Първоначално публикувано от morfius
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Текстилните вериги са измама!
Collapse
X
-
Само да вметна нещо. В България законовата гаранция на продуктите които не са хранителни естествено е минимум 2 години, тук вече има стокова гаранция която може и да е по малко тя е определена от производителят. НО фирмата която предлага продуктите с 1 год гаранция е длъжна да слага печат съобразно с няколко алиней и закони - удължаване на гаранцията. И до 6-тият месец клиента има право да си иска парите обратно. Ако някои ви каже че неможе отивате в Комисия Защита на Потребителят или така познатата ни КЗП и ще останете изненадани, колко бързо всъщност ще си вземете паричките
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеПоне да беше я кръстил правилно тогава - текстилните вериги марка еди ква си от еди къде си са менте
Това че някой е попаднал на китайски вериги от практикер, не означава, че всичките останали не струват.
Comment
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеммммм много добре ,че предупреди мислех да взимам за жената такива , не че не се справя и така ,но нещо е шубе та за това
Темата е от преди няколко години ... а течни вериги има от времето на соц-а ощеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от kir40 Покажи съобщениеКолега има вече едни течни вериги май се водят във флакон има ги на всяка бензиносттанция,аз минала зима карах с такива и никаккъв проблем не съм имал
-
От работата си откраднах три такива спрейчета за по двайсе кинта парчето.За 3,5м изпръсках две и третото си мислех дали да не го използвам за под мишниците след зверското бутане
Течните и текстилните са умопомрачителна простотия.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Абе дайте с някой да направим бизнес... примерно течна тоалетна хартияСъстав: Вода в канче
Не мога да повярвам аз че някой ще си купи такава простотия като течни вериги. Айде за текстилните доста хора биха се подвели дори и аз мооооже би не знам не съм ги виждал отблизо че да преценя бих ли си купил ама течни....
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеОт работата си откраднах три такива спрейчета за по двайсе кинта парчето.За 3,5м изпръсках две и третото си мислех дали да не го използвам за под мишниците след зверското бутане
Течните и текстилните са умопомрачителна простотия.
Ясно е, че изобщо не си чел инстукцията за употреба на този спрей.
Там ясно пише, че се напръсква обилно (без значение къде) , после се чака да дойдат поне четирима мъжаги и чак когато започнат да бутат, тогава се потегля.
А с текстилните вериги можеш да се завиеш да не настинеш, докато чакаш въпросната група.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 00:24.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеОт работата си откраднах три такива спрейчета за по двайсе кинта парчето.За 3,5м изпръсках две и третото си мислех дали да не го използвам за под мишниците след зверското бутане
Течните и текстилните са умопомрачителна простотия.
Нищо не разбираш от вериги и изобщо нямаш книжка!
Пълен тъпанар!
Изобщо не разбираш от течни вериги
Или от приложението им!
Явно си умопомрачен!
Щом се занимаваш с тая тема, вместо да кажеш едно наздраве!!!: Пиян:
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Егати как съм се напил, че съм пропуснал цял сезон....момчетата пак си говорят за вериги...явно идва зима.....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТи си гейзер и педераст!
Нищо не разбираш от вериги и изобщо нямаш книжка!
Пълен тъпанар!
Изобщо не разбираш от течни вериги
Или от приложението им!
Явно си умопомрачен!
Щом се занимаваш с тая тема, вместо да кажеш едно наздраве!!!: Пиян:
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Течните вериги не се пръскат под мишниците а на едно друго място, да е по-голям кефа.Тва за гейзера не го вдянах.Може да е малко къдно ма едно наздраве няма да навреди, и без това съм забуксувал тази вечер.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment