Известие

Collapse
No announcement yet.

Q4 и дизел чуденки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

+40 коня от 150 ... не идва ли доста агресивен тоя чип?
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
      Те ако са имали идеята да е 2.4 преполагам щяха да му сътворят и подходяща скоростна кутия.Все пак по-големия двигател си изисква и друга електроника и повече гориво,и други подобни,но все пак 2.4JTDm 4х4 във вид на кросвагон определено би бил много добър избор и може би щеше да се продава повече.

То,че няма да е 30 няма ама след като искаш 300 коня защо не вземеш примерно 159 3.2 JTS дето е 260 коня.Всичко опира до пари.Ако се целеха към богатите щяха да правят само големи двигатели и нямаше да има 8в въобще в гамата.Те не,че сега не направиха така,но това е друга бира.

Колега аз съм голям фен на бензин-а , и много си ме кефи , обаче един 300+ коня дизелче , ще гори доста по-малко от 1 бензин и също така този дизел ще има знаеш колко нМ и просто ще се кара като детска играчка и според мен марката ще спечели много.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        +40 коня от 150 ... не идва ли доста агресивен тоя чип?

Ами, агресивен бил, слаба ракия е дори... Селтик тунинг тоя матор го правят 212 коня и 445 Нм

http://www.celtictuning.co.uk/
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Явно има бая запас тоя двигател... или го надуват на боб?
          И пак се връщаме на въпросчето със скоростите, дифовете и сие... на тях как ще им понесе подобно помпане е интересното?
          Че те тия другари го докарват като 2.4 та
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            На мен пък ми е по-чудно защо концернът не произвежда по-голям дизел?!?
            Хапсолютно.Крайно време е да предложат осем цилиндров дизел.
            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
              Или айде поне 3.0 6 цилиндров
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                На мен пък ми е по-чудно защо концернът не произвежда по-голям дизел?!?
                Първоначално публикувано от Gogata
                Първоначално публикувано от Jivko7777
                Или айде поне 3.0 6 цилиндров
                Кой ше го купува тоя дизел при наличието на вече утвърдени двигатели от немските производители?
                Замислете се, че НЕ само италианските коли не предлагат огромен дизелов двигател
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Кой ше го купува тоя дизел при наличието на вече утвърдени двигатели от немските производители?
                  Замислете се, че НЕ само италианските коли не предлагат огромен дизелов двигател
                  Еми именно нека да направят и да се утвърдят, а аз съм сигурен че ще се купува много защото все пак е италиянско сърце
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Да, с цена 100'000лв. ше се избият за него....
                    sigpic

Comment

А при тоя чип дето вдига 40 и повече коня съединителят с въздушния филтър ли се сменя или чак с маслото?
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        Еми именно нека да направят и да се утвърдят, а аз съм сигурен че ще се купува много защото все пак е италиянско сърце
                        Нека бъдем обективни.И аз харесвам марката много,даже бих казал,че съм сектант,но все пак всички знаем каква е славата и по света.Ако ще и 1000 дизелови двигателя да пуснат не се ли заемат да оправят реномето на марката нищо няма да постигнат.Ако обаче се появят нови двигатели и се работи сериозно в посока значително подобряване качеството на услугата и компонентите в колата,тогава вече може да има ефект и някакъв смисъл от правенето на тези двигатели
                        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Аз искам пък да ви кажа, че ако подобрят всичко останало, то гамата от двигатели с които разполагат в момента ще е ПРЕдостатъчна
                          sigpic

Comment

Аз съм срещал из немското мобиле, екземпляри след 2003г. 156 sportwagon 2.4 jtd 175 коня мотора и 4х4! Дали има такива животни или е само няква заблуда....?
                            Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
                            Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
                            Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
                            Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

Първоначално публикувано от Наката Покажи съобщение
                              Аз съм срещал из немското мобиле, екземпляри след 2003г. 156 sportwagon 2.4 jtd 175 коня мотора и 4х4! Дали има такива животни или е само няква заблуда....?
                              Такова животно нема.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от Наката Покажи съобщение
                                Махаш 4Х4 и не си в заблуда.
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X