Известие

Collapse
No announcement yet.

Дунав

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дунав

Ето и малко снимки от р. Дунав в района на гр. Белене
    Снимките са от 15.04.2006 /не ми е настроена датата на апарата/
    Ето това кръчме по принцип е на 20-30 метра от брега и поне на 3 метра над нормалното ниво на Дунав е и "съкровището" е там де

Аз...брега е поне на 300 метра зад мен

тук се виждат дърветата, които по принцип са по брега, но сега...

На дигата и остава най-много метър /а нашата при Белене е една от най високите/

Подпочвената вода зад дигите съсипва имотите на хората...

Ето и нещо куриозно - пътят свършва във водата

От 2 дни стотина мои колеги вече помагат на населението при Видин и Лом....вчера заминаха още 50...утре .... утре ще видим

Съжалявам, но нямах време да ги ресайзна! Ако има време някой модератор....
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Аз преди 2 седмици ходин в Козлодуй на Радецки и още тогава му оставаха 50см. и щеше
    да залее паркинга явно вече е под вода.
    Снимки немога да кача ,че са на телефона а нямам кабел
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Сега ще видя като си ида на Свищов - ама Влади ти знаеш Свищов колко е на високо.
      Иначе там където си снимал дигата - вярно много качил - аз тази дига съм я прехвърлял с мотора от там пресичам гората с тези дървета които са сега във водата и едва тогава е Дунава - там между другото е доста дълбоко на места и има едни места с ями където се лови СОМ
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Васка вчера говорих с Калоян Василев и ми каза че помпената станция на Свищов е под вода и за сега града е без водоподаване.
        А иначе тая е дигата към АЕЦ-а там дето ходихме да пробваме колите /сещаш се/.
        Х-хе и за ямите се сещам, но аз лично предпочитам Бяла риба пред Сом-а вярно и двете са хищни риби ма Сом-а ми идва мазен. Я като идваш следващия път ми се обади и да вземем да хвърлим една Мряна на барбекюто и да видим че върви ли със студена бира
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
          Васка вчера говорих с Калоян Василев и ми каза че помпената станция на Свищов е под вода и за сега града е без водоподаване.
          А иначе тая е дигата към АЕЦ-а там дето ходихме да пробваме колите /сещаш се/.
          Х-хе и за ямите се сещам, но аз лично предпочитам Бяла риба пред Сом-а вярно и двете са хищни риби ма Сом-а ми идва мазен. Я като идваш следващия път ми се обади и да вземем да хвърлим една Мряна на барбекюто и да видим че върви ли със студена бира
          Абе наште имат вода пък не знам - чвно тази помпена не е за целия град- а иначе за мряната - няма проблем
          П.П. Яж само сомчета до 3-4 кг и няма да ти е мазен
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
          X