thecleaner сигорно си ъпдейтнал биоса и пак неще ? Коя версия ти е биоса ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Инсталиране на Windows през USB
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеПри Windows 7 става с 2-3 кликвания и работи на 100%, ако самото ПС може да бутва от USB.
Не си мислете, че програмистите в MS са неграмотни, че има проблеми е ясно, но на мен затова ми плащат заплатаМисълта ми е, че и е малко раничко на 7-цата, а каква истерия само има по нея.....
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеНа такова дъно пробвал ли си Asus M3A-H/HDMI и ако става черпя по бира и си купувам същата флашка, за Windows 7 64 бита говорим .
Не съм казал, че задължително на всички трябва да стане, а че с това на което съм пробвал е станало.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщениеthecleaner сигорно си ъпдейтнал биоса и пак неще ? Коя версия ти е биоса ?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщениене може да не иска с последна версияFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщениеWindows 7 Работи доста по стабилно от XP-то и няма нищо общо с Vista . Всъщност Vistata е най бъгавия правен до сега това е моето мнениеAlfa Romeo 146 1.4Junior; Alpine 113BT; Hertz
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщениеМислиш ли аз не съм с Виста, такива са ми наблюденията от инсталирани N на брой компютри (това ми е работата),Alfa Romeo 146 1.4Junior; Alpine 113BT; Hertz
sigpic
Comment
-
Ако в задачата се иска просто да се инсталира ВиндоЛс на въпросния компютър (без CD), има и други начини, освен с USB.
Ето един малко ексцентричен, за заигравка
http://unattended.sourceforge.net/
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщениеАко в задачата се иска просто да се инсталира ВиндоЛс на въпросния компютър (без CD), има и други начини, освен с USB.
Ето един малко ексцентричен, за заигравка
http://unattended.sourceforge.net/"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
аз на нетбука си го инсталирах точно през USB.... става но си е малко играчка:
1) търсиш в гугъл, как се прави USB bootable, трябва да се форматира с boot сектори
2) копираш си версията на Уиндоуса, аз лично го направих с един бач файл....
не ми се пише... ей тука съм обяснявал преди http://biser.me/?p=51Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Първоначално публикувано от splendor Покажи съобщениеНе съм на мнение, че вистата е бъгава. Ако си попаднал на кофти релийз е друг въпрос. От година и половина ми е на лаптопа и не е мръднала. Отделно беше повече и от година на настолката така, че проблема май е в твоя компютър
Не мисля,че проблема е в компютъра на колегата.Инсталирвал съм виста на доста машини и не мога да кажа хубави неща за работата й след време.Сега ще кажеш,че съм попаднал на "кофти релийз" и аз така си помислих първите няколко инсталации и пробвах още 2...същата работа.
Спирам,защото поста ще се превърне в реклама на windows7Аlfa156 1.8TS 2000
Comment
Comment