If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук има един тънък момент!!!
Освен имената да си напише и никът, с който е тук във форума за да знае Иво (ludkanar) за кой става въпрос!!!
Ти си прав до някъде нека на лично да си дават всичките данни които са необходими за да мога аз да ги разпратя от еконта.IBAN:BG14 BPBI 7947 1061 2568 01 това е сметката,ще помоля да бъдем колегиални и да си свършим работата както трябва.Аз ще се свържа с търтея и в понеделник-вторник ще ги взема(да не забравяме че и аз работя).На лично да ми се пишат имената,никовете,адресите и телефон за връзка за да могат от еконт да ви се обадят че са пристигнали.Кой както прати парите се прибира и ми пише.Аз подготвям списъка...
Ти си прав до някъде нека на лично да си дават всичките данни които са необходими за да мога аз да ги разпратя от еконта.IBAN:BG14 BPBI 7947 1061 2568 01 това е сметката,ще помоля да бъдем колегиални и да си свършим работата както трябва.Аз ще се свържа с търтея и в понеделник-вторник ще ги взема(да не забравяме че и аз работя).На лично да ми се пишат имената,никовете,адресите и телефон за връзка за да могат от еконт да ви се обадят че са пристигнали.Кой както прати парите се прибира и ми пише.Аз подготвям списъка...
Извинявай за най-вероятно тъпия въпрос, но сметката в коя банка е?
Коато гледам е Пощенска, но да не стане грешка
Не съм много вещ но мисля че може.Съдя по това че си плащам фишовете където си поискам а трябва в сибанк.Такаче мисля че няма проблем.
Няма проблем да се направи превод от една банкова сметка в дадена банка към банкова сметка в друга банка. Таксата в такъв случай е около лев и 50. Това е със сигурност, щото го правя редовно. Обаче ако внасяте в брой, споменът ми е че таксата е по-голяма. Така че ако имате банкова сметка, по-добре да преведете сумата чрез нея.
И аз да питам, като че ли при превод по банков път, освен името на банката, ИБАН и банковия код, искат име на титуляра. Може да не съм прав, да кажат тези които знаят.
И аз да питам, като че ли при превод по банков път, освен името на банката, ИБАН и банковия код, искат име на титуляра. Може да не съм прав, да кажат тези които знаят.
Да и името на титуляра на сметаката е задължително поле. За превода ще ни е необходимо.
Comment