Известие

Collapse
No announcement yet.

Румъния в ЕС, България чака

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега от Германия - виждам, че считаш само нас за цървули - цитат -"цървули сте си барем" - виждам че ти се изключваш.
    Да, съгражданина ми Алеко е бил много прав....за такива патриоти като теб.
    А, между другото - ние новината я знаеме - още час след изказването на Рен. Ти с цел да ни покажеш какви цървули сме ли я пусна.
    Единствено мога да те оправдая (че си избягал от БГ) ако си Германия и полагаш усилия за имиджа и предсъединяването на България.
    Знаеш ли още какво знам - че негативното мнение Оли Рен до голяма степен се дължи на "инфо" получено от българи.
    Сега като чета мнението ти за нас- ако и така говориш за нас българите пред Германците - не се учудвам от негативното им мнение.
    Знаеш ли , че аз пред чужденците не казвам колко вземам, не се оплаквам - винаги казвам че се справям и никога , ама никога не критикувам българите и България - ако ме питат за нещо, обяснявам причината и показвам че се работи върху това и го казвам с оптимизъм- да усетят оптимизма и желанието ми. Никога , ама никога не се поставям в позицията на търсещ помощ или съжаление.
    Уви, ако ВИЕ които сте там ни представяте всеки ден така - моите усилия са напразни, а и на много млади хора(макар и недостатъчно) полагащи усилия .
    НАДЯВАМ СЕ ТАКА ГОВОРИШ ЗА БЪЛГАРИТЕ САМО ПРЕД НАС.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от MrXzender
      Какъвто народа,такава и управата,защото народае управата и управата е народа
      което си е си е

ами бавно полека за няколко века ...

и когато почнем рядко да си вадим пишкомерите и спрем да бистрим политиката на две ракии ...

скоро
      шъ съ оприм
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

"не е важно аз да съм добре ,а съседа да е зле"
        Че си запалим къщата та да му изгори на Вуте плевнята.......
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

@Бат Вас,
          тука на улицата има един феодал дето много ми прилича на твоя комшия с 15 см. Паркирах си колата пред офиса извън обсега на гаража му а тоя взел че сложил зад мен едно желязо и като давах назад се опрях малко ама достатъчно са се наруши бронята. Та докога такива стари комунисти феодали си мислят че тротоара им е лична соибственост, а по закон мога да спирам и знаеш ли като му се развиках ме пита говедото кой бил баща ми? Викам абе дятка ти в детска педагогическа ли искаш да ме запишеш бе ...@@#@@# Еми тоя същия се прави на масон с други мастити боклуци и разпродават общ. имоти и земи и т.н. ама как да стане?

п.с.
          Колегата от Германия има ли подобни проблеми със самозабравили се пенсионери?
          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
            Колега от Германия - виждам, че считаш само нас за цървули - цитат -"цървули сте си барем" - виждам че ти се изключваш.
            Да, съгражданина ми Алеко е бил много прав....за такива патриоти като теб.
            А, между другото - ние новината я знаеме - още час след изказването на Рен. Ти с цел да ни покажеш какви цървули сме ли я пусна.
            Единствено мога да те оправдая (че си избягал от БГ) ако си Германия и полагаш усилия за имиджа и предсъединяването на България.
            Знаеш ли още какво знам - че негативното мнение Оли Рен до голяма степен се дължи на "инфо" получено от българи.
            Сега като чета мнението ти за нас- ако и така говориш за нас българите пред Германците - не се учудвам от негативното им мнение.
            Знаеш ли , че аз пред чужденците не казвам колко вземам, не се оплаквам - винаги казвам че се справям и никога , ама никога не критикувам българите и България - ако ме питат за нещо, обяснявам причината и показвам че се работи върху това и го казвам с оптимизъм- да усетят оптимизма и желанието ми. Никога , ама никога не се поставям в позицията на търсещ помощ или съжаление.
            Уви, ако ВИЕ които сте там ни представяте всеки ден така - моите усилия са напразни, а и на много млади хора(макар и недостатъчно) полагащи усилия .

