Известие

Collapse
No announcement yet.

Автокаско на "Белисима"...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
    Суперсега разбрах защо си правиш каско на Алфата в Интерамерикан със пътна помощ Бургас/София е доста път ако трябва сам да си го плащаш
    Е, аз още съм в процес на строене на личният комунизъм и не е лошо да съм предвидлив, пък и в тоя форум не всички караме неразрушими 10 годишни японски автомобили
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Автокаското ми е в Армеец. На 31.12.2009 година една девойка на паркинга ми ожули предната броня, дребна работа но нали съм с каско. Първият работен ден отидохме , съставихме двустранен протокол, снимки и след 10 дена на касата ми наброиха 160 лева. Бояджията ще ми я пръсне цялата за не повече от 100 лева. Доволен съм, нямаше мотане, бързо ме обслужиха, от обезщетението съм повече от доволен.
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        Е, аз още съм в процес на строене на личният комунизъм и не е лошо да съм предвидлив, пък и в тоя форум не всички караме неразрушими 10 годишни японски автомобили
        по добре 10год. здрав японски кенеф отколкото като тая в подписа ти дето е 2003 и струва 4000лв
        и защото имаш още да учиш да те светна че инвестицията в автомобил не е никак изгоднаеле в такава кола като твоятаединствения и + е че е с автокаско в Интерамерикан и ако се строши ще ти я приберат от Бургас до София безплатно /уж/
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

по добре 10год. здрав японски кенеф отколкото като тая в подписа ти дето е 2003 и струва 4000лв
          и защото имаш още да учиш да те светна че инвестицията в автомобил не е никак изгоднаеле в такава кола като твоятаединствения и + е че е с автокаско в Интерамерикан и ако се строши ще ти я приберат от Бургас до София безплатно /уж/
          Забрави да напишеш, грозен и квадратен като Жигули комби към определенията за японския кенеф. Стига с тая здравина, ти накрая ще си вземеш Пасат 2 оти нема а се окоти. Па и си връзки у Гоуфърския форум малиииииииииии. Да не се разсърдиш нещо сега, знаем че си скрит Алфист ама те е срам да си признаеш.

П.С. http://clubalfaromeo.com/forum/searc...archid=1019792
          Last edited by thecleaner; d.m.y г., 15:44.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Инвестиция в личен автомобил няма. Личният автомобил е разход. Ако можеш да си позволиш по-голям разход, можеп да караш по-хубав автомобил. Ако някой иска да се заблуждава, че е направил голямата инвестиция, това си е лично негов проблем.

Колкото до здравите японски коли - не ги знам колко са здрави, ама само първоначалното им обслужване струва колкото два основни ремонта на една Алфа.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

виж ако направиш "тотал" по имаш шансотколкото да чакаш някой да ти гепи колата
              ама виж поне си си направил каското в Интерамерикан и има безплатна пътна помощ че с тая Алфа не се знае кога ще ти потрябва опс шегичка

тоз твоя съсед като му сложат от тея новите жълтите стикерчета ше му дое и на него ред Пасатчетата много не ги бавят еле ако е кюмурник
              колега ти до вчера кара алфа сега започна да не навиждаш марката.а относно каското от интерамерикан съм много доволен доста щети са ми платили и то доволно.а тези армеец -ТИМ скоито ти работиш напоследък взе да им минава модата.също се занимавам с застраховане и то с доста голяма клиентела.а за пътната помощ така си е не
              може се надяваш
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Предлагам да се опиташ да го продадеш тоя японски кенеф, та да видиш колко струва Сандо всички виждаме колко си разстроен от факта, че караш некви коли дето никой не им обръща внимание и сме убедени, че сърце юнашко няма да изтрае и ако съумееш да ги продадеш (което в момента никак не е сигурно,както и на каква цена), отново ще се присъединиш към клуба Дотогава продължавай да си рекламираш "Арменец", ама във VW или Тойота форума щото италианските и френските коли не ги крадели (според теб), което напълно обезсмисля даването на пари на мутрите от ТИМ
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ох в тази тема изобщо не съм рекламирал Армеец защото не ми трябва да рекламирам нещо което работи
                  Второ. моята лична алфа съм я продал преди 2години!последната която продадох бях купил на жена ми и само я подържах
                  трето има КФН и на сайта може да се види справка кой колко работи какви застраховки прави и т.н.

http://www.fsc.bg/go.idecs?c=1414

пак ви казвам Интерамерикан е фирма която сключваше предимно домашно имущество и предлагаше пътна помощ на другите ЗК с/у заплащане защото изкупиха дъртите бангии от Гърция...и в последствие си повярваха че могат да застраховат колиубаво...няма лошо ама кой рискува да си застрахова колата при тях от следните марки ФВ,Ауди,Мерцедес и Бмв да не говоря за разни джипове рискува в много кратки срокове да остане БЕЗ автомобилПреди имахте презастрахователна компания ама нещо се отказа да ви презастрахова колите че нещо мноо кражби...

