Известие

Collapse
No announcement yet.

Услуга от колега в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Услуга от колега в София

Значи искам , ако някой има малко свободно време от София да погледне едно бусче Вито.
    На снимките ми харесва ,но нещо нямам време да отида да го видя , та мисълта ми е дали има някой ,който му се занимава да го погледне и да сподели в какво състояние е и дали на пръв поглед е наред имам предвид дали печката климата и скоростите работят както и дали двигателя е наред.
    Ако всичко е наред мисля ,че ще мога през другата седмица до го взема , ако съм свободен.
    Пък ще има почерпка разбира се

Та ето я и обявата http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...211&f1=details

Също ако някой е купувал от тази автокъща и знае дали продавачите са коректни също ще е от полза да сподели.
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Никой ли нема желание да свърши лека услуга да не бия път да София за нищо.

Comment

Не, че няма кой да ти свърши услуга, но ме съмнява форумът да бъка от хора разбиращи от лекотоварната гама на мерцедес.
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

аз разбирам от мерцедеси, защото са ми голяма страст. колега утре ако успея ще отида ако не през седмицата. нито ще ми представлява трудност нито нищо, даже напротив обичам да се мотая по автокъщите без конкретна цел ще пиша като имам отговор
        In God we trust, all others pay cash.
        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

И аз живея наблизо...Ще видя(неделя-понеделник) да му хвърля един поглед Преупреждавам че не разбирам, ама ще отида с компания и ако има фрапантни неща ще ти кажа
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
            аз разбирам от мерцедеси, защото са ми голяма страст. колега утре ако успея ще отида ако не през седмицата. нито ще ми представлява трудност нито нищо, даже напротив обичам да се мотая по автокъщите без конкретна цел ще пиша като имам отговор
            Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            И аз живея наблизо...Ще видя(неделя-понеделник) да му хвърля един поглед Преупреждавам че не разбирам, ама ще отида с компания и ако има фрапантни неща ще ти кажа
            Този мерц ми харесва на снимките , а и има всечке екстри които искам да има, клима ,печка и е автоматик на тези неща много държа да ги имам на следващия ми автомобил.
            Та мисълта ми беше някой да пробва тези неща дали работят или са развалени както обикновенно се случва по автокъщите.

Аз също харесвам мерджаните ,но за съжаление не съм имал до сега ,само съм се возил.

Е разбира се ,че алфата ще си ми остане , ще продам еспейса , но като гледам няма много голям интерес за него , така че сигурно ще го разглобявам за части.

Благодаря на всички които са готови да помогнат да не бия път до София напразно

Comment

Днес(неделя) ходих и го разгледах подробно с един приятел..

Още много снимки по-надолув мнението...Качил съм цял албум

Първо впечатление ми направи лошия външен вид Много ръждички точици и т.н.
              -Провиснала броня отпред в дясно..нищо фрапантно
              - Ръжда доста десен калник..
              - Дясно огледало е счупено,но с поксипол ще се оправи
              - Според мен е имало и лек удар...навсякъде по него
              - Има кит на задната странична врата до половината врата..
              - Всички стъкла са 99г. а преднотое 2001г.
              - гумите нямат никакъв грайфер...Задните имат повечко... Всички са произведени от 2003г.
              - Вътре има забележки по интериора, но е по-скоро по „махагона”,изтъркани копчета и т.н. ще се види на снимките..
              - Внос от Австрия
              - Предния капак има разлика пребоядисван е
              - Целия бус е пребоядисван всъщност, но на части предполагам и в някакъв период от време...Все пак смятам външното състояние за задоволително, ако изключим ръждичките. Аз лично бих го карал без притеснения...Сериозни ръжди по веждите ще избият може би след 3-4 зими.
              - Запали добре макар и с много слаб акумулатор..Работеше добре и мазно...НО тоо всички ЦДИ мерцедеси така работят....Много бавно качваше обороти след 3хил об., но и аз не смеех да го натискам това при работа на място...пък предполагам ще тъпче след 3500об. нафта
              - Ляв мигач не работи, ама кой незнам..
              - Фарове светлини, всичко окей...
              - Чистачки(рамена) за смяна+лепене на маркучето за течност на чистачки, че падна...
              - Не видях омасляване и прочие по двигателя....Работи добре и не изглежда почистван..поне не от автокъщата в България...
              - Седалките и тапицерията са окей
              - Седалките много лесно и яко се регулират Баси кефи тва Вито ми направи
              - Намерих на една лепенка за сервизна смяна на 205 000км. 2007г. , а в момента на километража е 202 хил. км. Явно са я карали назад тия 2г.
              - Ел. стъклата и копчета където проверих работеха
              - Волана е ПРЕТАПИЦИРАН, но бих казал доста добре
              - Има 4 броя нови дискове, нямат ръб Доколкото видях и накладките са окей.
              - Има нов воден радиатор произведен в Испания
              - Няма транзитни номера
              - Печката вебасто работи, ама незнам колко и как...Запалихме буса и я пуснахме. След като го изгасихме(след 10мин) печката продължи да духа леко топло вътре...Бавничко загрява тази нафта..
              - Компресора на климатика не се включваше...Темп. навън беше 2-3градуса. Джамбазина доста овърташе, че било студено и се правеше на интересен, но в крайна сметка стигнахме до заключението, че въпреки че е 2-3градуса компресора не върти и нещо не е наред...Може да е само фреон, а може и той да е сдал багажа...
              - Възможен коментар на цената. Незнам как им вървят цените на тия машинки, но смятам че едно 1000лв. ще се смъкнат...Аз бих пробвал и повече, но както казах незнам как вървят цените...
              - Не съм го карал, защото нямаше къде, а и съм сигурен че ще върви и ще е окей

