Известие

Collapse
No announcement yet.

Я да питам за уиндоуса нещо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

абе и на 2 месеца са ми носили машина дето не може да си вземе въздух, а у тях било чисто... така че е редно да се провери охлаждането. Другото е вирусчета - те са безплатни . И не на последно място, напоследък ми прави впечатление колко бързо гърмят харддискове на лаптопи над 250GB. Започнали са да ги правят яко кекави... ако е тръгнал диск-а, също може да се мота на места. Виж в event view какво пише за грешки в system лог-а.

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Уффф начи свалих един уиндоус .
      Може ли някой да ми обясни с ашампуу как да го запиша като буутващ диск . Нямам неро от сега да си кажа .
      Ама като на малоумен мола да ми обясни ...

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Я споделете как точно става почистването на охлаждането ,че аз моя от как съм го купил не съм го барвал ,пък то си минаха вече няколко години
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
          Уффф начи свалих един уиндоус .
          Може ли някой да ми обясни с ашампуу как да го запиша като буутващ диск . Нямам неро от сега да си кажа .
          Ама като на малоумен мола да ми обясни ...
          Писал си в скайп, мини на линия и ще ти бъде обяснено.
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

С уиндоуса се оправих ,както и с всички драйвъри и тем подобни простотии.
            Я някой да ме отвори как да копирам диска ,че да е буутващ .Искам да си го запиша да си го имам мой- уиндоуса ?
            и с това се оправих ,
            Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 15:06.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

с всичко се оправих ,само един проблем остана . Инсталирал съм всички драйвъри за лаптопа(имам си ги на диск за хп )
              Само ,че остана един малък проблем . Някой знае ли какво е това- когато се опитам да пусна юторента ми излиза съобщението от картинката ,но след това като кликна ОК , програмата си се включва и си работи перфектно

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

картинката
                Attached Files

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Драйвера на мрежовата ти карта бил стара версия, кара те да инсталираш по-новата версия, защото старата правела проблеми с mTorrent клиента. Демек- намери си новия драйвер на картата от сайта на NVIDIA. То това е нещо като пакет драйвери, но има този, който ти трябва, само виж дали версията на картата ти е същата:

http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.45.html

Windows XP 32-bit Driver Versions:
                  • Ethernet Driver (v73.10) WHQL
                  • Network Management Tools (v73.13) "Sedona"
                  • SATAIDE Driver (v11.1.0.30) WHQL
                  • SATARAID Driver (v11.1.0.30) WHQL
                  • RAIDTOOL Application (v11.1.0.30)
                  • SMBUS Driver (v4.69) WHQL
                  • SMU Driver (v1.71) WHQL
                  • Installer (v7.53)
                  Last edited by Pastora; d.m.y г., 15:44.
                  Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                    Драйвера на мрежовата ти карта бил стара версия, кара те да инсталираш по-новата версия, защото старата правела проблеми с mTorrent клиента. Демек- намери си новия драйвер на картата от сайта на NVIDIA. То това е нещо като пакет драйвери, но има този, който ти трябва, само виж дали версията на картата ти е същата:

http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.45.html

Windows XP 32-bit Driver Versions:
                    • Ethernet Driver (v73.10) WHQL
                    • Network Management Tools (v73.13) "Sedona"
                    • SATAIDE Driver (v11.1.0.30) WHQL
                    • SATARAID Driver (v11.1.0.30) WHQL
                    • RAIDTOOL Application (v11.1.0.30)
                    • SMBUS Driver (v4.69) WHQL
                    • SMU Driver (v1.71) WHQL
                    • Installer (v7.53)

ПП Стана ,оправи се ,благодаря много
                    Мерси. Сега свалям един драйвър ,който ми го даде за гфорс 8200 каквато ми е картата . Дано стане
                    Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 16:02.

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Нали мрежова, май Г-форса бяха видео? Виж дали не е nForce ?
                      Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                        Нали мрежова, май Г-форса бяха видео? Виж дали не е nForce ?
                        Инсталирах този драйвер ,който ти ми даде ,и се оправи
                        ПП Да мрежовата карта ,аз съм се объркал ...

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Това само може да ме радва
                          Arena Coast Customs

Comment

Поредния проблем ми се яви сега .
                            Не мога да инсталирам игри , въпреки че маунтвам с даемон туулс ,почва инсталацията и зацикля ,или иска някакъв диск . Като му дам не ,ми изписва нещо(на втората картинка
                            Attached Files

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Да използвам темата:
                              1) Колеги немога да си пусна субтитрите на филми, с виста съм, смених езика на компа, беше се оправил и без причина спря отново да показва субтитри. С kmplayer съм, кодекси имам. От какво може да е?
                              2) О няколко днеа без причина и без да е отворен мозилата ми, при опит да отворя мозила ми излиза прозорец, който ме уведомява, че вече има такъв отворен и първо да го затворя, е да ама няма и се налага да рестартирам системата, да преинсталирам мозилата ли какво ме съветвате!?
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                                Поредния проблем ми се яви сега .
                                Не мога да инсталирам игри , въпреки че маунтвам с даемон туулс ,почва инсталацията и зацикля ,или иска някакъв диск . Като му дам не ,ми изписва нещо(на втората картинка
                                Виж дали си с нова версия на деймъна, провери дали в инфото на играта пише нещо за инсталация и проблеми с деймън тулса или препоръчителна версия за него. Може да има някакъв пиниз. Може и да ти иска втория диск от играта, маунтваш ли и него или отказваш?

---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:37 ----------

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Да използвам темата:
                                1) Колеги немога да си пусна субтитрите на филми, с виста съм, смених езика на компа, беше се оправил и без причина спря отново да показва субтитри. С kmplayer съм, кодекси имам. От какво може да е?
                                2) О няколко днеа без причина и без да е отворен мозилата ми, при опит да отворя мозила ми излиза прозорец, който ме уведомява, че вече има такъв отворен и първо да го затворя, е да ама няма и се налага да рестартирам системата, да преинсталирам мозилата ли какво ме съветвате!?
                                Виж дали нямаш човечета под прикритие на компа. Махни мозилата, изчисти я от регистрите(ако става и имаш програма). После дръпни последната версия и я инсталирай, но първо рестарт.
                                Колкото за субтитрите, пипал ли си регионалните настройки? Преинсталирай си кодеците, като си ги изтегли отново и то последните. Виж и с други плеъри какво се случава, дали ти подкарват субовете.
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X