искам да попитам дали може да получа само стикера за задното стъкло! не сам от София и искам да видя малко такива и в нашия град. благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
стикери
Collapse
X
-
Прати ми адрес (на Л.С.) на който да ти ги изпратия с Еконт...и другата седмица ще ти пратя....тази няма да мога, защото съм зает.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
-
А файлче няма ли да получим, че да си го разпечатаме ???Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
МерсиМерси много
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от poohПървоначално публикувано от kris11А файлче няма ли да получим, че да си го разпечатаме ???
Извинявам се ама ще може ли във версия за Corel 10 или в някакъв друг формат, че ми дава че лепенката е изработена с по-нова версия на Corel от моята, пък нещо имам проблем с подкарването на Corel 12!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
.l....от моята, пък нещо имам проблем с подкарването на Corel 12![/quote]
Има 13 та версия с Панадолче.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от poohMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment