвах въобще от Шел да зареждам каквото и да е било, последната година слагам само пропан-бутан и всичко е наред
Comment
Comment