Известие

Collapse
No announcement yet.

За предпаЗната клауЗа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За предпаЗната клауЗа

Колеги, раЗясниха ли какво точно Значи клауЗата по глава правосадие и ватрешен ред и какво става ако тя се Задеиства ?

Тук каЗаха, че ако има такава клауЗа, всащност дали БГ е в ЕС или не е се тая, гражданите НЯМА де имат правата на другите от ЕС, тоест право на местожителство в която и да е ЕС даржава, няма да се приЗнават БГ документите, абе се едно както си е сега...

А бе д----ба техната мама д.....ба,на коя държава са по-качествени документите,бе?! ИНДИАНЦИ! ЕГА ПУКНАТ ОТ СВРЪХДОЗА ДУФАЛАК!
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
      А бе д----ба техната мама д.....ба,на коя държава са по-качествени документите,бе?! ИНДИАНЦИ! ЕГА ПУКНАТ ОТ СВРЪХДОЗА ДУФАЛАК!
      Не каzаха, че е проблема с документите, те деиствително са супер ниво, проблема е, че се иЗдават на които си иска с каквито имена иска

Тоест идва някои си от Авганистан, плаща си на някои, я кука я момченче с дебело вратленце и с тея документи идва в Европа .
      Или някои си прави нещо отива в БГ и си сменя името и после с ново име се враща и продалжава да си брамчи , каЗха, че било сравнително лесно да се направи това

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
        Първоначално публикувано от virusalfa
        Не каzаха, че е проблема с документите, те деиствително са супер ниво, проблема е, че се иЗдават на които си иска с каквито имена иска

Тоест идва някои си от Авганистан, плаща си на някои, я кука я момченче с дебело вратленце и с тея документи идва в Европа .
        Или някои си прави нещо отива в БГ и си сменя името и после с ново име се враща и продалжава да си брамчи , каЗха, че било сравнително лесно да се направи това
        Е тва е толкова смешно, че аз ако искам ей ся ще си извада немски паспорт. А и ако си мислят че е много сложно в германия да си извадиш нелегално паспорт са много далече от истината. Само се чудат как да ни отложат, ама то като ги гледам и ЕС не отиват на добре

Comment

Aйде пак се почнаха приказките които е казал бай Иван на пазара , щот ги чул от бай Петко комшията.

Моя бай Иван каза че това значи, че решенията на българския съд няма да се приемат безпрекусловно от институциите на ЕС и да важат в цялата общност. Все пак това не важи за всички решения на български съд - като изровя нещо по-точно дефинирано ще кажа.
          Със сигурност обаче не се глупостите които Вие казахте за гражданите- ако да кажем аз като гражданин на ЕС (българин) заведа дело в Германия за неплащане по-договор дължимо от французин например - след като немския съд отсъди, че французина подлежи на определено наказание(плащане към мен и финансова санкция например) - това решение трябва да се изпълни и от френска институция - независимо че лицето не е в Германия. Ако го осъдя в България (при задействана клауза) френските институции няма да се съобразят с решението на българския съд и да му блокирата да речем сметката докато ми плати - а с решение от Германския съд ще ги блокират.
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

АЗ написах само това което каzаха по телевиЗията тук снощи

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
              АЗ написах само това което каzаха по телевиЗията тук снощи
              Между другото - относно предната тема - колкото и да съм оптимист , тука последните дни направо ме разкатаха - депутати биха невинен гражданин на магистралата (ама те тез депутати са и без това против влизане в ЕС(от Атака са)- сигурно си чул за случая - и сега ако не им вземат имунитета и да ги съдят - не знам- май може да се окажеш ти прав
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Батка, сори за офтопика, ма тва ми прилича на чиста проба разработка на службите, щото Атака боде в очите на всички управляващи в момента /ега изпукат всичките - би казал Вируса /
                Пък и на тия двамата "гражданина" им обърнаха прекалено много внимание, интересно мене ако ме отупат куките дали бате Жоро Пирински ще се изкаже в моя защита?!?
                Обаче Евросъюза не ни критикува заради Атака а заради корупция във властта /или поне част от нея/ - е аджеба де са бандитите тогава? Атака е необходимия коректив на една етническа партия провеждаща политиката на едно съседско разузнаване - нека не съм лош пророк, но в следващия парламент Атака ще има двойно повече депутати от този, впрочем както и етническата партия, която започна процеса на диференциация в обществото ни.

П.С. А за аналогията между куките и депутатие - всяка прилика с действителни лица и събития е случайна
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                  Батка, сори за офтопика, ма тва ми прилича на чиста проба разработка на службите, щото Атака боде в очите на всички управляващи в момента /ега изпукат всичките - би казал Вируса /
                  Пък и на тия двамата "гражданина" им обърнаха прекалено много внимание, интересно мене ако ме отупат куките дали бате Жоро Пирински ще се изкаже в моя защита?!?
                  Обаче Евросъюза не ни критикува заради Атака а заради корупция във властта /или поне част от нея/ - е аджеба де са бандитите тогава? Атака е необходимия коректив на една етническа партия провеждаща политиката на едно съседско разузнаване - нека не съм лош пророк, но в следващия парламент Атака ще има двойно повече депутати от този, впрочем както и етническата партия, която започна процеса на диференциация в обществото ни.

П.С. А за аналогията между куките и депутатие - всяка прилика с действителни лица и събития е случайна
                  ЕГА изпукат!
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                  X