If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като потребител на такова от 6 месеца силно ти препоръчвам да БЯГАШ далече от това Ако си запишеш CD няма начин да го слушаш нормално - независимо дали е в mp3 формат или си е аудио CD - песните в mp3 се зареждат над 30 секунди всяка (прави сметке че между всяка песен ще имаш поне 30секунди пауза), освен това прескача и забива на всяка втора дупка, а в България те не са никак малко, така че ако все пак си го взел ще си почакаш след всяка дупка още 30 секунди за да зареди отново песента!!! Добре че моето има SD слот и слушам от картата иначе отдавна да съм го засилил нанякъде...Иначе и панела е некачествен и скърца, хлопа, понякога сам си пада...за да усилиш от край до край ти трябват около 5-6 оборота с копчето, което е досадно когато някой ти се обади и искаш да го намалиш (тъй като mute-копчето обикновено се намира доста трудно) В крайна сметка ако не си претенциозен а парите му са наистина много малко - примерно 30тина лв сигурно ще свърши работа все пак...
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
имам клипче с въпросното ЦД http://vbox7.com/play:10b0fe81
защо никъде нищо няма относно тва ЦД. В официалните сайтове даже няма раздел за авто ЦД ?! Мн странна работа...
а за флашката ми е пределно ясно на алфата съм с сони експлоуд и си го ръчкам с флашката и наистина е много удобно,качваш си музиката и си я слушаш.
Comment