If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Миналата зима бях на един паркинг (зад автото в Бургас) . Нямаше нито една кола , широко , празно , късно вечерта ,пълен кеф. И така на втората минута някаква кола кара срещу мен ?????? ..... намалям , ама оная не ???? спря на 20 санта от мен ( как не ме блъсна незнам) и слезе чичо полицай , и като ме започнаааа аз акъл съм нямал и все такива... а бургазлий това място си го знаем като " полигон" . След дъъългия морал , ми писа акт за това , че съм без колан .. Сега като се пооправи времето отивам на полигона в Каблешково. Там вече може да ме хвани и да ме поразкара малко ако иска
Там ако закъсаш в преспите и с Пежака немога да ти помогна дори
Е то не се ли позаиграеш на позаледените улички с ръчната значи не си изпитал удоволствието от зимата.. Обичам рано сутрин като още непочистено или вечер като трафика е почти нулев, тогава си дрифтвам на почти всички по широки завойчета, пък и то хванеш ли веднъж поведението, става нещо нормално.. А пък кефа е голям..Само дупки да няма..тогава си е е**** майчицата
AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment