Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за е-bay

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за е-bay

Някои може ли да ми пусне едни карбове за продан че хабер си нямам как да стане......?Ще съм много благодарен! И също да попитам ако някои случаино ги купи по какъв куриер могат да се пращат стоки за чужбина ...Благодаря предварително!

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Аз само съм купувал и не мога да съм ти от полза, но имаше една тема (мисля, че от Kuku) с картинки и подробни описания как се купува и продава. Потърсих, но не намерих темата, сори.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

И с български пощи можеш да пуснеш, в Европа горе-долу стигат за 10тина дена...
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Аз мога да ти помогна
        Момент само да проверя някои неща и ще пиша пак....
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Аз мога да ти помогна
          Момент само да проверя някои неща и ще пиша пак....
          Оки.

Comment

Значи....
            За да пуснеш обява в Ибей, самия сайт ще ти вземе такса. Първо ще те таксува за публикуването на обявата, в зависимост от екстрите които ползваш при публикуването. После ще те таксува с процент от стойността на продажбата. А на края и ПейПал ще ти вземе такса за превода на парите към твойта сметка.
            Тук отварям скоба, защото не съм съвсем сигурен, дали последните две такси не са обединена в една - може и аз нещо да се бъркам
            После идва ред на изпращането - с Български Пощи ще струва най-малко, но ще се забави най-много и е рисковано - аз до сега не съм имал проблеми, но ти може да предпочиташ друг куриер. Цената на Български Пощи за тегло ДО 5кг. с дестинация цял свят е МАКСИМУМ 80лв. За цяла Европа мисля, че е нещо от сорта на 40-50лв. и пак повтарям, това е за тегло до 5кг. Лошото е, че в тези 5кг, влиза общото тегло с опаковката, а тя никак не е малко, особено за крехки вещи. След това има 1,50лв. опаковъчна такса на пощата и не съм много сигурен дали не се плащаха 4,00лв. за още нещо
            На кратко казано, цената за доставка в Европа трябва да бъде 30 Евро, а за цял свят 50 Евро.
            Тук идва момента с цената на стоката - ако един немец може да си купи такива карбуратори за 50 Евро в Германия, то за да ги купи от теб, трябва да му ги продадеш за 20 Евро и сметката ще му излезне колкото от Германия, т.е. трябва да му ги продадеш по-евтино, за да се навие да купи твоите.
            Първо провери, колко струват такива карбуратори в Ибей и извади цената на доставката, за да видиш, за колко можеш да ги продадеш и дали те устройва тази цена..... после ще уточняваме подробностите около продажбата
            sigpic

Comment

Колега благодаря ти много, аз днес сутринта ги бартеросах, рекох си че не си струва разправията за и-беи..отново благодаря много !

Comment

Working...
              X