Известие

Collapse
No announcement yet.

Автокаско на "Белисима"...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Важното е, че плащат и не се циганят, пък който иска да си дава парите на мутрите е свободен да го прави. Аз лично съм се вътрил много лошо с предишни коли заради Бул Инс и ДЗИ и НИКОГА повече няма да им бъда клиент От последните си два застрахователя на автомобили - Алианц и Интерамерикан съм предоволен и както се казва ще повторя.
    Добре си се ориентирал колега към професионалните отговорности, които аз лично предпочитам заедно с каргото, там нещата са много оборотни
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
      .........
      ако си мислиш че с пътната помощ на Интерамерикан закъсаш 30км преди Бургас и те хоп ще дойдат и ще ти върнат безплатно кошарата до София жестоко се лъжеш

еги абонаментите на СБА
      http://www.sba.bg/
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
        ако си мислиш че с пътната помощ на Интерамерикан закъсаш 30км преди Бургас и те хоп ще дойдат и ще ти върнат безплатно кошарата до София жестоко се лъжеш

еги абонаментите на СБА
        Аз нямам нищо общо с "интерамерикан" , за сега съм доволен от "Армеец" ама си заявявам щетите по експертна оценка не плащат много ама се ядва. Не знам как са им сервизите

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

На мен и трите коли са ми в интерамерикан и съм много доволен, пък си пишете каквото искате.
          Arena Coast Customs

Comment

То нали има там някакви въртели около оценямването на колата. Примерно ако да кажем съм си взел колата за 3 500, те определено ще я оценят на 5 000 и парите ще ми стъпят но около 500...а между другото да попитам как се оценява колко трябва да платиш, ако колата ти е оцененеа на съответна сума?!
            А и още нещо...някой накакви впечатления от УНИКА?!
            ALFA ROMEO 147 1.9jtd 8v 2006 г.
            DAEWOO Matiz 0.8 2000 г.

ВАЗ 21079 1990 г.

Comment

Един прятел беше към Уника миналата година и беше супер доволен. Ама тая година реши че 145-ицата не си струва да я застрахова

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Мин година бях на Генерали, мн доволен от тях, само оригинални части искат да слагат, като купих колата ми беше пуктната кората под двг, и ми я смениха без пазърлъци с нова от италия за 360 лв. И каското им е на доволни цени. Боядисвах си задна броня и вс си платиха те.
                От 5 месеца съм на Лев Инс. също доволен, малко по-скъпо е каското, но е оценена на висока цена колата, и само с възлагателно писмо действам.
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

в Булстрад от 5-6 години, доволен съм от тях, коректни са когато се е налагало

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                    Мин година бях на Генерали, мн доволен от тях, само оригинални части искат да слагат, като купих колата ми беше пуктната кората под двг, и ми я смениха без пазърлъци с нова от италия за 360 лв. И каското им е на доволни цени. Боядисвах си задна броня и вс си платиха те.
                    От 5 месеца съм на Лев Инс. също доволен, малко по-скъпо е каското, но е оценена на висока цена колата, и само с възлагателно писмо действам.
                    Да изпозлвам тук да попитам , как стоят нещата точно с тези Автокаскота, как са ти сменили кората под двг, след като е била пукната преди да направиш каско? И моята е в плачевно състояние и в момента дори не е сложена... по предата броня , ми се люспи боята , изглежда швабата е боядисвал при най - куция майстор в Германия, задната ми дясна врата е вдлъбната. Та имали някаква вратичка да прасна автокаско на колата и да ми вземат нова кора, да ми боядисат бронята(даже най - отдолу е леко спукана и примерно да ми купят нова)? И да ми изправят вратата?
                    Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 19:53.
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

В Генерали от 2 год.,но тази година е ненормално скъпо.Миналата година Пълно Каско+ГО+Застраховка на домашно имущество(щети до 3000лв),при оценка на колата 12 000лв. ми струваше 660лв.Тази година само каското,без нищо друго ми струваше 650лв. при оценка на колата 10 500.И с изплащането не са много добре,дадоха ми 380лв. за двд рекордер струващ 800лв на 1год.,който изгоря от токов удар.
                      Last edited by bokota; d.m.y г., 20:19.
                      Un Amore Grande!
                      Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
                      Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
                      http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

Застрахована за 8400лв в Дженерали, каското струваше 300 лв мин година с разните отстъпки, за щети по колата си плащат, аз винаги исках възложително писмо, не пари!
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение

еги абонаментите на СБА
                          Сори, Майкъл, ама точно това ще случи: Асистанс покритие Б
                          Бе, ти нещо си много велик в тоя форум, бе друже... Алфите били боклуци, комунизма си си бил построил, верно кво правиш на майката земя, а не си на Марс? Пък ако закъсаш там ,пробвай да се свържеш с "Интера", може и да те върнат обратно на нашата планета
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                            Сори, Майкъл, ама точно това ще случи: Асистанс покритие Б
                            Суперсега разбрах защо си правиш каско на Алфата в Интерамерикан със пътна помощ Бургас/София е доста път ако трябва сам да си го плащаш
                            Ако трябва да направиме още малко реклама на Интерамерикан
                            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Сегашното ми каско е с Лев Инс, направи ми го роднина, и имам телефон за пътна помощ до 200км, без оспорване от застрахователя!
                              sigpic

Comment

И аз съм в Лев ИНс с разни познити, които вече не работят там, не се занимаваъм въобще да правя претенцци за драскотини, иначе и те имат автоасистанс и прочее, като цяло всичките са един дол дренки и ми дреме къде съм.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X