Известие

Collapse
No announcement yet.

данък

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• данък

някой може ли да ми каже колко е данъка на 156/2.0/98г
    отскоро я имам и още не съм стигнал до данъчното, а не бих желал да отивам неподготвен
    ALFA ROMEO 156 2.0 16V 155hp 98г

Ами последното което си чух е че е към 1.10 на киловат и за твойта кола май идат към 120 кинта. Не съм 100% сигурен де!
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Ами аз за мойта платих 198лв

Comment

Първоначално публикувано от gigi
        Ами аз за мойта платих 198лв
        Баси верно ли ве? Аз платих за мойта 26 лв. ма тя е регистрирана като 1.3 boxer демек 90 кончета
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Еми на мен ми е 144,ако не бъркам,но се е някъде там.А май ако колата ти е под 100 коня,ти се дава 50% намаление заради катализатора(поне на Реното ми беше така).Ако греша нека някой,който знае повече да ме поправи.А и да питам нещо,има ли значение големината на данъка от това колко е стара колата?
          Ex '97 Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark
          147 1.9JTD

Comment

http://www.taxadmin.minfin.bg/calc.php?calc=2

Comment

Аз тоя данък на общината няма да го платя - стигат ми винетките аз данъка го дадох на човека дето изправя джанти като ми останат джантите прави за един сезон - отивам и го плащам - иначе не
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                Аз тоя данък на общината няма да го платя - стигат ми винетките аз данъка го дадох на човека дето изправя джанти като ми останат джантите прави за един сезон - отивам и го плащам - иначе не
                Лошото е че го искат за да минеш технически преглед, а пък има и некви глоби.

Аз все още не съм го плащал моя от март миналата година като купих колата та мисля тая седмица да ида видя че имало и некви лоши глоби и ще напиша кво се е случило.
                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Помислил съм и за това
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                    Помислил съм и за това
                    Абе то принципно и на мен ми искат 35 лева и копие от талона за ГТП ама що да ги давам......като може да мина с 3-4 лева и картончето от гражданската..

П.С. БатВас с колко криви джанти беше ???? Аз се разминах само с две - около 40лв
                    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Някой да е плащал пустия данък по банков път, но от друга банка (необслужваща бюджета на общината)? Чудя се дали навсякъде имат от тези специалните вносни бележки за данъци и т.н. преводи към бюджета (с доп, полета в тях)? Щото по принцип сметката за данъка ми е в Общинска банка, ама не ми се занимава с нея, а и без това имам други неща за вършене в мойта си банка, та да мина с една софра всичките сватби...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                      Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Re: данък

Първоначално публикувано от FRANKO
                        някой може ли да ми каже колко е данъка на 156/2.0/98г
                        отскоро я имам и още не съм стигнал до данъчното, а не бих желал да отивам неподготвен
                        мойта е 98г също и данъка ми е 200 и няколко лева
                        Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                        Fiat Brava JTD

Comment

Ако ви интересува още, току що се връщам от данъчното. За 145 QV '97 набор ми взеха 172 и некви стотинки. Излиза, че калкулатора на сайта на Данъчните е верен до стотинка (нали до 30 април има 5% отстъпка).

AR 145 QV '97

Comment

Първоначално публикувано от chico
                            Излиза, че калкулатора на сайта на Данъчните е верен до стотинка (нали до 30 април има 5% отстъпка).
                            А, то оставаше да не е - да им думна близо 150 лв. и после да ме гонят (образно казано), че съм забравил 7 стотинки по-малко

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                            Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Бе знам ли кой им е (до)писвал сайта на Данъчните... проверката си е висша форма на доверие

AR 145 QV '97

Comment

Working...
                              X