Известие

Collapse
No announcement yet.

някои знаели колко са членовете на "Клуб Алфа Ромео България" в цялата страна.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• някои знаели колко са членовете на "Клуб Алфа Ромео България" в цялата страна.

Предполагам ,надвишаваме 70% от Българското обещство хаха*

155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Comment

96
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Аз казвам 97
        sigpic

Comment

Аз да питам ква е иеята на темата или да я коширам?
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

То май от клуба само членовете останаха .

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
              То май от клуба само членовете останаха .
              Това нескопосан опит за обида ли е или?

Comment

Може би е добре да се направи тема, в която да се обясни актуалното състояние на КАРБ.Така желаещите ще преценят дали да станат членове, както и аз.........евентуално.
                sigpic
                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                  Може би е добре да се направи тема, в която да се обясни актуалното състояние на КАРБ.Така желаещите ще преценят дали да станат членове, както и аз.........евентуално.
                  Подкрепям

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=44724

малко по-нагоре в същия раздел

Comment

Мисля че не ме разбра.
                      sigpic
                      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Мисля че не ме разбра.
                        Може. Разясни, моля.

Comment

Първоначално публикувано от 156Selespeed
                          Ок де аз четох и .. ако аз съм член примерно в Бургас кой ще ми е майстора ,който хем да е кадърен хем и намаление да ми направи..Това честно незнам ниско интелигентно парче ли съм ама не го разбрах..
                          А ти член би искал да станеш заради майстора и намалението ли?!?

Comment

Актуалното сътояние на КАРБ винаги е било актуално. Разните организационни проблеми никога не са правили КАРБ нелегитимен. В момента са решени тези проблеми. Това е и поводът отново да се възабнови приемането на членове. Все пак съгласете се че не можеш да почнеш от зад напред( освен ако не си Бенджамин Бътън) и да приемаш членове без да си оправил организацията. Но всъщност тези които са членове, предполагам виждат че в клуба се работи.
                            с други думи.

Слуховете че КАБР е нелигитимен разграден двор СА НЕВЕРНИ!

Ок де аз четох и .. ако аз съм член примерно в Бургас кой ще ми е майстора ,който хем да е кадърен хем и намаление да ми направи..Това честно незнам ниско интелигентно парче ли съм ама не го разбрах..
                            Не мисля че основната идея на клуба са отстъпките. Но по твоя въпрос- идеята е да направим някакви договорки със сервизи не само в софия, но не е много лесно. Не е редно КАБР да препоръчва неща които не са качествени. В това отношение очакваме е добре да има мнения от клиенти, къде обслужването е добро.
                            Last edited by fiore; d.m.y г., 11:05.
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Това нескопосан опит за обида ли е или?
                              Не искам да обиждам никой, това не ми е цел. Просто преди време с един колега говориме и думите му бяха , че нещата с клуба не вървят кум хубаво. Ще се радвам ако това не е така . Извинявам се ако е прозвучало като обида. Поздрави .

Comment

Working...
                              X