а относно кой колко работи....и какви коли застрахова..мисля нЕма нужда да спориме

Предлагам да се опиташ да го продадеш тоя японски кенеф, та да видиш колко струва
                  а относно това изказване мога да ти кажа че 100% ще го продам доста по скъпо от твойта кола.а за по бързо да не говориме в момента без да е обявявана за подажба има 2 кандидатикойто ще почакат да си купя новата японска кола
                  Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 19:35.
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Ох в тази тема изобщо не съм рекламирал Армеец защото не ми трябва да рекламирам нещо което работи
                    Второ. моята лична алфа съм я продал преди 2години!последната която продадох бях купил на жена ми и само я подържах
                    трето има КФН и на сайта може да се види справка кой колко работи какви застраховки прави и т.н.

http://www.fsc.bg/go.idecs?c=1414

пак ви казвам Интерамерикан е фирма която сключваше предимно домашно имущество и предлагаше пътна помощ на другите ЗК с/у заплащане защото изкупиха дъртите бангии от Гърция...и в последствие си повярваха че могат да застраховат колиубаво...няма лошо ама кой рискува да си застрахова колата при тях от следните марки ФВ,Ауди,Мерцедес и Бмв да не говоря за разни джипове рискува в много кратки срокове да остане БЕЗ автомобилПреди имахте презастрахователна компания ама нещо се отказа да ви презастрахова колите че нещо мноо кражби...

а относно кой колко работи....и какви коли застрахова..мисля нЕма нужда да спориме
                    1) Сандоооо, темата беше кой къде си е застраховал колата, Сандоооо
                    2)Ти нещо почна да ги плюеш горките от ИА (сигурно ти бъркат в здравето), пък една камара хора ти казаха, че са доволни от тях включително и аз. Те и Юпитер и Бул Инс навремето имаха много работа, пък сега кво правят?
                    3)Намерил си в кой форум да казваш кои марки щели да бъдат откраднати, хахаха, тук направо бъка от кандидати да си купуват ФВ или Мерцедес
                    4)Удивително ми напомняш за онзи тип SFINKS, който само плюеше по марката. Като не те кефи, чий го крепиш в тоя форум?
                    5) Не аз съм си постнал телефоните с надежда да лапна някоя гражданска покрай форума, тук съм само като потребител, Сандоооо

---------- Post added at 17:50 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

а относно това изказване мога да ти кажа че 100% ще го продам доста по скъпо от твойта кола.а за по бързо да не говориме в момента без да е обявявана за подажба има 2 кандидатикойто ще почакат да си купя новата японска кола
                    Надушвам сериозни комплекси
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

БулИнс си работят не им бери грижат ана тях
                      Обясних ти леко в каква компания правиш застраховкии показах къде сте и в какво моментно състояние сте..
                      или може би лъжа и не ти изнася

ходи си сипи една студена водичка и се успокой
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

БулИнс си работят не им бери грижат ана тях
                        Обясних ти леко в каква компания правиш застраховкии показах къде сте и в какво моментно състояние сте..
                        или може би лъжа и не ти изнася

ходи си сипи една студена водичка и се успокой
                        Леко, баце, леко, че направо ще се удавя в студената водичка...от смях
                        Гледайки резултатите на Армеец, не може да не ти прави впечатление, че основната печелба идва от застраховането и ГО на летателни апарати плюс отговорност на презвозвача, ТИМ притежават България Ер и Хемус Ер плюс въпросната ЗК, т.е. просто са затворили кръга за да не изтичат излишни средства от групировката.
                        Не знаеш изобщо къде правя застраховки, с какво се занимавам и дали изобщо ми пука за ИА, Армеец, или японските автомобили
                        Та, идеята беше, че няма нужда да се изявяваш като последна инстанция и похлупак на всяко гърне, да не споменавам за непрекъснатите провокации към Алфа Ромео във форума на Алфа Ромео?!? Винаги има по-голяма риба, велики застрахователю
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Аз също мислех да минавам на японска машина понеже има една в семейството мазда 5 но ка гледам колко са спестили от материалите в нея реших да подкарам 159-ката иначе бях се замислил за мазда 6 което по принцип изобщо не лош автомобил но както се казва сърцето не лъже па ми дреме след време за колко ще я продам то е ясно че няма да е за тези пари които съм е купил както изка всеки.
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                            Аз също мислех да минавам на японска машина понеже има една в семейството мазда 5 но ка гледам колко са спестили от материалите в нея реших да подкарам 159-ката иначе бях се замислил за мазда 6 което по принцип изобщо не лош автомобил но както се казва сърцето не лъже па ми дреме след време за колко ще я продам то е ясно че няма да е за тези пари които съм е купил както изка всеки.
                            Имам приятели и със старата и с новата Мазда 6, та все им казвам: да си бяхте взели Мондео, същата кола с 25% по-евтино
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Имам приятели и със старата и с новата Мазда 6, та все им казвам: да си бяхте взели Мондео, същата кола с 25% по-евтино
                              а новичката 6ца с правилните екстри и цвят е много шукаритетна, недей така
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                а новичката 6ца с правилните екстри и цвят е много шукаритетна, недей така
                                И е абсолютно технически идентична с новото Мондео
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X