Ами, що не четеш внимателно бе колега, или не си иЗтреЗнял от снощи

Comment

Aха - искал си да напишеш "ще си бъдем" не "сте си .." Е все пак не отговори ти как представяш България. Щото аз съм убеден че повечето негативизъм в доклада на Рен е точно от говоренето на хора в България(и българи извън България) и създаването на такова впечетление.
              Щото ако се загледат в Румънците има много области където да ги критикуват и са по-зле. Аз спецялно съм запознат само с готовността им относно "Разплащателната агенция" - ама това е много серьозно - по назад са там - говорил съм с наблюдаващите холандци и австрийци в БГ
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Обществена тайна е от доста време,че най-вероятно ще влезем през 2008ма. Дано не се окаже истина само.

И малко извън темата - преди да се нахвърляте на колегата 156 mjet ,четете какво е писал.

Първоначално публикувано от 156 m-jet
                Първоначално публикувано от BatVas
                Колега от Германия - виждам, че считаш само нас за цървули - цитат -"цървули сте си барем" - виждам че ти се изключваш...

Ами, що не четеш внимателно бе колега, или не си иЗтреЗнял от снощи
                Според мен е искал да каже " все цървули ще СИ бъдем" а не "все цървули СТЕ си барем" ,просто не го е написал както трябва!!!

Веднага се нахвърляте все едно ви е изял хляба А това,че е в Германия какво общо има? Някой от вас знае ли какво го е накарало да замине? Сигурен съм ,че не Ама веднага такъв бил,онакъв бил. И подобни приказки за този човек ги има вече за трети път. Предната тема беше в темата за лаптопа http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=5607 ,където беше казал,че ако нямаш 1024 памет за никъде не си,за което по принцип си е прав,но веднага се намери някой да каже нещо от рода "Аве ние сме в България,не му трябва такъв лаптоп....ти на к'ъф са прайш...." ,после още някой му се нахвърли в тази тема.
                А и няма да ни приемат,не защото има българи,които говорят лошо за други българи,ами защото 80% - 90% винаги минават с този номер- АБЕ КАРАЙ НИЕ СМЕ В БЪЛГАРИЯ!!!

Айде малко мир - форума е за коли ,не за политика
                http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Koлега понеже си ме цитирал - отговарям.
                  Сигурно си прочел внимателно мнението ми, а и следващото.
                  За лаптопа не си спомням да съм казвал че 1024 са много (аз лично ще слагам 2048 рам) - ама това е друга тема.
                  Това което съм го казал считам за правилно - не казвам, че колегата го прави- и се надявам да не е от тези негативно говорещите българи. Просто се срещам с чужденци, които идват да дават оценки и знам колко е важно говоренето и да ги запознаеш с реалното и да ги убедиш, че ще се справим - и изведнъж те излизат някъде и някой им пълни главите с глупости - после за пореден път им показвам нещо, пак ги убеждавам и не знам дали някой който си няма представа от материята - няма пак да им наговори глупости и да обезмисли усилията ми.
                  Та в тая връзка, се съмнявам колегата от разтояние да е по запознат с нещата.(макар понякога отстрани да се вижда по-добре). Иначе съм абсолютно съгласен с критиките на Оли Рен - ама това не значи, че утре ако ме срещнат с хора от екипа му няма да се опитам да го обедя какво се прави и .т.н.т - а това че правосъдието е точно такова и даже критиките са меки може би (все пак не работя в тази област за да се изкажа конкретно - ама виждам липсата на осъдени) Мисълта ми е че Румъния не е толкова напред - ПРОСТО ГОВОРЕНЕТО ПРИ ТЯХ Е НА ДРУГО НИВО.
                  Казваш че сме автомобилен форум - да така е- ама това пречили да дискутираме проблеми на обществото - част от което сме и все пак дори да помогнем поне на един човек да вземе информирано решение - щото от рещения взети на база приказки чути от бай ИВан на пазара се допуска гласуване ей така и съответно после съжаляваш за избора си.
                  Иначе относно това каква е причината колегата да е там - не я знам и съм убеден, че не е лесно - ама лесно няма - на теб лесно ли ти е да се бориш всеки ден в БГ-лесно няма. Просто когато плащам осигуровки които се преразпределят за да се платят пенсиите на родителите на всички млади хора напуснали България си мисля, че имам право да критикувам и да изказвам мнение. А хората на които се преразпределят осигуровките стават все повече - а тези които оставаме в България за да ги плащаме ставаме все по-малко.
                  Аз плащам данъците и осигуровките си ТУК и имам право на мнение и не очаквам да бъда упрекван от разтояние.

