Известие

Collapse
No announcement yet.

Я да питам за уиндоуса нещо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Я да питам за уиндоуса нещо

Начи , Свалям си един уиндоус и ще го записвам на диск - ДВД диск . Питането ми е ,дали мога да допълня диска с други работи -програми ,дали като буутвам от диска ,ще си се инсталира уина,или ще се бърка заради другите качени неща ?

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Вкратце - на практика не може.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      Вкратце - на практика не може.
      Всъщност може, друг е въпроса че е излишно упражнение, при положение че един диск е някакви стотинки. Аз бих предпочел нещата да са ми записани на отделни CD/DVD-та.

За Стефан - има една програма nlite, с която може да си добавяш или махаш разни неща на Уиндоуса - драйвери, сървис пакове и т.н.
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Бе много ми се е бъгясал уина. Бави , зацикля , постоянно ми излиза NOT RESPONDING,филмите насичат ,а интересното е ,че и нещо от самия лаптоп от време на време писука . Отделно от това грее нещо от два дни , дори без да го товаря ,примерно ,гледам филм ,отворил съм операта и съм пуснал ю торента само. Чеквах го с 1001 програми ,а именно : NOD 32 , Malwarebytes,AD-Aware,No Adware,Supera AntiSpyware. Отделно си чистя регистрите с CCleaner ,Atf-Cleaner , Your Uninstaller.
        Направо ,от 5 сутринта се занимавам ,не ми се ще да преинсталирам ,щото не мога да си оправя портовете после за алфадиага.
        Някакви съвети ? ?

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Пробвай с Касперски да сканираш, и моя се беше спекъл напоследък но след тотален скан намери 14 вируса и коне. Вече няколко дни всичко е ОК.
          Ако искаш намери ме в скайп, ще съдействам за програмката.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
            Бе много ми се е бъгясал уина. Бави , зацикля , постоянно ми излиза NOT RESPONDING,филмите насичат ,а интересното е ,че и нещо от самия лаптоп от време на време писука . Отделно от това грее нещо от два дни , дори без да го товаря ,примерно ,гледам филм ,отворил съм операта и съм пуснал ю торента само. Чеквах го с 1001 програми ,а именно : NOD 32 , Malwarebytes,AD-Aware,No Adware,Supera AntiSpyware. Отделно си чистя регистрите с CCleaner ,Atf-Cleaner , Your Uninstaller.
            Направо ,от 5 сутринта се занимавам ,не ми се ще да преинсталирам ,щото не мога да си оправя портовете после за алфадиага.
            Някакви съвети ? ?
            Като за начало можеш да кажеш какъв е WIDOWS-a и колко ти е рама на лаптопа и каква ти е видео картата...(и процесора евентуално,но на повечето лаптопи им куцат горепосочените две неща)
            Ако е по-старичък лаптоп от когато макса на рама на повечето беше 1 гб и слагаха сякви умряли видеокарти ще имаш проблеми(особено с vista,дори и със 7-цата).
            sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
            Ex...
            Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
              Като за начало можеш да кажеш какъв е WIDOWS-a и колко ти е рама на лаптопа и каква ти е видео картата...(и процесора евентуално,но на повечето лаптопи им куцат горепосочените две неща)
              Ако е по-старичък лаптоп от когато макса на рама на повечето беше 1 гб и слагаха сякви умряли видеокарти ще имаш проблеми(особено с vista,дори и със 7-цата).

До сега не иска да тръгне ,не знам как го излъгах .
              ASUS рам 3 гб хард 250 видео нвда 9200
              Всички драйвъри имам
              Уина е ХП
              Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 15:24.

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

До сега не иска да тръгне ,не знам как го излъгах .
                ASUS рам 3 гб хард 250 видео нвда 9200
                Всички драйвъри имам
                Уина е ХП
                Значи проблема не е в лаптопа,конфигурацията ти е повече от перфектна,така че се присъединявам към колегата по-горе слагай 7-ца и си свиркай...това е най-интелигентният windows от създаването на компанията microsoft и на практика не те занимава със сложни операции,а сам се справя само ти иска разрешение за това...
                Ex...

