Известие

Collapse
No announcement yet.

Чистете си колите!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пусти мързел не прощава ...
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

якото е да си чистиш колата 20-25 минути, да не успееш да я изкараш въпреки това, щото минаващите снегорини са направили 1 метър пряспа и за капак да настинеш
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Да се изчисти колата от снега...едно на ръка, но като гледам какви охлюви са плъзнали навън....та затова и задръствания...
        няма да говоря, кой как тръгва и спира
        аман и от дрифтшофери...изпокривиха уличните стълбове, мантинели и там каквото им падне
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          якото е да си чистиш колата 20-25 минути, да не успееш да я изкараш въпреки това, щото минаващите снегорини са направили 1 метър пряспа и за капак да настинеш
          Затва по-добре с мИтро или трамвай .
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Затва по-добре с мИтро или трамвай .
            е да ама който си го има
            а по нашата улица и снегорин не мина днес.
            sigpicAlfa 145 1.4TS, '98

Comment

Неска едно баварче седмаче изчистено и излъскано катери един байр, гумите въртят напред, то върви назад, не са за сняг тия задни ей.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Това с нечистенето на колите е голяма селения. Масово е и просто говори достатъчно красноречиво за индивида, който седи зад волана. Няма да споменавам, че никак даже не е рядка и гледка при която се вижда как се движи някаква безформена снежна маса, в която има само една дупка, като бойница, откъдето би трябвало водача да вижда. Абе голяма простотия, ама такъв ни манталитета (географското положение и бацилус булгарикус не прощават).
                Лошото е, че сред тези хора попадат и публични личностти (подобно нещо видях на една снимка на която беше "главен герой" джипа на оня "всезнайко" Милен Цветков), които дават "прекрасен" пример на останалите.
                Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

3,5часа чистихме досега с 3 съседи паркинга до главната улица, м**а им мръсна, нищо не са изчистили.
                  Най-гадно е цел ден чистя, изляза за едно чайче и някой долен ляв педал да спре на мястото ми. Е господ да му е на помощ само да се случи....
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Колега не се ядосвай, защото и аз съм така. Днес сутринта ме нервираха рано рано и си изкарах нервите като разчистих моята кола и половината паркинг пред блока, но за жалост като се върнах привечер един комшия, който сутринта ме видя как чистя и се омете да не би и той нещо да се прекърши ако метне няколко лопати, се беше намърдал на мястото ми. Нали знаеш - "Бог забавя но не забравя" Така че пий едно и не се ядосвай за глупостти.
                    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Немога аз така, вс ме боли да мятам лопати, и накрая некой съединител да се възползва, всеки да си знае мястото, като иска място, лопатата и с нас. Изринахме не само паркоместата, но и пътя за главна артерия.
                      sigpic

Comment

и не спирайте под сгради,на мен ми се изсипа един улук пълен с лед върху багажника и го понамачка...На всичкото отгоре от каското не ми го признават и не искат да плащат.Трябвало да ходя по МВР-та да пускам разни глупости,че и пари да давам...
                        ВНИМАВАЙТЕ КЪДЕ ПАРКИРАТЕ !!!
                        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Нищо не ни пречи да ударим една здрава метла (кой каквото намери) и да сме си спокойни по време на каране.
                          Оти много голям к*р при паркиране.
                          Днеска един "драйвър" не беше изчистил ни странични,ни задни стъкла и много му се смях,на паркирането.
                          Накрая взе че дръпна ръчната,за да излезе и да поразчити кочината.
                          Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
                          Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
                          Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Comment

Няма значение дали караш колата си или не-винаги трябва да бъде почистена.Личната не съм я палил от 10 дни , но няма нито една снежинка по нея въпреки , че седи пред блока.С бус-а ми по-гадно , защото тавана го чистя със стълба и го правя без да мрънкам , защото знам какво е да ти лепне летяща отломка 1 кв.м. на предното стъкло.Не ми се иска аз да съм причината за вероятен инцидент с колегата зад мен.
                            Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

И аз така, винаги чистя колата, дори дане я карам.
                              Едина авер си я остави тка една седмица и после се наложи 5 човека да я чистим и да я тикаме докато я изкараме, и защо, защото го домързяло да я поизчисти и се втвърдил снега!
                              sigpic

Comment

Като заговорихме и за улиците-да вметна още нещо.Днес сутринта отивам на монтаж в Сименово.Уж се води баровски квартал , ама по уличките 20-25 см. сняг.Боря се с преспите а пред мен една 156-2.4 едва си проправя път.Срещу нас снегорин-викам си " ей сега ще се оправи ситуацията , ама не.Водача на снегорина накара човечеца с Алфа-та да се забие в пряспата , защото "неможели да се разминат".Снегорина си замина без дори да погледне,какво се случва зад него.След 10 мин. дърпане човека се чудеше с какво и как да ме черпи.Казах му дано само това да му е проблема днес по Софийските улици
                                Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Working...
                                X