Известие

Collapse
No announcement yet.

Глобяват GSM оператори за високи цени

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Глобяват GSM оператори за високи цени

"Комисията за регулиране на съобщенията започва да глобява с по 5000 лв. седмично "М-Тел" и GLOBUL затова, че не са намалили цените си, съобщиха от регулатора вчера. Отделно шефовете на оператора са санкционирани с по 500 лв. на седмица."

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=352872

Тия ебават ли се 5000 лв месечно... При оборот няколко милиона месечно ще им давам и по 50 000 лв само и само да не си смъкна цените
    Lexus IS200

Каква гуша правят тия, чак им се възхищавам.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      "Комисията за регулиране на съобщенията започва да глобява с по 5000 лв. седмично "М-Тел" и GLOBUL затова, че не са намалили цените си, съобщиха от регулатора вчера. Отделно шефовете на оператора са санкционирани с по 500 лв. на седмица."

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=352872

Тия ебават ли се 5000 лв месечно... При оборот няколко милиона месечно ще им давам и по 50 000 лв само и само да не си смъкна цените
      Пише седмично колега,не месечно! не че тва ще ги събори де !
      145, 1.6 I.E. Boxer
      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
      Subaru Legacy 2.5

Comment

e 20 000 месечно какво е ми кажете нищо!!!
        Те ще загубят много повече ако свалят цените, по добре за тях е да си плащат глобите...еми това е България
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Слаба работа е тая глоба, но все пак, едно добро начало
          "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Тази глоба ако вземат да я съберат ще е постижение. Пък после дано дойдат и по-големите санкци. Иначе и аз съм с една камара договори...Нашите оператори са най-големите кожудери в цяла европа.
            Last edited by VFTI; d.m.y г., 23:00. Основание: No sense правопис :):)
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
              Тее тази глоба ако вземат да съберат ще е постижение...Пък после ще дойдат и по-големите санкци...Иначе какво да кажа и аз съм с една камара договори...Най-големите кожудери в цяла европа..

Абе Венци, що не си инсталираш нещо за проверка на правописа?
              Тази глоба съм сигурен, че самите оператори са предложили да я плащат, за да замажат очите и на хората и на институциите.
              Lexus IS200

Comment

То има ли някоя глоба, която да отговаря на истината ?Има доста такива смешни глоби.Интересно ми е как ги определят.
                мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                  То има ли някоя глоба, която да отговаря на истината ?Има доста такива смешни глоби.Интересно ми е как ги определят.
                  Ще ти дам жокер...

Според това от къде изгрява слънцето

Това е просто обир 5000 лв сигурно ги изкарват за няколко минути в работните дни.
                  Преди бях чел статистиката за милите ни банки, че в работен ден от банкоматите се правят по 400 000 транзакции до 10:00 часа. Ми честито, телефони вече имат всички от 4-5 годишни до 100+
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                  X