Известие

Collapse
No announcement yet.

Лента за регистрационен номер

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

2 и за мен

rusiq86 - 2
    ferarist - 4
    ludkanar - 2
    kuker - 2
    dslavev - 2
    v@k@t@ - 2
    darkknight - 2
    Sm0k - 2
    zdravio - 2
    batico - 2
    vlado_Pk - 2
    rossenvn - 2

Общо 26 броя
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

rusiq86 - 2
      ferarist - 4
      ludkanar - 2
      kuker - 2
      dslavev - 2
      v@k@t@ - 2
      darkknight - 2
      Sm0k - 2
      zdravio - 2
      batico - 2
      vlado_Pk - 2
      rossenvn - 2
      ziko-2

Общо 28 броя
      Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
      ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

rusiq86 - 2
        ferarist - 4
        ludkanar - 2
        kuker - 2
        dslavev - 2
        v@k@t@ - 2
        darkknight - 2
        Sm0k - 2
        zdravio - 2
        batico - 2
        vlado_Pk - 2
        rossenvn - 2
        ziko-2
        soldier_vl - 2

Общо 30 броя

Comment

Вие се съберете,па ще се разбереме с търтея как да стане работата.
          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

rusiq86 - 2
            ferarist - 4
            ludkanar - 2
            kuker - 2
            dslavev - 2
            v@k@t@ - 2
            darkknight - 2
            Sm0k - 2
            zdravio - 2
            batico - 2
            vlado_Pk - 2
            rossenvn - 2
            ziko-2
            soldier_vl - 2
            KRASKO - 2

Общо 32 броя
            sigpic

ALFA ROMEO 156 1.8 TS

Comment

Колеги, вие хубаво поръчвате, обаче никой ли не се сеща, че на някоя кола лентата под номера може да се захваща по различен начин?!
              sigpic

Comment

Бреййй...всички ли имате по 2 пластмасови вържача на номерата! Май само аз си имам 1 - на предния Та в такъв случай съм навит за 1 брой, но предлагам някой да вземе да направи няколко примерни моделчета и да си изберем кое ще е най-читаво. Нека някой който владее шопа и има време да се занимава да цъкне 2-3 варианта. Аз може да спретна нещо, но не знам кога ще остане време да се позанимавам.
                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Много от тези ленти се лепят, на принципа двойно залепящо това е дори по-добрата опция.

Обновявайте листа!

Относно модела както вече оточнихме става дума за черна основа и отгоре с червен надпис да се напише "Alfa Romeo Bulgaria" с шрифт като на картинката, която съм приложил в 2-ра страница. Нека съберем бройки до неделя и да пуснем поръчка.
                  Last edited by rusiq86; d.m.y г., 10:40.
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

и аз искам 2бр
                    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Много от тези ленти се лепят, на принципа двойно залепящо това е дори по-добрата опция.

Обновявайте листа!

Относно модела както вече оточнихме става дума за черна основа и отгоре с червен надпис да се напише "Alfa Romeo Bulgaria" с шрифт като на картинката, която съм приложил в 2-ра страница. Нека съберем бройки до неделя и да пуснем поръчка.
                      Не съм съгласен, че е по добрия вариант, но е вариант. Лошото при мен е, че трака от тубата ама ще го исмисля

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                      Бреййй...всички ли имате по 2 пластмасови вържача на номерата! Май само аз си имам 1 - на предния Та в такъв случай съм навит за 1 брой, но предлагам някой да вземе да направи няколко примерни моделчета и да си изберем кое ще е най-читаво. Нека някой който владее шопа и има време да се занимава да цъкне 2-3 варианта. Аз може да спретна нещо, но не знам кога ще остане време да се позанимавам.
                      Аз имам 2 и съм проверявал отдавна, но имам познати, които дори 1 нямат, така че е добра забележка
                      А за вариянтите мен този ме устройва и за това не съм споменавал за други
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                      BMW 316 Compact '95

Comment

rusiq86 - 2
                        ferarist - 4
                        ludkanar - 2
                        kuker - 2
                        dslavev - 2
                        v@k@t@ - 2
                        darkknight - 2
                        Sm0k - 2
                        zdravio - 2
                        batico - 2
                        vlado_Pk - 2
                        rossenvn - 2
                        ziko-2
                        soldier_vl - 2
                        KRASKO - 2
                        Stefoo - 2
                        detalozurno - 1

Общо 35 броя
                        Last edited by rusiq86; d.m.y г., 12:52.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                          ........

Аз имам 2 и съм проверявал отдавна, но имам познати, които дори 1 нямат, така че е добра забележка
                          А за вариянтите мен този ме устройва и за това не съм споменавал за други
                          Aз имам 1 защото когато я регистрирах не знам какви бяха тия държачи за номера, които имаха, но задния щеше да попречи при евентуална смяна на крушката осветяваща номера. Просто нямаше как да се извади плафона ако го бяхме сложили. Та държача ми го дадоха, но стигнахме до общото решение, че ще бъде без него. Но както и да е. Да не разводняваме темата. Аз все пак направих набързо едно надписче върху една снимка, да видя как ще седи. Снимката е кофти (но нямах друга такава фронтална), а изъплнението е отгоре отгоре просто колкото да се добие бегла представа. Ето го и резултата: http://picasaweb.google.com/detelazu...74411960883282 Ето и по-близък план: http://picasaweb.google.com/detelazu...77187244480402 Пишете ме и мен с 1 бройка
                          Btw при мен има процепи на самия държач за закрепване с щипки. Това просто като информация, в случай, че обръщаме внимание на тези неща.
                          Last edited by detelazurno; d.m.y г., 12:04.
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Колеги прочетох темата на бързо и мисля че схванах общата идея. Искам да кажа че имам човек който да ни изработи съответните табели за номерата. Цената е около 3лв но варира спрямо цветовете. Нещо важно е че захващането на тези които моя човек предлага не е с щипки а с двойно лепеща лепенка за която той гарантира че е здрава. Казвам това информативно и да се знае че не ги продавам аз. Ако реша да ги продавам ще платя за тема в платения раздел на форума.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Еми един колега от Сф предложи да се направят за 3лв бройката. Нз отзад с какво са, двойното залепящо е здраво, виждал съм. Събираме бройката от 50 човека и сме готови. Пък после ще се поръчат ще се разпратят и по живо. по здраво!
                              sigpic

Comment

ОК за мен няма никакво значение просто предлагам ако нямате човек.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Working...
                                X