Comment

Е то нямаше едно мнение, в което да не обиди с нещо този м-джет. кой му дава право да определя кой е цървул и кой не? той дори не може да пише правилно, в една дума от шест букви три сбъркани, седнал да му обяснява кой какъв е и т.н.
                    Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Re: Румъния в ЕС, България чака

...Много умната и интелегентна нация е Задмината дори от Руманците
                      ....
                      П.С. Маи Албанците са по Зле
                      В какво е "задмината"
                      Кое е общото между "умната и интелигентата нация", и преднината на Румъния, та ги съпоставяш
                      Някакво "Балканско първенство по Европеизъм" ли е организирано :P

Аз, вече, изобщо няма да коментирам лишените от смисъл теми, които пускаш, както и надменно категоризиращите ти изказванията, НО пЪк искам няколко въпроса да ти задам
                      1. Какво работиш в Германия и какво си работил в България
                      Не ме интересува, защо си заминал, НО ми е интересно 2. Къде си мислиш, че си отишъл
                      3. Там, където си, защо още "реват" от ЕС, като е толкова хубаво
                      4. Ти как се казваше - Гюнтер, Шрьодер или Барон фон Дрислайнен защото не помня някое от тези имена да фигурира в което и да е от произведенията на Алеко Константинов але па "майка Германия"
                      5. Твоя принос за България, с изключение на мъдрите ти съвети по интернет
                      6. Като се присъединим към ЕС (2010г.) ще се върнеш ли в България
                      7. Ще се преселиш ли в Румъния, ако ги приемат в ЕС на 01.01.2007г.
                      8. Знаеш ли немски
                      9. А Английски
                      10. А Руски (щото аз знам по малко)
                      11... и така, мога да ти задавам реторични въпроси до безкрайност, точно както ти изморяваш всички колеги във форума с твоите високо интелектуални и аристократично-европейски изказвания от типа "ние сме най-тъпите копелета в европа" (което няма да коментирам)
                      При липса на желание, можеш и да не ми отговаряш на дългия пост - и без друго няма да ми кажеш нищо ново и нищо няма да науча от теб, за съжаление, не защото не искам да науча нещо от Европа, а защото ти си пример за това, в което НИЕ БЪЛГАРИТЕ не бива да се превръщаме, със или без "Европейски съюз"
                      Лично за мен ЕС е последна грижа, защото всичко около това членство се изопачава, изкривява и опорочава още преди да е настъпило същинското членуване, но дори и да ни приемат през 2007г., или да ни отложат за някоя годинка - всичко върви на добре, всичко започва да се нарежда, къде с по-бързи темпове, къде с по-бавни, важното е, че има идея, има желаещи, има воля и сили да се постигне нещо, нещо което ще знаем, че е наше и дали преди Румъния или след Албания - няма значение, то е наше и сме постигнали сами, ние БЪЛГАРИТЕ
                      Все пак ти пожелавам успех и дано успееш да погледнеш по-далеч от носа си, докато България стигне там, където ти мислиш, че си отишъл
                      sigpic

Comment

Що да не ти отговора колега, нали сме Форум и си раЗменяме мнения, а те Знаеш са като Задника ,всеки си има

