Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко често си пилите гумите ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колко често си пилите гумите ?

Вярно че това си пада малко селска гъзария, ама на мене поне много ми успокоява нервната система , а тука май на почти всички това не им е никакъв проблем.
    4
    При всяка възможност
    0.00%
    0
    Поне веднъж на ден
    25.00%
    1
    Веднъж на три дена
    0.00%
    0
    Веднъж седмично
    50.00%
    2
    Това е пълна глупост
    25.00%
    1
    Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Брей, много гласували пък малко мнения...е ще си призная и на мен ми успокоява нервите тва спиленето на гумите
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Преди с Ритмото много ми доставяше удоволствие да дърпам Голфове по светофарите и почти постояно си превъртах гумите при тръгване
      Ама ся с Алфата не е така Се пак е дизел
      Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
      Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
      Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
      Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

Аз повече си пиля ноктите, ма и гумите не са за пренебрегване, когато има с кой винаги

Comment

Nе го правя
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Моят отговор е някъде между, при всяка възможност и веднъж на ден. Да заложим на първото .
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

а

Гледам да не буксувам,че си пазя гумите.
              sigpic
              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
              BMW E30
              BMW E36

Comment

откак го карам само веднъж ми се е случвало,много се изнервих на група селяни в Пакистан

Comment

За цялата зима на сухо само два пъти......не ми е любимо занимание
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Е как да отговоря на тази анкета - няма точка като за мен - аз таман се научих да потеглям без пилка ...
                    Crosswagon, 156 1.8 TS, +359 892 484 482

Comment

Ами аз под пилене разбирам колко често я изрязвам колата - иначе гуми не въртя - ама минимум веднъж на ден я изрязвам
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

е това им е лошо на алфите.......неможе да не им чуеш гласчето поне веднъж на ден , а то е най-хубаво на 6000-7000
                        BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                          Ами аз под пилене разбирам колко често я изрязвам колата - иначе гуми не въртя - ама минимум веднъж на ден я изрязвам
                          А чакай сега анкетата е за въртене на гуми, а не за изрязване ......щото там вече
                          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                            Първоначално публикувано от BatVas
                            А чакай сега анкетата е за въртене на гуми, а не за изрязване ......щото там вече
                            Е аз мойта като тръгна да я изрязвам и без да искам си пили гуми, а при Бобо е направо невероятно да не изпилиш.

Comment

Особено пук сега с тия зимни гуми на топлия асвалт е много яко - само като дадеш газ на 1ва, 2ра и свирят - все едно си със 100 кс отгоре
                              '05 166 V6
                              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Working...
                              X