Известие

Collapse
No announcement yet.

Я да питам за уиндоуса нещо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ще пробвам колега, мерси много!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Ще пробвам колега, мерси много!
      Колега пробвай да смениш плеъра...КМ плеър на виста прави доста проблеми!Просто нещо не е направен за виста(или по-точно шибаната виста не е направена за нищо-аз я замених със 7-ца вече)...
      sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
      Ex...
      Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Bs-player по-добре ли е, дайте едея, с виста съм, аз мн му се кефя, нямам иначе други проблеми, вече близо две години съм с него!
        sigpic

Comment

Аз си карам с Медиа плеър класик на Уин 7 и нямам грижи
          Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            Да използвам темата:
            1) Колеги немога да си пусна субтитрите на филми, с виста съм, смених езика на компа, беше се оправил и без причина спря отново да показва субтитри. С kmplayer съм, кодекси имам. От какво може да е?
            2) О няколко днеа без причина и без да е отворен мозилата ми, при опит да отворя мозила ми излиза прозорец, който ме уведомява, че вече има такъв отворен и първо да го затворя, е да ама няма и се налага да рестартирам системата, да преинсталирам мозилата ли какво ме съветвате!?
            Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
            .......
            Виж дали нямаш човечета под прикритие на компа. Махни мозилата, изчисти я от регистрите(ако става и имаш програма). После дръпни последната версия и я инсталирай, но първо рестарт.
            Колкото за субтитрите, пипал ли си регионалните настройки? Преинсталирай си кодеците, като си ги изтегли отново и то последните. Виж и с други плеъри какво се случава, дали ти подкарват субовете.
            За субтитрите да се види дали автоматичното зареждане е активирано в настройките на плеъра. Също така KMPlayer разполага с богат набор от кодеци и в много редки случаи може да ти се наложи да инсталираш нещо допълнително. Възможен е конфликт между интегрираните и допълнително инсталираните кодеци. Възможност за ръчно зареждане на кодеци също дал Господ.

Отче, а ти защо го вкарваш в такива филми с мозилата? Тя си е малко лакома (все пак е годзила ) и понякога не си затваря процесите както трябва и се налага малко ръчна намеса. Просто отваря таск мениджъра и давa енд таск на процеса firefoх.exe. В последните 2 версии не ми се е случвало да го прави, така че може да са поработили върху това.
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Ще махна кодеците първо и ще пробвам само с км, след това и с кодеци, след това и с др програма, иначе винаги и преди и сега ръчно си ги задействах аз.
              За броузера го прави мн рядко но си дразни и уж съм с последната версия!
              sigpic

Comment

Така е за годзилата, но аз съм вече малко далечен на Уин ХП и Глиста, минах отдавна на 7-ца. При нея нямам такива грижи, сама си намира драйвери и всичко, само вътрешна мрежа се настройва кофти на някои версии, яко засилен секюрит за шера има.
                Arena Coast Customs

Comment

Аз я оставих вистата преди време, защото ми е лицензирана и често пътувам междуконтинентално и нося лаптопа понякога и имат право да изискат да докажеш че софтуера е лизензиран, а имам стикер че си е платено всичко!
                  sigpic

Comment

Следващ въпрос .... това страшно ли е ,и наистина ли трябва да сменям харда ?
                    Attached Files

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Еми....чак да го сменяш не, но не е хубаво. Все пак лоши сектори се изолират и останалата част от харда си остава напълно функционираща. Но аз лично бих се замислил до колко бих поставял важна информация на него. А как е стигнал до това състояние. От годинките ли или като последствие от нещо?

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        Еми....чак да го сменяш не, но не е хубаво. Все пак лоши сектори се изолират и останалата част от харда си остава напълно функционираща. Но аз лично бих се замислил до колко бих поставял важна информация на него. А как е стигнал до това състояние. От годинките ли или като последствие от нещо?

Нямам идея как . Инсталиран е само един път в началото ,като го купих и от еня ден се занимавам с него ,когато се срина. Апропо от това ли е проблема ,да не мога да направя при инстал пълен формат на диска ?

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ами да, като нищо може и това да е проблема. Ако държиш на пълен формат пробвай да го направиш на ниско ниво. Иначе това с изолирането да знаеш, че си е играчка и зависи от разположението им я се получи я не. Ако не знаеш какво правиш по-добре запази информацията си някъде и тогава си играй. Най-елементарно и смислено като процедура в случай на лоши сектори ми се вижда да се локализират, след което да се отделят в един партишън със съответния обем. Въпроса е, че локализирането им е голямата играчка. Малко на прима виста ми се върти в главата една програмка, HDD Regenerator май се казваше, която се опитва да замени лошите сектори на диска с резрвните му. Може да действаш с нея, но ако не знаеш в кой отрязък на диска се намират програмката by default, ще започне да го сканира целия, а ако е голям...вярвай ми, ще отнеме дни!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                            Ами да, като нищо може и това да е проблема. Ако държиш на пълен формат пробвай да го направиш на ниско ниво. Иначе това с изолирането да знаеш, че си е играчка и зависи от разположението им я се получи я не. Ако не знаеш какво правиш по-добре запази информацията си някъде и тогава си играй. Най-елементарно и смислено като процедура в случай на лоши сектори ми се вижда да се локализират, след което да се отделят в един партишън със съответния обем. Въпроса е, че локализирането им е голямата играчка. Малко на прима виста ми се върти в главата една програмка, HDD Regenerator май се казваше, която се опитва да замени лошите сектори на диска с резрвните му. Може да действаш с нея, но ако не знаеш в кой отрязък на диска се намират програмката by default, ще започне да го сканира целия, а ако е голям...вярвай ми, ще отнеме дни!

Е сега си играх с тази програма , нещо не я разбирам . И хем е кракната ,хем се прави на интересна и изписва ,че е траял ....

sigpic
                            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                            X