АЗ не сам Заминал, ами се ометох, по простата причина, че или трябваше да се отчитам на мутрите и куките в София или да спра да си раЗвивам савсем редовната тарговия. Е, аЗ предпочетох да се омета от там Това беше преЗ 1996/1997 година в която ако не Знаеш или не си от София , в БГ ставаше това което Бате Жорко, Бате Дима, Бате Паша , и тем подобни каЗваха, че трябва да стане
                        Тук какво работа , няма да ти кажа, но припечелвам достатачно да мога Мерцедес МЛ да карам, а не тая Алфа, но тук манталитета на хората е друг и аЗ се уча от тях.
                        Приноса ми zа Балгария е , че като идват тук балгари ги саветвам да не крадат и да не брамчат на раЗни пости, коя от коя по нередовна, ама кои ти слуша Доста отидоха в панделата, други са на иЗдирване, трети се варнаха да брамчат в БГ, щото били по беzопасно там да лажат балаците/както те се иЗраzяват/
                        В БГ няма да се варна в блиzките години, поради простата причина, че работата ми го налага, по добре е да продаваш краставици на паЗара в Ситняково от колкото на паЗарчето в Далго Поле, Пловдивско
                        Да, представи си говора и пиша немски перфектно, Ангииски добре а Руски много добре, а има и още един еzик които владея, но За него не си питал/ не е балгарски/

И ако човек почне да се учи от наи богатите ще му е от полЗа само, това е поне моето виждане и опит

.

Comment

И аз мисля, че 156-m-jet е прав за много неща. И не виждам защо всички му се нахвърлят, когато каже нещо по-остро. И какво значение има къде живее ? Нали му пука все пак какво става тук, щото иначе едва ли щеше да е във форума въобще. Това е място, където всеки може да сподели мнение, а не място за мерене на пишки - кой къде живеел, как пишел, кво работел и т.н.
                          147 1.6 TS

Comment

Аз с постовете си по темата на М-jet не целя да го засегна- аз по скоро искам и другите да се замислят, да се замисли и той и да ги провокирам така, че все пак да са положително настроени и всеки да се стреми да представи и да помогне на България, макар и със зрънце - било то конкретна работа, било само един чужденец да убеди че българите може да дадем добри неща, че можем да се справяме, че няма да е вечно така, че все пак нещата не се променят бързо, но има все повече различни хора, които на пук на цялата действителност не се отчайват и не хулят България и българите, не считат чуждото за по-хубаво и не поставят България (респективно себе си по назад от Германци, Румънци и т.н.т)не хулят страната си (може да хулят управниците си - все пак да имат активна гражданска позиция) но не да казват - махам се от тая държава - по добр е да казват ще работя и ако може ще дам приноса си утре България да е с едно зрънце по-добра- а кога ще дойде утре -...когато дойде )))
                            Поздрави!!!

П.П. Колега МЛ пък няма да си взема никога - много ми е дървен.

Comment

Що да не ти отговора колега, нали сме Форум и си раЗменяме мнения, а те Знаеш са като Задника ,всеки си има

АЗ не сам Заминал, ами се ометох, по простата причина, че или трябваше да се отчитам на мутрите и куките в София или да спра да си раЗвивам савсем редовната тарговия. Е, аЗ предпочетох да се омета от там Това беше преЗ 1996/1997 година в която ако не Знаеш или не си от София , в БГ ставаше това което Бате Жорко, Бате Дима, Бате Паша , и тем подобни каЗваха, че трябва да стане
                              Тук какво работа , няма да ти кажа, но припечелвам достатачно да мога Мерцедес МЛ да карам, а не тая Алфа, но тук манталитета на хората е друг и аЗ се уча от тях.
                              Приноса ми zа Балгария е , че като идват тук балгари ги саветвам да не крадат и да не брамчат на раЗни пости, коя от коя по нередовна, ама кои ти слуша Доста отидоха в панделата, други са на иЗдирване, трети се варнаха да брамчат в БГ, щото били по беzопасно там да лажат балаците/както те се иЗраzяват/
                              В БГ няма да се варна в блиzките години, поради простата причина, че работата ми го налага, по добре е да продаваш краставици на паЗара в Ситняково от колкото на паЗарчето в Далго Поле, Пловдивско
                              Да, представи си говора и пиша немски перфектно, Ангииски добре а Руски много добре, а има и още един еzик които владея, но За него не си питал/ не е балгарски/

И ако човек почне да се учи от наи богатите ще му е от полЗа само, това е поне моето виждане и опит

.

Хахахахахахаха
                              Лелеееееее леле, леле, леле, повече НЕ желая да разговарям с теб
                              Хахаха
                              sigpic

Comment

КУКУ............

Вече и на мен дори ми е ясно, че си просто един палячо и нищо друго

Comment

Working...
                                X