Известие

Collapse
No announcement yet.

Що е то стоков?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
    Аз се извинявам, че подхващам OFFа, ама не разбрах кое е проблема тука? Че хората членуват абревиатура на английски, с български определителен член, или че цифрите след DOT, не означават датата на производство?
    Цифрите означават датата на производство но абривиатурата DOT не е свързана с тях. Т.е. не можеш да кажеш гумите са DOT ****, защото няма смисъл.

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
      Цифрите означават датата на производство но абривиатурата DOT не е свързана с тях. Т.е. не можеш да кажеш гумите са DOT ****, защото няма смисъл.
      Абе и аз знам, че цифрите са датата на производство (седмицата, ако трябва да сме точни), пък сега има ли смисъл няма ли... Верно, че самата самото съкращение няма общо с никви седмици и дати, ама след като кода за датата стои винаги след него, в разговорната реч не е толкоз голям проблем да го кажеш така. Се пак си купуваш гуми от гумаджиите, не пишеш есе за пред учителката по български
      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Кой ше каже, ко значи съкращението DOT и кво аджеба дири връз гумата?
        Last edited by търтей; d.m.y г., 23:13.
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          департамент оф транспорт
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

На УСА
            sigpic

Comment

То се е видяло, че се отплеснахме, ама не е само върху гумите Виждал съм го и по други консумативи, например крушките за фарове. И доколкото знам, значи че това върху което седи e "road-legal" в щатите... И това дири и върху гумата явно

И за да не съм съвсем вън от темата, българистите да ме изядат сега с парцалите заради термина "road-legal"
              Last edited by Sm0k; d.m.y г., 23:38.
              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

На УСА
                ю ес ъф ей се вика не уса
                Last edited by търтей; d.m.y г., 00:15.
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Я си му викам УССССААААААААА
                  sigpic

Comment

Aх, ах, ах ааах. Спициално за вас
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39625
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
                    X