Известие

Collapse
No announcement yet.

Потрошиха ми колицата...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Потрошиха ми колицата...

Не че ще ми мине,но в момента съм толкова бесен,че не се събирам в кожата си.Няма спасение от пишман шофьори.
    Сутринта си пътувам за работа и ми остават ня`кви кирливи 200 метра да се мушна в двора на болницата,но преди това трябва да мина пред нея.Там естественно има пешеходна пътека и постоянен поток от хора.Намалявам плавно и спирам да ги пропусна.Тъкмо да тръгна и в задницата с трясък се спира едно Пежо 306 и ме подхвърля около 2м напред,въпреки че е в нанагорнище.
    Слизам да видя какво става.
    Задната броня е на парчета,светлините за номера висят на кабелите,а багажника едвам се отваря.Вътре резервната гума щръкнала навътре,а кората,дето я покрива,зачекната с гредата и няма мърдане.
    Поглеждам го оня,а той ми дига рамене и вика,че не ме видял.Бах мама му,таз кола да не е игла.Зад него няма грам спирачен път.Идеше ми да го усмъртя на място.
    Цяла сутрин се занимавам с КАТ,застрахователи и т.н.
    На първо четене удоволствието ще ми стъпи около 600лв.Каското не успях да го направя преди тази простотия и ще чакам да видя колко ще покрие гражданската.
    Най ме е яд,че тъкмо си бях стегнал всичко по колицата.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Съболезнования, колега. 600 лв, но с единица отпред е по-вероятната цифра. Кофти работа. Верно се напълни с пишман-шофьори. Дано се оправиш бързо.
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Да си жив и здрав, ще я направиш по-хубава. Пежото сгъна ли се?
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
        Да си жив и здрав, ще я направиш по-хубава. Пежото сгъна ли се?
        Бе то стана на хармоника и е с един радиатор поне напред,но мен тва хич не ме грее.

Comment

Обикновено щетите по предницата на колата са по-големи, но пък какво те топли че кретена си е смял колата.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
            Обикновено щетите по предницата на колата са по-големи, но пък какво те топли че кретена си е смял колата.
            Абсолютно си прав.
            Вече се замислям,дали да не прасна един як теглич отзад.Вярно,че е страшно грозно на нашите коли,но от друга страна,бас ловя,че ще ме виждат от далече.На стария котор теглича всички го заобикаляха на почетна дистанция.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
              топли топли, следващия път каско
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

топли топли, следващия път каско
                От такива идиоти не мога да сколасам.Предният кретен ми счупи предната броня връщайки на заден в кръстовище,без да погледне.Все едно,че е в полето.Тъкмо я стегнах и те ти ново пет.

Comment

Идиотите се надушват 2-3 хода преди да са направили простотията. Имам вече 5-6 случая с леки поразии по моята кола от такива индивиди. В случая когато спираш да пропуснеш пешеходци, преди да си го направил облизваш огледалото с поглед да видиш как стоят нещата назад. Попринцип не носим отговорност когато някой отзад ни зачеше, но огледалото винаги се гледа при рязко спиране .. поне от мен
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

при 156-ца задължително КАСКО, за да няма после ядове и ходене по мъките, не че там е 100% спокойно, но все пак си застрахован

Comment

Идиотите се надушват 2-3 хода преди да са направили простотията. Имам вече 5-6 случая с леки поразии по моята кола от такива индивиди. В случая когато спираш да пропуснеш пешеходци, преди да си го направил облизваш огледалото с поглед да видиш как стоят нещата назад. Попринцип не носим отговорност когато някой отзад ни зачеше, но огледалото винаги се гледа при рязко спиране .. поне от мен
                      Точно за да не ме вдяват отзад,винаги почвам да натискам леко спирачката,за да светят стоповете и спирам плавно.Винаги имам едно на ум,че ако чукна рязко спирачката,зад мен ще стане автовлак.Да,ама не.

Comment

Станалото...станало, няма връщане на зад!
                        И като нямаш каско не е проблем щом не си виновен....ще си вземеш парите от ГО....един ден ще разбереш, че тва са бели кахъри.
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Все се каня имам две еднометрови червени диодни летни, да ги лепна отзад на двете, да се види отдалече че съм спрял и натискам спирачки, ич даже не ми дреме че можело селско да изглежда, ще ми ритне някой дупенцето както на колегата, тогава много важно че ми била фешън и шик колата, като ми сгъне ламарините.......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            Станалото...станало, няма връщане на зад!
                            И като нямаш каско не е проблем щом не си виновен....ще си вземеш парите от ГО....един ден ще разбереш, че тва са бели кахъри.
                            Прав си,ламарини се правят.Проблемът е че за 22 години зад волана нямам инциденти,до преди три години.Тогава един ме натресе странично посред бял ден и то при положение,че колата беше сигнално червена/това стана с ладата/ и пак твърдеше,че не ме видял.Май е тръгнала пандемия от слепота.Трябва явно да се уведоми СЗО.

Comment

Е, колега, в нашия град е пълно с пишман шофери за съжаление ...
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                              X