Eто и две клипчета:
              Скоро ще са годни за гледане...
              http://vbox7.com/play:e2958b1b

http://vbox7.com/play:84aefd9e

Ето линк към много снимки в албума ми:
              http://ventsivladev.snimka.bg/8mi-dekemvri/vito.468692
              Last edited by VFTI; d.m.y г., 17:27.
              by RUBIG service

Comment

Колега благодаря ти за подробното описание на буса , просто си свършил перфектна работа.
                Търсенето продължава ако някой забележи някъде вито със споменатите екстри да казва.

А на колегата VFTI една голяма бира за услугата , спести ми едно напразно разкарване до София

Comment

Моля за мен беше удоволствие да се разходя и да разгледам Плюс това много обичам да дразня джамбазите и да се пазаря

Иначе на мен много ми хареса като идея това бусче Супер удобна количка е, така че ще направиш правилния избор като си купиш Абе джиджава работа е

Aко харесаш някой друг в Сф пиши тук, ако имам възможност ще го огледам :P:P Вече имам опит А ако си харесаш нещо ме извикай да се пазаря за цената Сега като прегледах пазара този може да падне с едно 1500лв. надолу
                  by RUBIG service

Comment

Със сугурност ще ти се обадя ако купувам нещо от София.
                    То винаги е по добре повече мнения и ,ако са от странични хора ще са още по-обективни и точни в преценката си.
                    Просто си търся нещо което да няма толкова забележки като този колега.
                    На снимките в мобилето изглежда добре ,но на тези които ти си направил е много зле.
                    Въпреки че пред блока ще го осерат и надерат за няколко месеца искам кола с колкото се може по-малко забележки.

Comment

Ето това ме впечатли преди време, когато започнах да влизам тук и ме впечатлява ежедневно - винаги има кой да удари рамо в малка, голяма или още по-голяма грижа.

Страхотни сте.

Оги, извини за офф-чето, моля, но не можах да се сдържа.
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Благодаря на всички които помогнаха и на всички които изявиха желание да помогнат.

В четвъртък след обяд се здобих с тъй мечтания от мене мерцедес.Вчера го прехвърлих на мое име а другата седмица ще има ослужване по него.
                        Първите ми впечатления са , че е много добра кола , а днес даже имах възможноста да го изпробвам и на сняг и се държеше много добре.

Имам малко въпроси , понеже не е нов внос има каско и гражданска , сега трябва ли да ходя при застрахователите да ги прехвърля на мое име или и така става да са на чужди имена.

Comment

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
                          Благодаря на всички които помогнаха и на всички които изявиха желание да помогнат.

В четвъртък след обяд се здобих с тъй мечтания от мене мерцедес.Вчера го прехвърлих на мое име а другата седмица ще има ослужване по него.
                          Първите ми впечатления са , че е много добра кола , а днес даже имах възможноста да го изпробвам и на сняг и се държеше много добре.

Имам малко въпроси , понеже не е нов внос има каско и гражданска , сега трябва ли да ходя при застрахователите да ги прехвърля на мое име или и така става да са на чужди имена.
                          Прехвърлят се на твое име - да ти е мирна главата. Само ако е била на фирма, трябваше документ от фирмата че може да ги прехвърлиш. Ако е от частно лице, мисля че няма проблем да стане директно, само се ходи в конкретния застраховател! Поздравления за новата продобивка - безаварийно с нея!

п.п. абе гледам снимките горе на колата която Венци е гледал - малко доста ми се вижда ръждата за кола 99-та. Както винаги съм знаел тия мерцедеси гният като опели... помня на един Е клас 98-ма как му беше паднала предна пружина някъде около НДК - беше в клубния доста прилегнал отпред!
                          Last edited by Furious 155; d.m.y г., 15:41.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Даже не е задължително ти да идеш, може някой друг да го направи. Но звънни на някой телефон, за да питаш за нужната документация.

Comment

Супер Дай малко пикове и за колко го взе

И Ванката каза, но и аз да повторя..Отиваш в офиса на компанията към която ти е застраховката и те ще ти дадат един "анекс" че вече е на твое име и после нямаш вече грижи Ако е в на вноски може да си продължиш вноските или да си направиш нова..

Носи си полицата и документите на колата..При някои застрахователи може да пратиш някой друг вместо теб, но не при всички, така че ако имаш възможност отиди лично
                              by RUBIG service

Comment

Working...
                              X