Известие

Collapse
No announcement yet.

Конфискуваха ми колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
    Леко си се отървал. Познат, занимаващ се с рекламни материали му пада номера някъде.И има спешна среща на сутринта в София. Веднага си прави един номер размер всичко точно сложен в рамка за номер, и на средата на Ботевградско го спира Лада излизат от вътре ''101'' (бързаците) и на земята,после в районното и после на разпит. Като обяснил му казали: Момче, за една глупост какво можеше да стане.... Поздрави и дано се оправвят нещата да си вземеш колицата по-скоро.
    Колега как така си прави номер? Също да те питам 101 бързаците какво означава? ПОЗДРАВИ !

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Така наречените бързаци са отдела за борба с престъпноста Маскирани големи биячи и идиоти Дано никому не му се налага да стига до тях.Въоръжени са с Макаров и фенер (в зависимост от акцията) Друго не им трябва и жилетки разбира се! Има камери на входа на СОфия, и когато са минали мойте хора, камерите веднага са ги саснели и оператора е отчел, че рег. номер не е точно оригиналния т.е. те могат да са атентатори наркотрафиканти, сводници... всякакви и за това се е стигнало до онова развитие на събитията.
      Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Така наречените бързаци са отдела за борба с престъпноста Маскирани големи биячи и идиоти Дано никому не му се налага да стига до тях.Въоръжени са с Макаров и фенер (в зависимост от акцията) Друго не им трябва и жилетки разбира се! Има камери на входа на СОфия, и когато са минали мойте хора, камерите веднага са ги саснели и оператора е отчел, че рег. номер не е точно оригиналния т.е. те могат да са атентатори наркотрафиканти, сводници... всякакви и за това се е стигнало до онова развитие на събитията.
        Е моя предния беше истински просто от друга кола, да не се набивам на очи като карам без никакъв.

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
          Е моя предния беше истински просто от друга кола, да не се набивам на очи като карам без никакъв.
          Ти уби рибата бе брат. Горе долу със същия проблем като твоя, все си мисля, че няма да е просто една ламаринка заварена, на един приятел колата му е пета година на някакъв паркинг за автомобили с интервенция по номера на рамата, а той самия е подсъдим все още.Та така, дано нямаш такива ядове.
          "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Колеги понеже бях вършил едни бели и ме спряха куките и установиха че върху номера на рамата има завинтена някаква планка(не я бях забелязал) и ми конфискуваха колата.Сега чакам експерти да я погледнат и да махнат планките да видим крадена ли е...искам да ви попитам някои сблъсквал ли се е с подобен проблем и за колко време горе долу връщат колата или въобще да не си я чакам...също така някои ако има връски в КАТ да пише че се нуждая от хелп.ПОЗДРАВИ!
            И твоята история е като приказката (с извинение) "Кой ми сра в гащите?"
            Какво очакваш с пренабито шаси, номер от друга кола, на чуждо име,"едни бели вършил"...... кафенце да те черпят или може би евала да ти правят, че си ентусиаст?!?

Comment

Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
              Ти уби рибата бе брат. Горе долу със същия проблем като твоя, все си мисля, че няма да е просто една ламаринка заварена, на един приятел колата му е пета година на някакъв паркинг за автомобили с интервенция по номера на рамата, а той самия е подсъдим все още.Та така, дано нямаш такива ядове.
              Не е заварена ами е завинтена с 2 рапидки..

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
              И твоята история е като приказката (с извинение) "Кой ми сра в гащите?"
              Какво очакваш с пренабито шаси, номер от друга кола, на чуждо име,"едни бели вършил"...... кафенце да те черпят или може би евала да ти правят, че си ентусиаст?!?
              Какво пренабито шаси кви 5 лв, има планка отгоре на номера като са я боядисвали предполагам да не повредят нещо номера.

Comment

Какво пренабито шаси кви 5 лв, има планка отгоре на номера като са я боядисвали предполагам да не повредят нещо номера.
                Е що не ги отвинтиха до сега тия рапидки, отвертка ли нямат
                Иначе, тая версия с боядисването я зарежи. Номерата на шасито и на двигателя са набити в желязото и не могат да се повредят от пребоядисване, се пак не са с акварелна боя сложени там А и ако по няква причина искаха да ги пазят от боя, за тая работа всички автобояджии ползват хартиено тиксо. Ако вземат всеки детайл, който трябва да се пази при боядисване да го крият с планки и рапидки, ше ти надупчат цялата кола
                Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                  Иначе, тая версия с боядисването я зарежи. Номерата на шасито и на двигателя са набити в желязото и не могат да се повредят от пребоядисване, се пак не са с акварелна боя сложени там А и ако по няква причина искаха да ги пазят от боя, за тая работа всички автобояджии ползват хартиено тиксо. Ако вземат всеки детайл, който трябва да се пази при боядисване да го крият с планки и рапидки, ше ти надупчат цялата кола
                  Номерът на шаситото на старите УАЗ са с боя.

Comment

Това все пак не е УАЗ-ка и номера си е набит и пребоядисване не му пречи, а пък както казаха колегите никой бояджия не ползва планки, като има нещо много по-елементарно като тиксо. Просто тази планка е много съмнителна, че е сложена точно там и ми е странно как пък един от всичките собственици на въъпросната кола не се е престрашил да я развие и да види какво пише под нея. Ама явно всички са знаели какво може да открият отдолу. Още повече колегата, защо не я е развил с отверката, когато е станал проблема с куките.

Има камери на входа на София, и когато са минали мойте хора, камерите веднага са ги саснели и оператора е отчел, че рег. номер не е точно оригиналния .....
                    Е твоя познат трябва на ръка с химикалка да го е рисувал, за да си личи "от самолет", че не е редовен.
                    Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 19:45.
                    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

90% съм убеден че не е крадена 3 собственник съм, предишния е едно младо момче а първия един дядка...
                      Еми трябвало експерти да ги махнат деба и рапидките...

Comment

Номерата на шасито и на двигателя са набити в желязото и не могат да се повредят от пребоядисване,
                        Номера на двгто може да се пребори лесно, като сложих двойката в другата кола, малко шкурчица, малко киселинка за ръждица, и куките в кат го писаха че номера не се чете......ся рамата верно че по сложна материя.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ей това е най-голямата смешка която съм чел. Честно ще умра от смях, брат това сънувал ли си го или си го гледал по някой третокласен екшън.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Ей това е най-голямата смешка която съм чел. Честно ще умра от смях, брат това сънувал ли си го или си го гледал по някой третокласен екшън.
                            Абе и Аз си мислех че са филми ама не си прав...филмират се яко куките..

Comment

Мислиш ли, че не съм прав?! Това са най-големите смешки които могат да се измислят.
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                                Мислиш ли, че не съм прав?! Това са най-големите смешки които могат да се измислят.
                                Не знам за тея, попринцип ти казвам че полицаите яко се филмират, за мен идва полицеиски бус с надпис "жандармерия" .....

Comment

Working...
                                X