И аз искам 2 ленти.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лента за регистрационен номер
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
В петък ще има ленти за регистрационни номера с надпис "Club Alfa Romeo Bulgaria", емблемата на алфа ромео и знака на клубаГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Какви парички да си приготвим за тез хубавинки?
Бях се зарекъл, че ще изтръгна лентите на автокъщата от колата ми, но само с нещо от КАРБ. Явно ще стане доста по-скоро, отколкото го и мислех.
ПС - fiore, едно лс ти бях пуснал, м/у другото...Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеВ петък ще има ленти за регистрационни номера с надпис "Club Alfa Romeo Bulgaria", емблемата на алфа ромео и знака на клубаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеИ как може да се доберем до тях
Спокойно ленти ще има колкото е нужно. Идеята на УС на КАРБ е част от парите от рекламни материали да отиват в благотворителен фонд на клуба от който ще се правят благотворителни акцииГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
И така.
Цената на един брой лента за номер е 4 лв.
За членове на Клуб Алфа Ромео България, цената е 3.50лв
1 лв от всяка лента ще отиде във новосъздадения от КАРБ фонд за благотворителност
Моля изпращайте заявките си на ЛС до мен или на info@clubalfaromeo.com Пишете броя на лентите които желаете както и желания начин за получаване. При изпращане по куриер- посочвайте адрес(ваш или на офис на куриера) име и телефон
Лентите ще са готови утре. Колегите от София ще могат да си вземат на редовните срещи на пл. Александър Невски всяка втора и последна неделя от месеца.(т.е. някои още тази неделя)Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment