Известие

Collapse
No announcement yet.

Неодимни магнетизатори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Само като му чуеш названието мирише на измишльотина
    'псолютно

бях гледал в "ловци на митове" (Discovery) експеримент точна с такова ЧУДУ на техниката и........резултата до колкото си спомням беше отрицателен,в смисъл леееееко завишен разход
    теста беше направен интересно- на стенд : стара американска кола от 70'те карбуратор и някакъв японски седан от 90'те съответно пълна инжекция.....
    пробваха няколко мита за намаляването на разхода,но не се сещам в момента какви бяха другите .......
    146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
      'псолютно

бях гледал в "ловци на митове" (Discovery) експеримент точна с такова ЧУДУ на техниката и........резултата до колкото си спомням беше отрицателен,в смисъл леееееко завишен разход
      Аз наскоро гледах в Карбайбъл тестове на англичанчета че с разни октан бустери на СТП и прочее, двигателя даже бил по зле......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Toва на всеки 6 месеца се появява в нета. Задайте си въпроса дали като подреди молекулите(ако ги подреди) веднага след тоя магнетизатор няма пак да се разбъркат.
        Универсални модификатори, магнетизатори, хапчета дето провеждат ректификация в резервоара, секретни американски масла за подводници.... инджиктиплятори и ала бала.
        Не ви ли писна?
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
          Задайте си въпроса дали като подреди молекулите(ако ги подреди) веднага след тоя магнетизатор няма пак да се разбъркат.
          Точно една такава теория ми се върти още от самото начало.Някакси свързвам нещата с инжекторите.
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Работи си отлично. Принципа е от ясен по-ясен:

Монтираш един неодимен магнетизатор (баси хай-тек името) и така или иначе малкото пари в джоба ни започват лека полека неоДИМ да ги няма
            BMW E39 528i

Comment

Май никой не е пробвал такова нещо май ,аз ще съм първия.Като направя тестовете ще пиша

И защо сте всички песимисти-нали трябва да се пробва

Нито един точен отговор
              Last edited by plamen76; d.m.y г., 02:28. Основание: ще го закупя
              ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Това ми напомня за магнитните наколенници . На някои им помага. Дано при теб проработи. После ще трябва всички да черпим.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение
                  Май никой не е пробвал такова нещо май ,аз ще съм първия.Като направя тестовете ще пиша
                  И защо сте всички песимисти-нали трябва да се пробва
                  Нито един точен отговор
                  Ето ти точен отговор:
                  Това е зарибявака. Не работи нито на практика нито на теория.
                  Last edited by Old Fox; d.m.y г., 12:22.
                  Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                  ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                  Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Май никой не е пробвал такова нещо май ,аз ще съм първия.Като направя тестовете ще пиша. И защо сте всички песимисти-нали трябва да се пробва. Нито един точен отговор
                    Ето ти още един точен отговор колега:

От месец насам съм дипломиран магистър инженер по Транспортна Техника и Технологии или както се е казвало едно време - ДВГ и Автомобили... повярвай не съм от тия дето влизат в даден университет тъпи, губят няколко години и пак излизат тъпи. Та за времето в което съм ги учил всички тия неща свързани с автомобили, двигатели, принцип на работа на различните системи, тн. и тн. мога само да ти кажа, че ако изцепя теорията за тия магнитизатори на някой от професорите които са ми преподавали, просто ще ми вземат дипломата и ще ми я набият там дето и слънце не огрява... Цялото това нещо погледнато през погледа на запознатите с тая материя хора е повече от нелепо
                    BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                      'псолютно

теста беше направен интересно- на стенд : стара американска кола от 70'те карбуратор и някакъв японски седан от 90'те съответно пълна инжекция.....
                      пробваха няколко мита за намаляването на разхода,но не се сещам в момента какви бяха другите .......
                      Е тия ловците са много интересни, виж това не съм го гледал
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Аз още в началото ти казах. Ефекта ако успееш да го постигнеш както трябва си е само в химията и ти няма да го усетиш. Ама тая тема е малко като да спориш коя без коя наука може и коя е по-зависима от другата.
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Мерси много за мненията.Намерих един познат който си е купил тази измишльотина и като я засече ще пиша за резултата
                          ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Мерси много за мненията.Намерих един познат който си е купил тази измишльотина и като я засече ще пиша за резултата
                            аз пък да пусна нова бомба - как влияе магнитното поле на инжекторите на молекулите на бензина???
                            Те реално са си елетромагнити!
                            Отделно неодимен магнит се използва масово в изработката на високоговорители!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Е затова не съм се интересувал, но на прима виста ми се струва, че магнитното поле на инжекторите не е толкова напрегнато.
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                                Е затова не съм се интересувал, но на прима виста ми се струва, че магнитното поле на инжекторите не е толкова напрегнато.
                                ами срещи 3 бара няма да е точно малко...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X