Известие

Collapse
No announcement yet.

Купуване на лаптоп

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Aбе Иво я виж това:

http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=5596
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

ако може и аз да задълбоча мистерията

защото няма да е подходящ за случея : лаптоп за реклама на софтуерен продукт написан най-вероятно за Виндос като най-масов.

За всички други ситуацйи аз по добро не съм видял: Програмиране, Пътуване, Мултимедия... и за пресентиране на софтуер става но само в по специялни случай.

Решава спора Интел/Амд мигновенно . Решава спора Виндос/линукс мигновено. Освен това за днешно време няма по-добро в 3д графиката.
      Други предимства : апсолутно съвместим със Виндос и Линукс приложения, по-лесна цикалка графична среда не съм видял до сега (пример: това което се очаква да покаже Виста... ряпа да яде).

За скромната цена от 980Е нов.

Аз (колкото и нищо да значи това за вас)бих се взел нещо такова когато реша че ми е нужен лаптоп.

И за най-смелите който са минали през целими Правопис до тука :

iBook

П.С Не съм им рекламно лице макар така да звучи но имах щастието съвсем наскоро да поработя на такова животно . Пример : двама много добри приятели го предпочетоха за ежедневната им работа (Програмист и Системен администратор)
      Само да си взема афлата и ставам невидим ....

Comment

Ако не е късно и аз да се включа. Лаптоп и аз ще взимам, че моя вече е достатъчно стар и засега съм твърдо за Дел и Сентрино.
        Просто комбинацията IBM и сентрино е доста по-скъпа.
        Инече не ми доподат ХР - развалиха ги.
        Моя ще се пазарува от САЩ на $250-300 по ниска цена от БГ.

А това дето BatVas предлага дава добра производителност, но гори ток като за световно и грее като Опел Тигра през лятото. И няма нищо мобилно в това чудовище.
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Имах такав преди почти година, не грее а направо си ПАРИ
          чудех се как не се топи пластмасата на гарба

А, батериата иЗкарваше точно час при леко натоварване, тоест беЗ да гледаш филм

Малко ОФФ

Някои може ли да ми каже какво мога да предприема срещу скачаща мишка, при някои програми от време на време ми скача мишката, тоест иЗведнаж се мести някаде си от само себе си

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
            Някои може ли да ми каже какво мога да предприема срещу скачаща мишка, при някои програми от време на време ми скача мишката, тоест иЗведнаж се мести някаде си от само себе си
            Ако си сигорен че проблема не е в зад екранното устройство .

Изклучи тъч пада и ползвай стандартна мишка
            Само да си взема афлата и ставам невидим ....

Comment

[/quote]

Koлега виждам , че си от варна може би. Заповядай на следващата сбирка - последната неделя от месеца. Засега на паркинга на "Star Power" до Техникумите. Възможно е да променим мястото на картинг пистата над Виница. Това ще го решим скоро.
              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
              X