Първоначално публикувано от DJ Vladic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Конфискуваха ми колата
Collapse
X
-
Така наречените бързаци са отдела за борба с престъпностаМаскирани големи биячи и идиоти
Дано никому не му се налага да стига до тях.Въоръжени са с Макаров и фенер (в зависимост от акцията) Друго не им трябва и жилетки разбира се! Има камери на входа на СОфия, и когато са минали мойте хора, камерите веднага са ги саснели и оператора е отчел, че рег. номер не е точно оригиналния т.е. те могат да са атентатори наркотрафиканти, сводници... всякакви
и за това се е стигнало до онова развитие на събитията.
Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщениеТака наречените бързаци са отдела за борба с престъпностаМаскирани големи биячи и идиоти
Дано никому не му се налага да стига до тях.Въоръжени са с Макаров и фенер (в зависимост от акцията) Друго не им трябва и жилетки разбира се! Има камери на входа на СОфия, и когато са минали мойте хора, камерите веднага са ги саснели и оператора е отчел, че рег. номер не е точно оригиналния т.е. те могат да са атентатори наркотрафиканти, сводници... всякакви
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеЕ моя предния беше истински просто от друга кола, да не се набивам на очи като карам без никакъв.Горе долу със същия проблем като твоя, все си мисля, че няма да е просто една ламаринка заварена, на един приятел колата му е пета година на някакъв паркинг за автомобили с интервенция по номера на рамата, а той самия е подсъдим все още.Та така, дано нямаш такива ядове.
"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеКолеги понеже бях вършил едни бели и ме спряха куките и установиха че върху номера на рамата има завинтена някаква планка(не я бях забелязал) и ми конфискуваха колата.Сега чакам експерти да я погледнат и да махнат планките да видим крадена ли е...искам да ви попитам някои сблъсквал ли се е с подобен проблем и за колко време горе долу връщат колата или въобще да не си я чакам...също така някои ако има връски в КАТ да пише че се нуждая от хелп.ПОЗДРАВИ!
Какво очакваш с пренабито шаси, номер от друга кола, на чуждо име,"едни бели вършил"...... кафенце да те черпят или може би евала да ти правят, че си ентусиаст?!?
Comment
-
Първоначално публикувано от souze Покажи съобщениеТи уби рибата бе брат.Горе долу със същия проблем като твоя, все си мисля, че няма да е просто една ламаринка заварена, на един приятел колата му е пета година на някакъв паркинг за автомобили с интервенция по номера на рамата, а той самия е подсъдим все още.Та така, дано нямаш такива ядове.
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеИ твоята история е като приказката (с извинение) "Кой ми сра в гащите?"
Какво очакваш с пренабито шаси, номер от друга кола, на чуждо име,"едни бели вършил"...... кафенце да те черпят или може би евала да ти правят, че си ентусиаст?!?
Comment
-
Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщениеКакво пренабито шаси кви 5 лв, има планка отгоре на номера като са я боядисвали предполагам да не повредят нещо номера.
Иначе, тая версия с боядисването я зарежи. Номерата на шасито и на двигателя са набити в желязото и не могат да се повредят от пребоядисване, се пак не са с акварелна боя сложени тамА и ако по няква причина искаха да ги пазят от боя, за тая работа всички автобояджии ползват хартиено тиксо. Ако вземат всеки детайл, който трябва да се пази при боядисване да го крият с планки и рапидки, ше ти надупчат цялата кола
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеЕ що не ги отвинтиха до сега тия рапидки, отвертка ли нямат
Иначе, тая версия с боядисването я зарежи. Номерата на шасито и на двигателя са набити в желязото и не могат да се повредят от пребоядисване, се пак не са с акварелна боя сложени тамА и ако по няква причина искаха да ги пазят от боя, за тая работа всички автобояджии ползват хартиено тиксо. Ако вземат всеки детайл, който трябва да се пази при боядисване да го крият с планки и рапидки, ше ти надупчат цялата кола
Comment
-
Това все пак не е УАЗ-ка и номера си е набит и пребоядисване не му пречи, а пък както казаха колегите никой бояджия не ползва планки, като има нещо много по-елементарно като тиксо. Просто тази планка е много съмнителна, че е сложена точно там и ми е странно как пък един от всичките собственици на въъпросната кола не се е престрашил да я развие и да види какво пише под нея. Ама явно всички са знаели какво може да открият отдолу. Още повече колегата, защо не я е развил с отверката, когато е станал проблема с куките.
Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщениеИма камери на входа на София, и когато са минали мойте хора, камерите веднага са ги саснели и оператора е отчел, че рег. номер не е точно оригиналния .....Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 19:45.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеЕ що не ги отвинтиха до сега тия рапидки, отвертка ли нямат
Еми трябвало експерти да ги махнат деба и рапидките...
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеНомерата на шасито и на двигателя са набити в желязото и не могат да се повредят от пребоядисване,"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщениеТака наречените бързаци са отдела за борба с престъпностаМаскирани големи биячи и идиоти
SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеЕй това е най-голямата смешка която съм чел. Честно ще умра от смях, брат това сънувал ли си го или си го гледал по някой третокласен екшън.
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеМислиш ли, че не съм прав?! Това са най-големите смешки които могат да се измислят.
Comment
Comment