Е да, за сега е на ниво, но опит знам, че тази тема не може задълго да остане така "мирна". Аз по принцип съм много против тези спорове, особено имайки предвид сегашното състояние на българския футбол. Вече човек се чуди за всеки мач дали е истински, или уговрен. То това вярно, че го има навсякъде (пример Германия), но там поне ги хванаха и наказаха виновниците, а тука имаше самопризнания и никой не предприе нищо. Е как да се оправят нещата като има такава безнаказаност. Иначе за майтапа е супер темата, но повечето хора се впрягат толкова много, че съм виждал приятели са бият заради двата ни "гранда".
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сини шампиони
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Абе прав си - ама мен си ме кефи така да си се джавкаме. Иначе ми е през оная работа за ЦСКА или Левски. Сега ако ме питате що си за Левски (аз не съм някакъв фен де) - отговора и е следната история.
Когато бях на 9 години а брат ми на 7 дядо ни купи шапки с козирка и за да са различни купил една на Левски и една на ЦСКА. ПОнеже колелото ми беше синьо- взех синята, а на брат ми червената (колелото му червено). И така от шапката като взеха да ме питат от кой отбор си - аз казвах "От Левски' , брат ми по същата логика казваше ЦСКА. И сега да го питаш ЦСКА ще каже - макар че дори не знае колко е свършил мача ЦСКА-Левски.
Така, че ако си мислите,че мога да се обидя на някого на тема Левски ЦСКА - жестоко се лъжите - ама за чесане на езици (пръсти, клавиатури) става2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
бихте ливерпул-браво, ма са тва 20 години ще си го разправяте. и да бяхте били удинезе пак същата работа. отборите в евро турнирите ни били слаби! ок ма кво щеше да направи любиния ЦСКА с олимпик марсилия, а кво направи ЦСКА със локо пд???Alfa Romeo 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Sedlaroffбихте ливерпул-браво, ма са тва 20 години ще си го разправяте. и да бяхте били удинезе пак същата работа. отборите в евро турнирите ни били слаби! ок ма кво щеше да направи любиния ЦСКА с олимпик марсилия, а кво направи ЦСКА със локо пд???Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от Sedlaroffбихте ливерпул-браво, ма са тва 20 години ще си го разправяте. и да бяхте били удинезе пак същата работа. отборите в евро турнирите ни били слаби! ок ма кво щеше да направи любиния ЦСКА с олимпик марсилия, а кво направи ЦСКА със локо пд???
на кривия ... космите му пречат!
ненам кой успе да си съсипе отбора, бидейки чорбарска подлога
е така е батка, като си подлога, рано или късно ти се еб$(* мамата...
та затва ония от симитли ше ви играят на стадионо, шото много го разбирате и мноо ви знаат устите'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment