Известие
Collapse
No announcement yet.
някои знаели колко са членовете на "Клуб Алфа Ромео България" в цялата страна.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
96I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщениеТо май от клуба само членовете останаха .Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеМоже би е добре да се направи тема, в която да се обясни актуалното състояние на КАРБ.Така желаещите ще преценят дали да станат членове, както и аз.........евентуално.
Comment
-
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеМисля че не ме разбра.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от 156SelespeedОк де аз четох и .. ако аз съм член примерно в Бургас кой ще ми е майстора ,който хем да е кадърен хем и намаление да ми направи..Това честно незнам ниско интелигентно парче ли съм ама не го разбрах..
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеМоже би е добре да се направи тема, в която да се обясни актуалното състояние на КАРБ.Така желаещите ще преценят дали да станат членове, както и аз.........евентуално.
с други думи.
Слуховете че КАБР е нелигитимен разграден двор СА НЕВЕРНИ!
Ок де аз четох и .. ако аз съм член примерно в Бургас кой ще ми е майстора ,който хем да е кадърен хем и намаление да ми направи..Това честно незнам ниско интелигентно парче ли съм ама не го разбрах..Last edited by fiore; d.m.y г., 11:05.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеТова нескопосан опит за обида ли е или?
Comment
Comment