колеги ако поръчвате и аз бих желал една броика за задното стъкло на спорт вагона да лепна и евентуално какво схте струва
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги дайте файла на стикера за задното стъкло
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщениеСпоред теб каква ще бъде цената на единична бройка А3 от подходящо фолио с подходящ печат?
ПП Имам изостанали надписи за външно залепване от каст фолио с трансферна лепенка La bellezza non basta с дължина ~110 см
черни и бели (червени май не останаха)
цената е бира, но се получават личноLast edited by търтей; d.m.y г., 22:01.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
ем дай да видим 1 такъв надпис и да разбереме каква бира пиеш въпреки , че аз лично предпочитам да дам парички да не се чуствам задължен .
Ако са добри няма смиъл колегите да дават пари на ново па и тебе ще те оттървеме.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Emo Покажи съобщениеАз търся надписа на Cuore sportivo в подходящият формат.
Благодаря
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеем дай да видим 1 такъв надпис и да разбереме каква бира пиеш въпреки , че аз лично предпочитам да дам парички да не се чуствам задължен .
Ако са добри няма смиъл колегите да дават пари на ново па и тебе ще те оттървеме.
къф цвят искаш?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеИскаш оферта да ти направя или да ти кажа как се ценообразува такъв печат? Щото е различно146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениечетвъртък в пипълса
къф цвят искаш?
В Хиподрума ? Кажи час към колко ти е удобно и да видя доста ми е натоварено да знам какво да измисляAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеВ Хиподрума ? Кажи час към колко ти е удобно и да видя доста ми е натоварено да знам какво да измисляНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеИскаш оферта да ти направя или да ти кажа как се ценообразува такъв печат? Щото е различно
ПП Имам изостанали надписи за външно залепване от каст фолио с трансферна лепенка La bellezza non basta с дължина ~110 см
черни и бели (червени май не останаха)
цената е бира, но се получават личноALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеКолеги пишете ми ЛС за това какво искате като надпис и колко бройки на на края ще ги поръчам наведнъж
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеХаха, 8лв..., аз дадох 3лв за големия и 2-та малките, и съм доволен. Колкото изкара в крайна сметка за 3лв толкоз, пък и малкия така или иначе след 1г ще ги изчовърка от задните врати.
На Миро стои готено виждал съм я
П.П Миро недей да снимаш като си на работа
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеТова що ми мирише на търговийка?
Comment
Comment