Известие

Collapse
No announcement yet.

Инсталиране на Windows през USB

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

thecleaner сигорно си ъпдейтнал биоса и пак неще ? Коя версия ти е биоса ?

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
      При Windows 7 става с 2-3 кликвания и работи на 100%, ако самото ПС може да бутва от USB.
      Не си мислете, че програмистите в MS са неграмотни, че има проблеми е ясно, но на мен затова ми плащат заплата
      На много хора за това им пащат заплата Мисълта ми е, че и е малко раничко на 7-цата, а каква истерия само има по нея.....
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Windows 7 Работи доста по стабилно от XP-то и няма нищо общо с Vista . Всъщност Vistata е най бъгавия правен до сега това е моето мнение
        Last edited by syrdjon; d.m.y г., 14:17.

Comment

7-цата не съм я пробвал (но и не мисля да го правя скоро), а Vista-та и аз не я харесвам. Но стига сме спамили. Ако някой може да помогне нека пише.
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            На такова дъно пробвал ли си Asus M3A-H/HDMI и ако става черпя по бира и си купувам същата флашка, за Windows 7 64 бита говорим .
            Пробвал съм на един Асус, но беше преди време и стана. Не си спомням какъв беше модела.
            Не съм казал, че задължително на всички трябва да стане, а че с това на което съм пробвал е станало.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
            Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
            Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
            Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщение
              thecleaner сигорно си ъпдейтнал биоса и пак неще ? Коя версия ти е биоса ?
              Не разбирам аз, ти кажи как е http://img2.energy-torrent.com/image...1111111111.JPG
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

не може да не иска с последна версия

Comment

не може да не иска с последна версия
                  Не става на някои компютри и това е, какво да направя да ми повярвате
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Windows 7 Работи доста по стабилно от XP-то и няма нищо общо с Vista . Всъщност Vistata е най бъгавия правен до сега това е моето мнение
                    Не съм на мнение, че вистата е бъгава. Ако си попаднал на кофти релийз е друг въпрос. От година и половина ми е на лаптопа и не е мръднала. Отделно беше повече и от година на настолката така, че проблема май е в твоя компютър
                    Alfa Romeo 146 1.4Junior; Alpine 113BT; Hertz
                    sigpic

Comment

Мислиш ли аз не съм с Виста, такива са ми наблюденията от инсталирани N на брой компютри (това ми е работата),

Comment

Мислиш ли аз не съм с Виста, такива са ми наблюденията от инсталирани N на брой компютри (това ми е работата),
                        Лошо няма, но аз оплаквания от вистата нямам и не бих казал, че е бъгава.
                        Alfa Romeo 146 1.4Junior; Alpine 113BT; Hertz
                        sigpic

Comment

Ако в задачата се иска просто да се инсталира ВиндоЛс на въпросния компютър (без CD), има и други начини, освен с USB.

Ето един малко ексцентричен, за заигравка
                          http://unattended.sourceforge.net/
                          sigpic
                          146 1.9 JTD, 99'

Comment

Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
                            Ако в задачата се иска просто да се инсталира ВиндоЛс на въпросния компютър (без CD), има и други начини, освен с USB.

Ето един малко ексцентричен, за заигравка
                            http://unattended.sourceforge.net/
                            ХАхахахахаха, ми да, като не става с флашка.....
                            "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

аз на нетбука си го инсталирах точно през USB.... става но си е малко играчка:

1) търсиш в гугъл, как се прави USB bootable, трябва да се форматира с boot сектори
                              2) копираш си версията на Уиндоуса, аз лично го направих с един бач файл....

не ми се пише... ей тука съм обяснявал преди http://biser.me/?p=51
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от splendor Покажи съобщение
                                Не съм на мнение, че вистата е бъгава. Ако си попаднал на кофти релийз е друг въпрос. От година и половина ми е на лаптопа и не е мръднала. Отделно беше повече и от година на настолката така, че проблема май е в твоя компютър
                                едно от най-дразнещите неща на виста е стартъпа,в началото е горе-долу добре,но като минат един два месеца и става ужасТ! може да ти умре коня докато зареди...а през това време почти не става за ползване.Като цяло виста е пълен боклук,аз предпочитам да съм с XP пред виста.Повярвай ми,ако си доволен от виста,незнам какво ще изпиташ ако пробваш Windows7
                                Не мисля,че проблема е в компютъра на колегата.Инсталирвал съм виста на доста машини и не мога да кажа хубави неща за работата й след време.Сега ще кажеш,че съм попаднал на "кофти релийз" и аз така си помислих първите няколко инсталации и пробвах още 2...същата работа.
                                Спирам,защото поста ще се превърне в реклама на windows7
                                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Working...
                                X