Начи , Свалям си един уиндоус и ще го записвам на диск - ДВД диск . Питането ми е ,дали мога да допълня диска с други работи -програми ,дали като буутвам от диска ,ще си се инсталира уина,или ще се бърка заради другите качени неща ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Я да питам за уиндоуса нещо
Collapse
X
-
Вкратце - на практика не може.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеВкратце - на практика не може.
За Стефан - има една програма nlite, с която може да си добавяш или махаш разни неща на Уиндоуса - драйвери, сървис пакове и т.н.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Бе много ми се е бъгясал уина. Бави , зацикля , постоянно ми излиза NOT RESPONDING,филмите насичат ,а интересното е ,че и нещо от самия лаптоп от време на време писука . Отделно от това грее нещо от два дни , дори без да го товаря ,примерно ,гледам филм ,отворил съм операта и съм пуснал ю торента само. Чеквах го с 1001 програми ,а именно : NOD 32 , Malwarebytes,AD-Aware,No Adware,Supera AntiSpyware. Отделно си чистя регистрите с CCleaner ,Atf-Cleaner , Your Uninstaller.
Направо ,от 5 сутринта се занимавам ,не ми се ще да преинсталирам ,щото не мога да си оправя портовете после за алфадиага.
Някакви съвети ? ?
Comment
-
Пробвай с Касперски да сканираш, и моя се беше спекъл напоследък но след тотален скан намери 14 вируса и коне. Вече няколко дни всичко е ОК.
Ако искаш намери ме в скайп, ще съдействам за програмката.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеБе много ми се е бъгясал уина. Бави , зацикля , постоянно ми излиза NOT RESPONDING,филмите насичат ,а интересното е ,че и нещо от самия лаптоп от време на време писука . Отделно от това грее нещо от два дни , дори без да го товаря ,примерно ,гледам филм ,отворил съм операта и съм пуснал ю торента само. Чеквах го с 1001 програми ,а именно : NOD 32 , Malwarebytes,AD-Aware,No Adware,Supera AntiSpyware. Отделно си чистя регистрите с CCleaner ,Atf-Cleaner , Your Uninstaller.
Направо ,от 5 сутринта се занимавам ,не ми се ще да преинсталирам ,щото не мога да си оправя портовете после за алфадиага.
Някакви съвети ? ?
Ако е по-старичък лаптоп от когато макса на рама на повечето беше 1 гб и слагаха сякви умряли видеокарти ще имаш проблеми(особено с vista,дори и със 7-цата).sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
Ex...
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra
Comment
-
Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщениеКато за начало можеш да кажеш какъв е WIDOWS-a и колко ти е рама на лаптопа и каква ти е видео картата...(и процесора евентуално,но на повечето лаптопи им куцат горепосочените две неща)
Ако е по-старичък лаптоп от когато макса на рама на повечето беше 1 гб и слагаха сякви умряли видеокарти ще имаш проблеми(особено с vista,дори и със 7-цата).
До сега не иска да тръгне ,не знам как го излъгах .
ASUS рам 3 гб хард 250 видео нвда 9200
Всички драйвъри имам
Уина е ХПLast edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 15:24.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеДо сега не иска да тръгне ,не знам как го излъгах .
ASUS рам 3 гб хард 250 видео нвда 9200
Всички драйвъри имам
Уина е ХПsigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
Ex...
Comment
-
Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщениеЗначи проблема не е в лаптопа,конфигурацията ти е повече от перфектна,така че се присъединявам към колегата по-горе слагай 7-ца и си свиркай...това е най-интелигентният windows от създаването на компанията microsoft и на практика не те занимава със сложни операции,а сам се справя само ти иска разрешение за това...
Не искам 7-ца
Половината игри не тръгват на уин 7 ,а и бошовите приложения са бъгави там и непълни.
Оправих засега проблема ,не знам как ама нЯкакъв ререър дадох и засега работи . Само не знам докога ,но ще отлагам преинсталацията доколкото мога .
Поне няма да е днес ....мисля
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеНе искам 7-ца
Половината игри не тръгват на уин 7 ,а и бошовите приложения са бъгави там и непълни.
Оправих засега проблема ,не знам как ама нЯкакъв ререър дадох и засега работи . Само не знам докога ,но ще отлагам преинсталацията доколкото мога .
Поне няма да е днес ....мисля
Ама в крайна сметка решението си е твое...ти си знаеш пц-то за кво ти е,за работа,или за домашна бърза машина...
Аз моят лаптоп го ползвам основно за гледане на HDTV филми през тв-то,ама тва е друга тема...sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
Ex...
Comment
-
Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщениеИзвинявай сега прочетох,че работиш с Афадиаг под този уин...наистина не е удачно,а за игрите-аз не съм им фен,така че не съм се вълнувал,ама в интерес на истината слушам,че тръгват доста игри,които например под виста не сработваха...
Ама в крайна сметка решението си е твое...ти си знаеш пц-то за кво ти е,за работа,или за домашна бърза машина...
Аз моят лаптоп го ползвам основно за гледане на HDTV филми през тв-то,ама тва е друга тема...
Ами и аз гледам много филми през тв то , но ми трябва и за бош еси троника ,алфадага и така нататък .
Апропо ,сега пък през операта не ми отваря пощата в абв ,какво може да съм забранил ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениезащо не пробваш да продухаш и охлаждането на компютъра - оттам може да бави всичко също така!
Лаптопа е чисто нов ... тоест на 7 месеца и е в гаратция още
А бе не ще да буутне от цд то ,кво се правеше :)
момци ,дайте линк към уиндоус хп сп3 и ми кажете като имидж файл ли да го запиша на цд тоLast edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 18:26.
Comment
-
Нали си наместил в биоса опцията да чете най-напред от цд-то, с други думи казано "фърст буут дивайс" го намести на цд-руум...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
И аз си мислех, че може да е от замърсено охлаждане, ама щом е само на 7 месеца не би трябвало да е чак толкова мръсен че да прегрява, особено ако е ползван само вкъщи и не е пускан в много прашни условия. Все пак редовното почистване помага - на 6 месеца, максимум година го чисти, защото после започва да се мъчи и да бави, пък лаптопите си имат хроничен проблем с охлаждането заради малкото пространство в кутията
БТВ, можеш да го провериш, като го издебнеш когато вентилатора върти на по-висока скорот (или да го натовариш) и си сложиш ръката на 15-ина сантиметра от изходния отвор за въздух - ако не усещаш добре въздушната струя с дланта си значи е позапушенLast edited by Sm0k; d.m.y г., 19:09.Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
Comment