Известие

Collapse
No announcement yet.

Автокаско на "Белисима"...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Автокаско на "Белисима"...

Здравейте! Не видях никъде такава тема, а мисля, че ще бъде интересна....
    Нека всеки каже къде си е застраховал "БЕЛИСИМА", на каква актуална цена и колко е платил?!
    ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
    DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.

ВАЗ 21079 1990 г.

ГТВ-то в интерамерикан 800лв комбинирана полица ГО и автокаско много съм доволен.159-ката в уника 2100лв автокаско още не мога да дам отзиви не съм имал щети.
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Гражданска и Каско в Лев Инс. Много зле. един път имах щета, бяха ми потрошили огледалото и не ми го признаха.
      застрахована е за 5500лв.
      премията ми е 340 лв.
      In God we trust, all others pay cash.
      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Интерамерикан, комбинирана полица каско, ГО и Пътна помощ
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Интерамерикан са с дебел % и стават само за италянски и френски автомобили...или по точно към тези към който няма интерес за кражба.

е другата страна са тези с ниския % и тънка оценка но пък там изобщо не плащат
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

И каското и ГО-то са ми в Лев Инс.Никакви забелжки нямам към тях.Лятото ми се наложи да ползвам каското и всичко мина като по учебник - снимаха колата,занесох си документите и след 2 седмици си взех парите.Обезщетението беше достатъчно,за да си оправя колата както трябва.Доволен съм от тях.
            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
              Интерамерикан са с дебел % и стават само за италянски и френски автомобили...или по точно към тези към който няма интерес за кражба.

е другата страна са тези с ниския % и тънка оценка но пък там изобщо не плащат
              Важното е, че нямат нищо общо с никакви български мутри Преди бях в Алианц, също никакви проблеми - малко по-скъпо, но пък плащаха като попове.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                Важното е, че нямат нищо общо с никакви български мутри Преди бях в Алианц, също никакви проблеми - малко по-скъпо, но пък плащаха като попове.
                можеобаче ако си купиш нещо различно от италянско или френско бързо ще и кажеш сбогом
                Ама от къф зор да си правя каско в Интерамерикан като % е мноо "дървен".Единственно хубаво им е пътната помощ ама за чии ми е като за 50кинта на година ставаш абонат на СБА а и всички ЗК предлагат пътна при ПТП до някви километри...например 200/250км
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Значи ще си на сметка, щото ще ти го платят над цената, която реално ще струва в момента на кражбата. Нали знаеш едно Ауди за 86000 лева колко струва след 1-2 години
                  Плюс това пътната им помощ влиза в каското и включва асистанс не само при ПТП, а и при техническа повреда, спукани гуми и дори свършило гориво. Щом си в бранша трябва да знеаш, че и другите компании ползват под наем въпросната пътна помощ.
                  Разликите в процентите от 0,4% се обезсмислят от сумата, която се плаща при маркировката изисквана при другите компании, така че...
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Значи ще си на сметка, щото ще ти го платят над цената, която реално ще струва в момента на кражбата. Нали знаеш едно Ауди за 86000 лева колко струва след 1-2 години
                    Плюс това пътната им помощ влиза в каското и включва асистанс не само при ПТП, а и при техническа повреда, спукани гуми и дори свършило гориво. Щом си в бранша трябва да знеаш, че и другите компании ползват под наем въпросната пътна помощ.
                    Разликите в процентите от 0,4% се обезсмислят от сумата, която се плаща при маркировката изисквана при другите компании, така че...
                    прекрасно съм наясно!преди Интерамерикан сключваха само домашно имущество но решика да се хвърлят в автокаското което леко им изяде главите защото им гепят колите! Ако искам да ми гепят колата защото немога да я продам а тя е апетитна бих я направил там...НОООО бая време се чака за изплащането на парите от гепени коли защото са в повечеА и друго ще ти кажа от браншащом предлагаш каско на Интерамериканпри кражба независимо от оценката при сключване всички вадят швакето и гледат в мобиле колко струва колатазащото отминаха годините когато се плащаха коли за щяло и нещяло
                    От време навреме вървят наказателни акции и слагат в ред ЗК който надигат глави и се опитват да захапят парче от баницата
                    Само за справка нали знаеш в последно време какво ги правят от Булстрад....
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Да речем, че в момента нямам нищо против да ми гепят колата Имам един комшия с Пасат Вариант 2006, застрахован в Булстрад, пък никой не го краде, само седи като паметник и заема паркомясто на улицата, дееба
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Да речем, че в момента нямам нищо против да ми гепят колата Имам един комшия с Пасат Вариант 2006, застрахован в Булстрад, пък никой не го краде, само седи като паметник и заема паркомясто на улицата, дееба
                        виж ако направиш "тотал" по имаш шансотколкото да чакаш някой да ти гепи колата
                        ама виж поне си си направил каското в Интерамерикан и има безплатна пътна помощ че с тая Алфа не се знае кога ще ти потрябва опс шегичка

