Здравейте мисля че не му е тук мястото и се извинявам предварително не ме нападайте ако е объркан раздела я изтрийте. Та искам да си купя алфа 145. И ви моля за вашето мнение 1.3 или 2.0 тд. Коя е по добра. Благодария. Имам две предложения и се чудия коя да закупя
Известие
Collapse
No announcement yet.
Избор
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от casuals1914 Покажи съобщениеЗдравейте мисля че не му е тук мястото и се извинявам предварително не ме нападайте ако е объркан раздела я изтрийте. Та искам да си купя алфа 145. И ви моля за вашето мнение 1.3 или 2.0 тд. Коя е по добра. Благодария. Имам две предложения и се чудия коя да закупя
Ако е читаво ТД то е много приятна машинка... говоря от опит с 146 TD.
Но да го види някой дето разбира, че си е дизел и турбо... може да крие изненади (дизели се купуват за да се карат много, за икономия или от мързел).
Та ако е читаво - гласувам за ТД то.Last edited by morfius; d.m.y г., 17:21.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Моя съвет за двигатели.
1.3 отпада от всякакви класации
Ако е дизел JTD, но ако ТД то е читаво също става.
Бензин:
Ако ще е боксер - 1.6 103коня. или 1.7 129к.с
Ако ще е ТС да Е ПОНЕ 1.6 120к.с. а може би най-удачен е 1.8 140кс.(рядко срещан)
Ако незнаеш разликите между двигателите, се разрови и разбери, или пък питай...Защото ми се струва че не си имал вземане-даване с алфа ромео и е хубаво да знаеш някои полезни неща при избора
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
аз ако бих си купил дизел, ще гледам да е на неповече от 4-5 максимум 6 години, ако е по-стара ще се оглеждам за бензинова колица
в твоя случай и двете ще са поне на 13-14 години, и аз бих ти препоръчал от бензиновия вариант 1.6 боксерчето, имах го и бях много доволен
Comment
-
харчи повече от 1.6 и няма смисъл.
Качи се и покарай някой боксер преди да решиш каквото и да е. Страхотен мотор е, но не е по вкуса на всеки.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Въпреки е карам 1.3 боксер гласувам за TD-то. Боксера е хубав мотор, но е слабичък за това купе и е доста лаком. Моята гори 10-11 градско, което за 1.3 мотор е доста, а и не го оправдава с вървеж особено много.In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
Comment