Известие

Collapse
No announcement yet.

Лента за регистрационен номер

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
    Ето ги
    Sweet , dude
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Кога да ги чакаме по адреси?

Comment

• Здравейте колеги токущо ме додърпаха до нас с колата,че счупих скорости в Елин Пелин и от утре почвам да разпращам лентите.
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Как си смупил скорости бе?
          Ебаси гадното
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            Как си смупил скорости бе?
            Ебаси гадното
            Ми да избегнеме с едно БМВ поредици от дупки ударих в една,спрях да видя да няма гума и джанта спукана.За щастие нямаше.Саме теглих една на тоя с бмв-то че се ръгна в мене.Слагам 1-ва аз и тръгвам...3000оборота,2-ра пак 3000,3та и нещо излумка отпред,почна да меля като фуражомелка.Спрях и не бях изненадан,маслото беше по целия път.
            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• :Мндаа, чудесно знам ко ти . Дано я оправиш бързо.

Comment

• Аз защо си мислех че ще са бели надписите
                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Как бели? Червени от самото начало, супер са, евала търтей, лудканар, ще ги чакаме, на мене както съм ти писал прати моите и на колегата зико!
                  И да оправиш коалта скоро.
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Има още трийсетина бройки при мен, та ако някой незаписал се иска да свирка.

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                      Има още трийсетина бройки при мен, та ако някой незаписал се иска да свирка.
                      2 бр. Лентички и за RealSeX пращайте ги заедно с моите
                      sigpic
                      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• днес ще ходя до колегата да взимам табелките.някои иска ли да му ги взема и да се видим после в софия и да му ги дам.също така мога да доставя и табелките на колегите които са ми по пътя софия - бургас.ако някои реши нещо да напише.ще ходя след 18

Comment

• Първоначално публикувано от pave Покажи съобщение
                          днес ще ходя до колегата да взимам табелките.някои иска ли да му ги взема и да се видим после в софия и да му ги дам.също така мога да доставя и табелките на колегите които са ми по пътя софия - бургас.ако някои реши нещо да напише.ще ходя след 18
                          Колега каде в София ти е удобно да донсеш лентите. Ако ти е удобно някаде в дианабад, изток, младост абе източната част може да вземеш и моите.
                          Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                          sigpic
                          http://vbox7.com/play:884c5234
                          http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

• Пази за мен 2 броя, може в четвъртък в Пипълса да ги взема, ако ще ходиш ? Стига да са останали
                            Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от pave Покажи съобщение
                              днес ще ходя до колегата да взимам табелките.някои иска ли да му ги взема и да се видим после в софия и да му ги дам.също така мога да доставя и табелките на колегите които са ми по пътя софия - бургас.ако някои реши нещо да напише.ще ходя след 18
                              Първоначално публикувано от DSlavev Покажи съобщение
                              Колега каде в София ти е удобно да донсеш лентите. Ако ти е удобно някаде в дианабад, изток, младост абе източната част може да вземеш и моите.
                              Може евентуално и моите да вземеш, ако се разберем кога и къде да се видим в София. BTW, на мен тоя район който е казал колегата DSlavev, също ми е удобен, ама не ме бърка и на друго място да дойда

Пиши тук или едно ЛС, да се уточним нещо
                              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Утре колегата ще изпрати моите и на зико, ако има някой за Русе да свирка!
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X