Comment

Значи проблема не е в лаптопа,конфигурацията ти е повече от перфектна,така че се присъединявам към колегата по-горе слагай 7-ца и си свиркай...това е най-интелигентният windows от създаването на компанията microsoft и на практика не те занимава със сложни операции,а сам се справя само ти иска разрешение за това...

Не искам 7-ца
                  Половината игри не тръгват на уин 7 ,а и бошовите приложения са бъгави там и непълни.
                  Оправих засега проблема ,не знам как ама нЯкакъв ререър дадох и засега работи . Само не знам докога ,но ще отлагам преинсталацията доколкото мога .
                  Поне няма да е днес ....мисля

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Не искам 7-ца
                    Половината игри не тръгват на уин 7 ,а и бошовите приложения са бъгави там и непълни.
                    Оправих засега проблема ,не знам как ама нЯкакъв ререър дадох и засега работи . Само не знам докога ,но ще отлагам преинсталацията доколкото мога .
                    Поне няма да е днес ....мисля
                    Извинявай сега прочетох,че работиш с Афадиаг под този уин...наистина не е удачно,а за игрите-аз не съм им фен,така че не съм се вълнувал,ама в интерес на истината слушам,че тръгват доста игри,които например под виста не сработваха...
                    Ама в крайна сметка решението си е твое...ти си знаеш пц-то за кво ти е,за работа,или за домашна бърза машина...
                    Аз моят лаптоп го ползвам основно за гледане на HDTV филми през тв-то,ама тва е друга тема...
                    Ex...

Comment

Извинявай сега прочетох,че работиш с Афадиаг под този уин...наистина не е удачно,а за игрите-аз не съм им фен,така че не съм се вълнувал,ама в интерес на истината слушам,че тръгват доста игри,които например под виста не сработваха...
                      Ама в крайна сметка решението си е твое...ти си знаеш пц-то за кво ти е,за работа,или за домашна бърза машина...
                      Аз моят лаптоп го ползвам основно за гледане на HDTV филми през тв-то,ама тва е друга тема...

Ами и аз гледам много филми през тв то , но ми трябва и за бош еси троника ,алфадага и така нататък .

Апропо ,сега пък през операта не ми отваря пощата в абв ,какво може да съм забранил ?

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

защо не пробваш да продухаш и охлаждането на компютъра - оттам може да бави всичко също така!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                          защо не пробваш да продухаш и охлаждането на компютъра - оттам може да бави всичко също така!

Лаптопа е чисто нов ... тоест на 7 месеца и е в гаратция още

А бе не ще да буутне от цд то ,кво се правеше :)

момци ,дайте линк към уиндоус хп сп3 и ми кажете като имидж файл ли да го запиша на цд то
                          Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 18:26.

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Нали си наместил в биоса опцията да чете най-напред от цд-то, с други думи казано "фърст буут дивайс" го намести на цд-руум...
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

И аз си мислех, че може да е от замърсено охлаждане, ама щом е само на 7 месеца не би трябвало да е чак толкова мръсен че да прегрява, особено ако е ползван само вкъщи и не е пускан в много прашни условия. Все пак редовното почистване помага - на 6 месеца, максимум година го чисти, защото после започва да се мъчи и да бави, пък лаптопите си имат хроничен проблем с охлаждането заради малкото пространство в кутията

БТВ, можеш да го провериш, като го издебнеш когато вентилатора върти на по-висока скорот (или да го натовариш) и си сложиш ръката на 15-ина сантиметра от изходния отвор за въздух - ако не усещаш добре въздушната струя с дланта си значи е позапушен
                              Last edited by Sm0k; d.m.y г., 19:09.
                              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
                              X