тоз твоя съсед като му сложат от тея новите жълтите стикерчета ше му дое и на него ред Пасатчетата много не ги бавят еле ако е кюмурник
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

при кражба независимо от оценката при сключване всички вадят швакето и гледат в мобиле колко струва колата
                          Е, има и разни клаузи "самоучастие" и тогава, особено за по-скъпи и нови коли с висока степен на обезценка нещата стоят добре финансово.
                          Ако аз съм някакъв фактор в някоя ЗК, изобщо не бих се натискал да поемам щетимостта в автозастраховането, има толкова други задължителни от закона застраховки

---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:28 ----------

виж ако направиш "тотал" по имаш шансотколкото да чакаш някой да ти гепи колата
                          ама виж поне си си направил каското в Интерамерикан и има безплатна пътна помощ че с тая Алфа не се знае кога ще ти потрябва опс шегичка

тоз твоя съсед като му сложат от тея новите жълтите стикерчета ше му дое и на него ред Пасатчетата много не ги бавят еле ако е кюмурник
                          Честно казано, една от причините да карам италиански коли е именно "неглижирането" им от простите български автоджамбази За мен е важно софийските драскотини и евентуални щети от ПТП да ми бъдат покривани на 100%, без цигании и без да се вътря.
                          Майтапа настрана, но ми се е налагало да ползвам пътна помощ с Х5, а не с Алфата
                          Бензинов кош е да го еба, затова повече стои паркиран отколкото се кара
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

който пробва "самоучастието" не е прокопсалсамо е минал метър с дебелите щети тип измама дранье на коли самокатастрофи и самозапалвания...с цел облагодетелстванено вече и това ще отпадне или ще се откупува...

а относно задължителните застраховки има и по добри ЗК.Интерамерикан е далече..
                            И тези застраховки не са малко щетими
                            Мой клиент с ПРОФЕСИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ за счетоводител с премия от едни 200кинта имаше изплащане на 30000лв след като осраха работите във фирмата с едно ддс...и т.н.

така че...работата е ясна
                            в Интерамерикан са били заделени едни пари за покриване на крадени коли...и знам че бая сте преизпълнили плана)
                            Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 17:46.
                            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

.....Единственно хубаво им е пътната помощ ама за чии ми е като за 50кинта на година ставаш абонат на СБА а и всички ЗК предлагат пътна при ПТП до някви километри...например 200/250км
                              А ти знаеш или какво получаваш от СБА срещу годишния абонамент?
                              Общо взето нищо.

ЧЛЕНСТВО В СБА

Членството в СБА - „Сребърна карта” Ви осигурява срещу 35 лева за 12 месеца:

•Безплатна пътна помощ в цялата страна с неограничен брой повиквания. - това означава че ако закъсаш евентуално може да те закарат до населено място на 5-10км от проишествието. Ако искаш да те закарат до софия а ти си закъсал в русе ще получиш 20% отсъпка от обикновената цена ама и тук има уловка защото ако поискаш така ще ти кажат че цената е 2.80 за км. А ако не изкаш отсъпката шофьора ще ти каже че ще те метне срещу 2.20 за км ама без да дава фактура
                              •Безплатен ремонт на пътя до 30 минути. - ако е възможно ама техните екипи не били оборудвани с резервни части
                              •Безплатно еднократно подаване на ток (при повреден акумулатор) - ако има свободен екип на разположение
                              •Еднократен периодичен технически преглед с 20% отстъпка. - на който ще ви кажат че задна дясна не лови и зада си го вземете трябва да преминете по нормалния начин без отсъпка
                              •Неограничен брой автосервизни услуги с 10% отстъпка (без бояджийски и тенекиджийски) - за това не мога да кажа
                              •Безплатна информация за пътища, сервизи, бензиностанции и др. - чудо голямо
                              •5% намаление на гуми и аксесоари в центровете на РАДИАЛ ООД.- може би единствен +

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Working...
                              X