Известие

Collapse
No announcement yet.

За антирадарите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пистолетният много архивен - РС 02. Чудя се как още се използва. Произвеждаше се до около 1988г/ ЗРНА Варна до около 1985г , после гр.Шабла ЕМЗ , през 1987г доколкото си спомням го прехвърлиха в с.Твърдица/ . С маломощен гън диод е 30 mW обхват до 150 м
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Х-банд 10.500 - 10.550 GHz - те туй е честотата
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
        Момчета, не споря за честотата. Но онзи ден антирадара ми изпищя на К обхвата и имаше ченгета.
        Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Първоначално публикувано от ALFA33S16V
          Момчета, не споря за честотата. Но онзи ден антирадара ми изпищя на К обхвата и имаше ченгета.
          Имало ли е на близо бензиностанция или постройка с автоматична врата Защото К и Ка банда реагират на такива врати
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
            Имало ли е на близо бензиностанция или постройка с автоматична врата Защото К и Ка банда реагират на такива врати
            Братле, на ТИ съм с електрониката. Както казах имаше магистрала, мост и ... две ченгета с патрулка и радар
            Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

"Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта"... (цит. Дан Браун - "Шестото клеймо" гл. 56) - много добра книга!!!
              Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

"Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта"... (цит. Дан Браун - "Шестото клеймо" гл. 56) - много добра книга!!!
                Това какво общо има с радар-детекторите

По-повод К банда, който ти е пищял - незнам колко си на ТИ, но явно радара ти не е в час ТР-4 и другите производни, които използват кукерите работят само на Х банд Това го знам от катаджии И другото, което знам е че Х банд е доста далече от К и Ка банд като честота
                sigpic

Comment

Това какво общо има с радар-детекторите

По-повод К банда, който ти е пищял - незнам колко си на ТИ, но явно радара ти не е в час ТР-4 и другите производни, които използват кукерите работят само на Х банд Това го знам от катаджии И другото, което знам е че Х банд е доста далече от К и Ка банд като честота
                  За радара - не знам, но за антирадара знам, че ми е в час и ме спаси. А колкото до катаджиите - те са популярни с умствените си възможности, та и песни вече за тях ще се пропеят. Така, че аз не им вярвам.
                  Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

... колкото до катаджиите - те са популярни с умствените си възможности, та и песни вече за тях ще се пропеят. Така, че аз не им вярвам.
                    И аз не ги обичам колега, но познати КАТ-аджии са ми "доверявали" това И не всички са глупави
                    sigpic

Comment

... колкото до катаджиите - те са популярни с умствените си възможности, та и песни вече за тях ще се пропеят. Така, че аз не им вярвам.
                      И аз не ги обичам колега, но познати КАТ-аджии са ми "доверявали" това И не всички са глупави
                      на полицай доверие нЕмам!!! А, че има и умни - има, но за тях си.
                      Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Някой да има впечатление от новия антирадар на COBRA 9630?
                        Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Някой да има впечатление от новия антирадар на COBRA 9630?
                          И най-новият и "лъскав" да вземеш ефектът ще е същият
                          Издебнат ли те, няма спасение
                          Иначе би трябвало да е доста добър
                          Аз лично ползвам PRO7080 и съм много доволен ... и сигурно вече се е изплатил
                          sigpic

Comment

Знам, но просто питам.
                            Най-добре е да се лепнеш зад някой на дупето му за да обере той "луфта"
                            Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Новото е, че радарите са не само в Х-бенда, а вече имат и на около 30GHz. Ще се постарая да получа повече инфо.
                              Колкото до холографските лепенки на метеорологитята - ДА, трябва да имат такива

http://www.radar-express.com/prod-cobra.html

* Radar Signals:
                              X Band Radar (10.525 ± 0.050Ghz)
                              K Band Radar (24.125 ± 0.125Ghz)
                              Ka Superwide Radar (34.700 ± 1.300Ghz)
                              Ku Band Radar* (13.450 ± 0.050Ghz)
                              VG-2 Rader Detector-Detector (11.500 ± 0.250Ghz)
                              Spectre Rader Detector-Detector ()

* Laser Signals:
                              LTI 20-20TM Laser** (125 ± 10PPS)
                              Ultra LyteTM Laser** (100 ± 10PPS)
                              ProLaser** (340 ± 80PPS)
                              ProLaser III** (200 ± 60PPS)

* Safety Systems:
                              Safety Alert® System (24.070, 24.110, 24.190, 24.230 0.010Ghz)
                              Strobe Alert® System*(14.00, 28.00 0.2PPS)
                              Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Детектори

Аз също като додо155 съм с кобра 7080 и вчера за пореден път се отървах.

Относно скъпите радардетектори - те имат куп допълнителни екстри които се "оценяват" само в чужбина.

В предната тема има писано много подробно за честоти и т.н.
                                97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Working...
                                X